13/4/11

H πράσινη Χούντα επιτίθεται στη Δικαιοσύνη

Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Καλαμίδας, αρνήθηκε να προσέλθει για «ακρόαση», στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με την αντισυνταγματική διαδικασία που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, όπως έκανε και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες.
Η πράσινη χούντα απάντησε με σχόλια των πράσινων παπαγάλων, που εμφανίζουν την «δημοκρατική πράσινη χούντα», να αντιμετωπίζει επίθεση από του δικαστές.
Φωνάζει ο κλέφτης δηλαδή.
Ένα από τα πράσινα παπαγαλάκια το kentri.gr, «γνωρίζει πολύ καλά ότι η ηγεσία της δικαιοσύνης είναι ετεροκαθοριζόμενη», και γράφει ότι , «εδώ και πολύ καιρό η παραδικαστική χούντα, εφαρμόζοντας το δόγμα: η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο κλιμακούμενης ανοιχτής σύγκρουσης με την κυβέρνηση».
Τα πράσινα παπαγαλάκια δεν ξέρουν την «πράσινη παραδικαστική χούντα», που απέκλεισε από τις εκλογές την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ», αλλά βαφτίζουν «παραδικαστική χούντα», όσους δικαστές προσπαθούν να αντισταθούν στην κατάργηση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.
Η ουσία βρίσκεται στον τρόμο των πράσινων ότι η δικαιοσύνη θα ανατρέψει όπως οφείλει τα πραξικοπήματα της πράσινης χούντας,
«Ήδη παρά το Σύνταγμα, προμαχούσης της συνδικαλιστικής τους Ένωσης (ΕΔΕ) επιχειρούν να μετατρέψουν τις Διοικητικές Ολομέλειες σε Συνταγματικό Δικαστήριο, προκειμένου να γνωμοδοτούν για την συνταγματικότητα των νόμων», γράφουν οι πράσινοι παπαγάλοι που προσπαθούν να «τρομοκρατήσουν» τους δικαστές γράφοντας ότι , «ο υπουργός Δικαιοσύνης , δεν ασκεί τις εκ του νόμου πειθαρχικές του αρμοδιότητες».

Το συμπέρασμα. Όλα θα κριθούν από τη μάχη των δικαστών.
Ελπίθζουμε στο τέλος να πάνε φυλακή εκτός από τους φαύλους πολιτικούς και οι πράσινοι παπαγάλοι τους.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=9287


Σε έξαρση οι μαθητικές εκδρομές προς την Τουρκία

6 Απριλίου 2011

Το Υπουργείο Παιδείας με μια σιωπηρή διάταξη που απέστειλε προς τους διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας , για τις 3ημερες και 5ημερες εκδρομές στέλνει τους μαθητές στην Τουρκία.

Μόνο προχθές αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη 50 λεωφορεία με μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!

Ανώνυμος είπε...

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


Γκρεμίζουν κτήρια του Λιμενικού προς χάριν τζαμιών


Σε μια πρωτοφανή όσο και παράνομη ενέργεια, προχώρησε ο «πράσινος» δήμαρχος Χανίων. Συγκεκριμένα, ο (πρώην υπουργός) Σκουλάκης, προχώρησε την Κυριακή (!) 10 Απριλίου 2011, στην κατεδάφιση του κτιρίου του Λιμενικού Περιπτέρου, το οποίο θεωρούσε ότι απέκρυπτε το γειτονικό κτίριο, γνωστό και ως Γυαλί Τζαμί, παλιό τέμενος της οθωμανικής εποχής. Αυτό, χωρίς αν έχει εξασφαλιστεί η προβλεπόμενη άδεια για τις σχετικές εργασίες με βαριά μηχανήματα. Σύμφωνα με πηγές του δημαρχείου, σκοπός της δημοτικής αρχής, είναι αρχικά η «ανάδειξη» του μνημείου, ενώ ακούστηκαν και φωνές για να δοθεί αυτό για λατρευτικούς σκοπούς (!), στους μετανάστες που έχουν μαζευτεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.
Τη Δευτέρα το απόγευμα, οι αρχιτέκτονες της πόλης, έξαλλοι στην κυριολεξία από την αυθαιρεσία του δημάρχου, ετοίμαζαν εκδήλωση διαμαρτυρίας, της οποίας θα προηγείτο σχετική συνεδρίαση, ώστε να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες. Όπως όμως όλα δείχνουν, οι αριστεριστές, με την ενεργή πολιτική συνδρομή των ΠΑΣΟΚων της πόλης, προσπαθούν να κερδίσουν το πάνω χέρι και να καταστήσουν τα Χανιά «πολυπολιτισμική» πόλη, απ' όπου θα διαγραφεί ο,τιδήποτε ελληνικό.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7344:%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A7%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC&catid=87:epikairotita&Itemid=277