18/4/11

Δεν πάμε καθόλου καλά- Ο Κυρίαρχος Λαός ακόμα τρώει κουτόχορτο

Οι εργολάβοι της ενημέρωσης και οι Αθέατοι εξουσιαστές στήνουν το σκηνικό της εξαπάτησης του Λαού


Με δύο νέες δημοσκοπήσεις το ΔΟΛιο συγκρότημα, και οι Αλαφούζοι, κατέγραψαν τα αποτελέσματα της προπαγάνδας τους.


Σύμφωνα με την έρευνα της Κάπα Research που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος», το 47,8% των ερωτηθέντων, που ευρίσκονται υπό το καθεστώς του πανικού που καλλιεργούν τα «ΧουντοΚάναλα», θέλουν να τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα που έχουν ληφθεί ή θα πρέπει να ληφθούν, «για να σταθεροποιηθεί η οικονομία» και «να βγει η χώρα από την κρίση».
Όσο και να βοήθησαν το αποτέλεσμα οι αναλυτές , το 45% είναι σίγουρα αποχαυνωμένοι «πελάτες», που δεν έχουν καταλάβει τίποτα και ούτε θα καταλάβουν ποτέ. Ταυτόχρονα στην άλλη δημοσκόπηση της Public Issue, μόνο το 11% των ερωτηθέντων δήλωσε ικανοποιημένο από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα η κυβέρνηση. Από το 11% που «γουστάρει» πράσινη διακυβέρνηση, μέχρι το 47,8% , υπάρχει το 36% των πανικόβλητων, που ακούει και σαν κατσίκα αναμασά ότι του πούνε. Έχει τη γνώμη που του λένε να έχει.


Το 45,5% των ερωτηθέντων δεν είναι καθόλου αισιόδοξο για την εξέλιξη των πραγμάτων, και το 50,6% αναμένει μεγάλη μείωση του οικογενειακού του εισοδήματος. Το 37,1% των «αυστραλοπίθηκων» είναι λιγάκι απαισιόδοξο ,
το 14,1% είναι αρκετά αισιόδοξο χωρίς λόγο, και τα λαμόγια (3%) είναι πολύ αισιόδοξα διότι θα κάνουν την κρίση ευκαιρία. Οι λιγουλάκι απαισιόδοξοι, οι ηλίθιοι και τα λαμόγια αποτελούν το 54,2% και εξηγούν το 47,8%, που θέλει να εφαρμοστούν τα «μέτρα» για να σωθούν. Στα ερωτήματα της «κολοκυθιάς», το 41,5% βλέπει αναδιάρθρωση χρέους, και το 36,3% χρεοκοπία, αφού αυτό λένε «τα κανάλια» .Το 35,6% προβλέπει κοινωνικές ταραχές.


Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία των επικοινωνιολόγων του καθεστώτος είναι ότι στο
ερώτημα, «σήμερα υπάρχουν αρκετοί τρόποι έκφρασης διαμαρτυρίας από τους πολίτες. Ποια είναι η βασική μορφή αντίδρασης που σας εκφράζει περισσότερο;» ,το
38,7%, απάντησε, «αποχή από τις εκλογές». Ο κ. Γιάννης Mαυρής στο βαρόμετρο της Public Issue για τους Αλαφούζους διαπιστώνει ότι τον τελευταίο χρόνο, συνεχίζει να αναπτύσσεται με αμείωτη ένταση η τάση είναι της «εξόδου από το εκλογικό σώμα» που αφορά, «σταθερά πλέον πάνω από το 1/3 του εκλογικού σώματος».


Η τρίτη «επιτυχία» του συστήματος είναι ότι, η μεγάλη πλειοψηφία έχει αποδεχθεί το σενάριο των αθέατων εξουσιαστών για οικουμενική κυβέρνηση . Το 56,6%, θέλουν ότι θέλει το αφεντικό.


Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και τα καλά νέα . Παρά τις προσπάθειες του καθεστώτος το 32,3%, εκείνων που ρώτησε Κάπα Research πιστεύει ότι η λύση θα δοθεί με πρόωρες εκλογές, εδώ και τώρα. Αυτό το ποσοστό είναι σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με τις προηγούμενες έρευνες. Ο κ. Γιάννης Mαυρής της Public Issue διαπιστώνει ότι η «κοινωνική και εκλογική επιρροή των δύο μεγάλων κομμάτων διακυβέρνησης συνεχίζει την ελεύθερη πτώση της, ενώ δεν διαφαίνεται -τουλάχιστον προς το παρόν- καμιά ένδειξη αντιστροφής, ή έστω ανακοπής αυτής της τάσης», και ότι, «συνεχίζει να αναπτύσσεται με αμείωτη ένταση και αυτό τον μήνα η τάση που επιθυμεί την «κονιορτοποίηση» του υφιστάμενου πλέγματος κομματικών δυνάμεων». Η Public Issue κατέγραψε εντυπωσιακή άνοδο των «πάσης φύσεως νεοπαγών σχημάτων», και σημειώνει ότι σε αυτές τις συνθήκες, «δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και νέες πολιτικές ομαδοποιήσεις να θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους».


Σε ότι αφορά στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, με το 1/3 εκτός εκλογών, οι Αλαφούζοι ,θέλουν να πάρουν το ΠΑΣΟΚ 33,5%, η ΝΔ 27%, το ΚΚΕ με 12%, ο ΛΑΟΣ 8,5%, o ΣΥΡΙΖΑ με 5,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 3% και οι Οικολόγοι 3%. Η Ντόρα με 2,5%, είναι πολύ εκτός. Ο ΔΟΛιος Ψυχάρης, θέλει να πάρουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ 31,0 % , η Ν.Δ 28,8 %, το Κ.Κ.Ε ΑΕ 12,2 % , ο ΛΑ.Ο.Σ 8,3 % , ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α 4,4 % , οι ΟΙΚΟΛ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,9 %, η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ 3,6 % , και η Ντόρα 3,1%.


Όλα αυτά είναι μπούρδες. Από τα κόμματα του καθεστώτος μόνο το ΠΑΣΟΚ , η ΝΔ, η ΚΚΕ ΑΕ , και ο ΛΑΟΣ , θα περάσουν το 3% και θα μπουν στην επόμενη Βουλή, ενώ έρχεται το ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα βρίσκεται μάλλον πίσω από τη ΝΔ, αν και κινιούνται στα ίδια επίπεδα, περί το 21%

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Η προκήρυξη του ΓΕΕΘΑ για ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ ... ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

α. Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι-ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, όταν εισαχθούν, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής
Ιθαγένειας (Ν. 3284/2004 – ΦΕΚ 217/Α').

Σχόλιο: Η ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΤΑ ΔIΑΛΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΒΙΡ ΜΠΑΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_7252.html

Ανώνυμος είπε...

Xαιρετιζουμε την επιτυχια των μετριοπαθων προοδευτικων ρατσιστων(απολυτο δικαιωμα να ζουμε σε συνεκτικη κοινωνια) και εθνικιστων,αντιευρωενωσιακων και αντινεοφιλελευθερων και μετριοπαθων καπιταλιστων της φινλανδιας.
Η επιτυχια των αντινεοταξικων κομματων στην βορειο ευρωπη,σηματοδοτει το τελος της απατης του διεθνους χρηματιστικου εμποριου,το τελος του πολυαπολιτισμου-αντεθνισμου και του μονεταρισμου,το ιδιο το τελος της επικυριαρχιας των αεριτζιδων επι του πλουτου των εθνων και της χυδαιας δολιας υποβληθεισης νευρωσικης απατης της πολιτικης ορθοτητας των αγορων επι των λαων.

οι λαοι της ευρωπης παρακαμπτουμε τις προδοτικες λευκες ελιτ ελεγχου της κοινης γνωμης και επαναπολιτικοποιουμε την κοινωνια απο την αγοραια ορθοτητα των εξωνημενων επαγγελματιων πολιτικων και κονγκλομερατων...

Την τρίτη θέση, με πολύ μικρή διαφορά, κοντά στο 1% από το πρώτο κόμμα, έλαβε στις εκλογές που έλαβαν χώρα χτες στην Φινλανδία, το κόμμα των "Αληθινών Φινλανδών" ("Perussuomalaiset"). Το εθνικιστικό κόμμα της Φινλανδίας, με το 19% που έλαβε, έχει πλέον μόνο 3 έδρες διαφορά με τους δεύτερους σοσιαλιστές και μόνο 5 με την Εθνική Συμμαχία, το κόμμα της κεντροδεξιάς που έκοψε πρώτο το νήμα.
Πολλοί είναι αυτοί που αποδίδουν την εκλογική επιτυχία στον χαρισματικό ηγέτη του κόμματος, Timo Soini, ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει μια ευρω-σκεπτικιστική και εθνικιστική ατζέντα, με πολύ έξυπνο τρόπο, με τα οικονομικά προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα περίφημα πακέτα διάσωσης χωρών όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία.
Ο Τimo Soini, που την ημέρα των εκλογών εμφανίσθηκε με το κασκόλ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Milwall, θεωρείται ότι πήρε "πάνω" του, όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι των "αληθινών Φινλανδών" οδηγώντας τους στην αύξηση των 15 μονάδων. Παρόλες τις ενίοτε κατηγορίες για "ρατσισμό" εκ μέρους των μελών τους κόμματός του, τους έχει υποστηρίξει, απαντώντας ότι υπάρχουν μέλη στο κόμμα του που δεν είναι "πολιτικά ορθά". Συγκεκριμένα, η αναφορά έγινε για μέλη του κόμματος Suomen Sisu, το οποίο συνεργάστηκε με τους αληθινούς Φινλανδούς και στην ιστοσελίδα των οποίων αναφέρεται ότι "διαφορετικές εθνικότητες δεν πρέπει να αναμειγνύονται, στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικότητας".
Πλέον, με το 19% που έλαβε στις εκλογές, θεωρείται σίγουρο, ότι οι "αληθινοί Φινλανδοί" θα κληθούν στις συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. Και εκεί θα παίξουν το "ευρωσκεπτικιστικό" χαρτί τους. Μακράν όμως του να είναι αντιευρωπαϊστές, όπως παρουσιάζονται - τουλάχιστον από τα ελληνικά ΜΜΕ - έχουν συγκεκριμένες απόψεις. Μιλώντας σε ιρλανδική εφημερίδα, για το θέμα της "διάσωσης της Ιρλανδίας" (αλά Ελλάδα) ο Timo Soini είχε εκφράσει την συμπάθειά του για την Ιρλανδία (εξαιτίας της αγάπης για την οποία θεωρείται ότι έχει ασπασθεί τον Ρωμαιοκαθολικισμό, παρόλο που προέρχεται από μια προτεσταντική χώρα) αλλά είχε πει ότι δεν θεωρεί ότι η λύση βρίσκεται στο να κάνει η χώρα ότι θέλουν το ΔΝΤ και η ΕΕ. Ίσως γι' αυτό και να δαιμονοποιείται τόσο πολύ στην χώρα μας, όπου διάφοροι θέλουν να μας πείσουν ότι το ΔΝΤ είναι μονόδρομος.

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό, με την μεγάλη επιτυχία και των "Σουηδών Δημοκρατών" αποδεικνύει ότι στην Βόρεια τουλάχιστον Ευρώπη, υπάρχει μία συγκεκριμένη στροφή των ψηφοφόρων προς την προστασία των τοπικών τους κοινωνιών, σε αντίθεση με τα σχέδια περί "παγκοσμιοποίησης" και πολυπολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

άρα????

ποιο είναι το σχέδιο B' ???

πως ξυπνάς τον λαό???

και τι μπορείς να κάνεις όταν ο λαός κοιμαται εν γνώση του και του αρέσει που κοιμάται, δηλαδή αν τελικά έχει αποδεχθεί το σύστημα έχει συμφιλιωθεί μαζί του και δεν θέλει να κάνει τίποτα για να το αλλάξει???

Δημήτρης.

Ανώνυμος είπε...

Σκουληκια Αναρχικοι

Ταφος σας ολη η γη

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ , ΤΥΦΛΕΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ , "ΛΑΙΚΕΣ" ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ "ΑΓΝΕΣ" Η "ΣΑΤΑNΙΚΕΣ" ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΠΑΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ.

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη ως προς το ερώτημα για το ποιο είναι το σχέδιο Β. Το οποίο λέω θα έπρεπε ήδη να υπάρχει. Θα θέσω όμως ένα ερώτημα-προβληματισμό, χρειάζεται να ξυπνήσει ο λαός; Χρειάζεται να καταβληθεί προσπάθεια σε κάτι μάταιο και εκ των προτέρων καταδικασμένο εγχείρημα; Υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξυπνήσει ο λαός και ας μου εξηγήσει κάποιος τί σημαίνει επιτέλους "να ξυπνήσει ο λαός", είναι δόκιμος όρος;
Χ.Π.

Δημήτρης είπε...

HÜRRİYET

-- THE ANT AND THE GRASSHOPPER

Greek Deputy Prime Minister Theodoros Pagkalos has said that while Turks were working hard, the people of his country idled, and now faced a financial crisis. Pagkalos, who is currently in Istanbul to celebrate the Easter feast, said that he consider Turkey as an economically and politically strong country.

http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkish-press-scan-for-april-18-2011-04-18


Δημητρης.

Ανώνυμος είπε...

http://isxys.blogspot.com/2011/04/blog-post_973.html

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ. ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;;; ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ !!!
Αγροτικές εκτάσεις του Δημοσίου συνολική έκτασης 4,5 εκατομμυρίων στρεμμάτων θα παραχωρήσει σχεδόν δωρεάν η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της ύφεσης που πλήττει και την ελληνική περιφέρεια.Η γη θα παραχωρηθεί με συμβολικό ενοίκιο μέσω μακροχρόνιων συμβάσεων 5 έως 15 ετών και δικαιούχοι είναι νέοι έως 30 ετών, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμοί. Η κυβέρνηση θα διαθέσει με συμβολικό ενοίκιο αγροτική γη που ανήκει στο Δημόσιο σε ακτήμονες, γεωργούς με μικρούς κλήρους, εποίκους (;;;) και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι νέα διέξοδο στον αγροτικό κόσμο που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.
- ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.)

- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ" ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.)

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
- ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
- ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ