5/3/11

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ;

Όλη η « αφρόκρεμα » των πολιτικών και οικονομικών «προσωπικοτήτων » πού κουβαλήθηκε αυτό το χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, όπως και το Αμερικανικό εβραϊκό lobby ! όλοι αυτοί οι « εντιμότατοι κύριοι » γιατί μαζεύτηκαν στην πτωχευμένη Ελλάδα; Και τόσο εμφανώς.
Ο πάτρωνάς τους Κίσινγερ τους είχε δασκαλέψει, να χτυπήσουν γλώσσα, πολιτισμό και θρησκεία. Μήπως φοβούνται ότι τα όργανά τους οι εξωνημένοι πολιτικοί, δεν τα καταφέρουν και ξαφνικά, επειδή είμαστε ( κατά Απόστολο Κακλαμάνη ) και σε εμπόλεμη κατάσταση, προκύψει νέα Ελληνική εποποιϊα. Εμείς οι Έλληνες κάτι τέτοια τα έχουμε στο αίμα μας. Είμαστε, βλέπετε, απρόβλεπτοι. Αυτό διδάσκει η ιστορία
μας. Φοβούνται το « ξήλωμα» όλου του σαθρού οικοδομήματός τους. Αυτό όμως πού φοβούνται και τρέμουν, νομοτελειακά, θα γίνει, και πολύ σύντομα.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
www.christathan.Blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"προκύψει νέα Ελληνική εποποιϊα. Εμείς οι Έλληνες κάτι τέτοια τα έχουμε στο αίμα μας. Είμαστε, βλέπετε, απρόβλεπτοι. Αυτό διδάσκει η ιστορία
μας"

Γιατί τόση αναπαραγωγή μύθων; Προς τί; Τί εννοείτε όταν λέτε ότι το έχουμε στο αίμα μας; Θα ξυπνήσει κάποια στιγμή ο...Ιχώρ που κυλάει μέσα μας; "Εμείς οι Έλληνες", ατάκες ανούσιες και ανυπόστατες, παραφιλολογία. Πολύ Λιακόπουλο ακούτε κύριοι, αν και αυτός είναι πιο γάτος από πολλούς "διανοούμενους" του πατριωτικού χώρου. Σταματήστε να είστε ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ και γίνετε ΕΛΛΗΝΕΣ. Σκεφτείτε τί λέω και προσπαθήστε να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Είναι δύσκολο το ξέρω αλλά τόσες συνεχόμενες αποτυχίες δεν σας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να είστε σε εντελώς λάθος δρόμο; Η ιστορία μας δεν διδάσκει αυτό που εσείς καταλαβαίνετε ή που κάποιοι άλλοι θέλουν να καταλάβετε. Η ιστορία μας διδάσκει εντελώς διαφορετικά πράγματα κύριοι.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε την PAX ISRAELIANA, η "εχθροπάθεια" είναι μέρος αυτής, θα υπάρξουν και άλλα τέτοια "περίεργα". Σκεφτείτε ποιον τελικά εξυπηρετεί ένας τέτοιος νόμος και θα καταλάβετε τί σημαίνει PAX ISRAELIANA.
Παγκοσμίως υπάρχει "εμφύλια" διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Αθέατων σιωνιστών Νέας Υόρκης. Ο σκοπός και των δύο είναι ο ίδιος, παγκόσμια κυριαρχία. Οι μεν του νέου κόσμου την θέλουν οικονομική και αναίμακτη οι δε της γης της επαγγελίας την θέλουν πολιτική και με κάθε κόστος και ενώ πιέζουν με κάθε τρόπο για την πραγματοποίηση αυτής οι "αμερικάνοι" προσπαθούν να την αποφύγουν με κάθε τρόπο. Παράδειγμα: το Ισραήλ πιέζει τις κυβερνήσεις των μεγάλων κρατών (ΗΠΑ,Γερμανίας,Γαλλίας κλπ) να επιτεθούν στο Ιράν με κάθε τρόπο χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τα πυρηνικά. Οι "δικοί" τους (του μεγάλου μήλου) ΔΕΝ θέλουν πόλεμο γι'αυτό και χρησιμοποίησαν χάκερς οι οποίοι διέλυσαν τα προγράμματα των υπολογιστών των Περσών. Αυτή η αναβολή όμως είναι προσωρινή, στο τέλος όμως θα γίνει αυτό που θέλουν οι "μητροπολιτικοί" και οι Αθέατοι απλά θα ακολουθήσουν αυτό που αποφάσισε η μαμά πατρίδα. Η Ελλάδα ως κράτος σε αυτή την ιστορία είναι ανύπαρκτη, αμελητέα, καρυδότσουφλο, δεμένη στο άρμα του Ισραήλ.
Χ.Π.