16/4/11

Eλληνική Νίκη - Προσωρινή διακοπή της κατάχωσης του βωμού των 12 Θεών

Θα σταματήσουν προσωρινά τα έργα κατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών που ήρθε στο φως στο τμήμα του ΗΣΑΠ Μοναστηράκι-Θησείο μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πολίτες σε βάρος του ΗΣΑΠ, του υπ. Πολιτισμού και του υπ. Οικονομικών, ζητώντας τη διακοπή των έργων και την προστασία του μνημείου.
Στο μεταξύ, από το Αυτόφωρο Μονομελές θα δικαστούν οι έξι που συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν προσπάθησαν να εμποδίσουν την κατάχωση του βωμού, προκειμένου «να γίνει ανακαίνιση στη γραμμή του ηλεκτρικού». Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών και εν συνεχεία παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο. Το Μονομελές Πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία σταματούν τα έργα κατάχωσης του βωμού μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πολίτες σε βάρος των ΗΣΑΠ, του υπ. Πολιτισμού και του υπ. Οικονομικών, ζητώντας να σταματήσουν τα έργα. Κατά τη χθεσινή συζήτηση στο δικαστήριο πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των πολιτών άσκησε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πλειάδες». Κατάθεση στο δικαστήριο έδωσε και η προϊσταμένη της Α΄ ΕΠΚΑ, η οποία ανέφερε ότι είναι σημαντική η ανάδειξη του μνημείου, ωστόσο υπάρχει πίεση από τους ΗΣΑΠ για την ανακατασκευή της γραμμής.
Από την πλευρά των εναγομένων και της ΜΚΟ κατέθεσαν οι Γ. Κόκκας, Β. Σωτηρόπουλος και Ηλέκτρα Κούτρα, που υποστήριξαν ότι πρόκειται για σημαντικό μνημείο που πρέπει να προστατευθεί και σε κάθε περίπτωση οι πολίτες στους οποίους ανήκει έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν «τι καταχώνεται και με ποιο τρόπο».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα κοιτα τι γραφουν οι ιουδαιες καργιολες εδω για τους τουρκοκρατουμενους ελληνες και την συνειδησιν τους αρχαιου ελληνα.

οι ιουδαιες καργιολες των εξαρχειων και των πρεσβειων που τους δινουν στοιχεια επαιρονται οτι κατατροπωσαν τους ελληνες.


Οι Αρχαίοι Έλληνες στη Νεοελληνική Λαϊκή Παράδοση

http://jungle-report.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

ας τους απαντησουμε γαμωντας την θετη τους μανα.

Ανώνυμος είπε...

http://gulfnews.com/opinions/columnists/insanity-of-a-pro-zionist-us-group-1.793099

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

δεν θα τους περάσει...

τα σχεδια για την πολιτισμική μας αλείωση όσο και να το προσπαθούν αιώνες τώρα στην συνείδηση και στην ψυχή μας δεν θα περάσει...

είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό σημαίνει πολλά και καλα θα κάνουν να το καταλάβουν... γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

επιτέλους ο κόσμος ξυπνάει...

Δημήτρης.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδια αθωωθηκαν απο το αυτοφορο. Ευτυχως!

Κωλοεβραιε Μομπο δε θα σου περασει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ .

Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ. λ .π. και μετά να αυτοκτονήσετε ή πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων κ.λ,π . και ανατιναχτείτε μαζί τους .
Τότε θα ανακριθείτε ήρωες από όλους τους Έλληνες και η θυσία σας δεν θα πάει χαμένη και θα υπάρχει αποτέλεσμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα .

Ανώνυμος είπε...

Ο Εβραιουλανος ζητησε αναιρεση... Υπουργος πολιτισμου γαρ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φιλελληνας (αν και Εβραιος) Μιλλερ υπερ του Βωμου:

http://hellenicaction.blogspot.com/2011/04/12.html

Ο Εβραιουλανος, βεβαια, αυτα τα ακουει βερεσε. Nα'ταν για καμια συναγωγη θα σκιζονταν (επιπλεον) ο κωλος του...
Την Τριτη τα νεωτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
http://www.skai.gr/news/greece/article/167903/sunehizodai-oi-ergasies-epihomatosis-tou-arhaiou-vomou/

ΣΠΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΘΑΒΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΟΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...