5/7/11

Άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία στα για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και προδοσία εν καιρώ πολέμου των προδοτών της Χώρας και του Ελληνικού Λαού

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΑ - ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

της κ. Όλγας Γεριτσίδου.

Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, ξεσκίζοντας την μόνη τους άμυνα, την προπαγάνδα, να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός.


Στο σημερινό σκηνικό γκαιμπελισμού και προπαγάνδας εξορκίζεται η χρήση βίας πλήν όμως εκλαμβάνεται ως φυσική και αναμενόμενη ‘αντίδραση’ όταν γίνεται από τα σώματα καταστολής τα οποία δυστυχώς είναι η εκφυλισμένη μορφή της αστυνομίας αλλά η ενδυναμωμένη σύγχρονη εκδοχή των ταγμάτων ασφαλείας.
Εξ άλλου, εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα περιγράψει ενδελεχώς με σειρά άρθρων ότι ο χιτλερικού τύπου φασισμός εφαρμοζόταν στην Ελλάδα όταν ακόμα κανείς δεν μιλούσε για ναζί και γκαίμπελς. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχα πει το 2009 ότι υπήρχε πασοκική δικτατορία ( που είχε διαδεχτεί την νεοδημοκράτικη δικτατορία ) όταν ακόμα όλοι ήλπιζαν ότι το «λεφτά υπάρχουν» του πασόκ ήταν ουσιαστική ειλικρινής δέσμευση του ΓΑΠ.


Φυσικά το αυτό που τότε διαπίστωνα μπορούσε να διαπιστώσει και κάθε άλλος συμπολίτης που βλέπει και αναλύει γεγονότα και έχει την δυνατότητα να αναλύει την προπαγάνδα ως γεγονός απόπειρας κατεύθυνσης αντιδράσεων των μαζών αντί να την εκλαμβάνει ως ο,τιδήποτε άλλο ( π.χ. η προπαγάνδα ποτέ δεν είναι φορέας δεδομένων όσον αφορά στο περιεχόμενο της ακόμα και όταν αναφέρεται σε κάποιο γεγονός που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έστω και λίγο).
Αυτή την στιγμή λοιπόν καλούμαστε ως Ελληνικός Λαός, αφού ξεσκίσαμε τον δήθεν ‘μονόδρομο’ του πασόκ, τον δήθεν ‘πατριωτισμό’ και κάθε άλλο τερτίπι προπαγανδιστικό που στόχευε στο να μας κάνει να αποδεχτούμε οικειοθελώς και άνευ αντιδράσεως την μεγαλύτερη απόπειρα εξάρθρωσης και κατοχής της Χώρας μας μεταπολεμικά, να ξεπεράσουμε και το τελευταίο πλέον προπύργιο προπαγάνδας που έχει απομείνει σε ένα παρηκμασμένο και παραπαίον καθεστώς το οποίο φέρει όλα τα ιστορικά δείγματα που υποδεικνύουν ότι είναι ήδη παρωχημένο, και για αυτό γινόμαστε θεατές μίας λαίλαπας προσπαθειών κατάληψης της θέσης εξουσίας που ανήκει φυσικά και ουσιαστικά αποκλειστικά και μόνο στον Ελληνικό Λαό.


Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τα εξής :


1. Αυτό που βιώνουμε είναι ΑΠΟΠΕΙΡΑ άλωσης, εξαφάνισης και εξάρθρωσης της Ελλάδας μας, όχι ακόμα και σε καμμία ουσιαστική βάση άλωση, εξόντωση και εξάρθρωση της. Δηλαδή, τίποτε δεν έχει επιτευχθεί και ούτε θα μπορέσει να επιτευχθεί εάν εμείς, ο Ελληνικός Λαός, δεν συναινέσουμε και αντιδράσουμε όπως ήδη αντιδρούμε.


2. Όλα βασίζονται σε έναν συστηματικό εντυπωσιασμό από τα ΜΜΕ σε συνδυασμό με την τεράστια βία των ομάδων καταστολής ( δεν πρόκειται να τις ονομάσω αστυνομικές καθ’ ότι παραβαίνουν τον κώδικα της αστυνομίας ), όπου εφαρμογή ή κίνηση γίνεται μόνο στο επίπεδο της δικής τους δυνατότητας να προχωρήσουν σε κάτι άνευ αντιδράσεων ( άμεσων ) : δηλαδή επιβολή φόρων εκ των οποίων ουσιαστική ισχύ έχουν οι έμμεσοι, περικοπές μισθών για τις οποίες χρειάζονται προσφυγές και άρα κερδίζουν χρόνο και μόνο αυτό. Αυτό είναι βεβαίως εξαιρετικά ουσιαστικό, δεν είναι όμως το ζωτικό στοιχείο επιβολής που θα μπορούσε να τους καταστήσει έστω και με κάποια πιθανότητα ικανούς να κερδίσουν τον δόλιο στόχο τους.


3. Σε κάθε περίπτωση, όλη η κατάσταση την οποία βιώνουμε από εποχής μνημονίου και πέρα στηρίζεται σε δύο όχι πήλινα, αλλά γυάλινα πόδια τα οποία είναι ήδη και ραγισμένα και ραγίζουν όλο και περισσότερο : την μιντιακή προπαγάνδα / μαυροπροπαγάνδα και το εκτενές δίκτυο εγκαθέτων που δρούν ως ανασταλτικοί παράγοντες ( δεν έχουν πετύχει όμως στο παραμικρό να είναι αποτρεπτικοί παράγοντες ) στην βασική Λαϊκή κατεύθυνση, θέληση και Εντολή. Όποιος έχει κατέβει στην πλατεία θα δει την εσκεμμένη επιφανειακή ‘οργάνωση’ αλλά την ουσιαστική ανοργανωσιά και έλλειψη συντονισμού όταν πρόκειται να αποπειραθούν από τον Ελληνικό Λαό, που διαδηλώνει ως αγανακτισμένος, πραγματικές απειλές στην άμεση εκτέλεση του προδοτικού έργου τής σε κάθε περίπτωση έκπτωτης κυβέρνησης, ώστε να επιτρέπεται εύκολη διάλυση και αποτροπή από τις δυνάμεις καταστολής.


Καλούμαστε λοιπόν ως Ελληνικός Λαός να πούμε πλέον άφοβα και επισήμως αυτό που όλοι γνωρίζουμε μέσα μας ( και κυριότερα όλοι οι επίδοξοι κατακτητές, δικτατορίσκοι και δυνάστες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και εργάζονται για να υπονομεύσουν ) : ότι είμαστε υπό επίθεση και έχουμε Υποχρέωση και Δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, κάτι που προβλέπεται και από κάθε νομικό πλαίσιο ως προϋπόθεση και συνθήκη για την άρση του παρανόμου της βιαιοπραγίας ( άσχετα από την προπαγάνδα περί του αντιθέτου).


Όχι μόνο καλυπτόμαστε πλήρως από όχι μόνο το άρθρο 120 του Συντάγματος αλλά και από το άρθρο 25, περί της στήριξης της ισχύος του Συντάγματος στον Πατριωτισμό των Ελλήνων να το προστατέψουν πάσει θυσία αλλά και της αξίωσης του Κράτους για κοινωνική και εθνική αλληλεγγύη.


Όταν ένα Κράτος, ένας Λαός σύρεται και εξαναγκάζεται στο να αμυνθεί όταν δέχεται απρόκλητη και απροκάλυπτη, εντελώς παράνομη ( τώρα πια και με την βούλα όχι μόνο της διεθνούς αμνηστείας αλλά και των δύο παρεμβάσεων του ΟΗΕ ειδικά για την Χώρα μας και το θέμα καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων ), αυτό το Κράτος και αυτός ο Λαός παραμένει σε κάθε περίπτωση ειρηνιστής, αλλά ταυτόχρονα δεν δέχεται στο όνομα της ειρήνης να γίνει ξέφραγο αμπέλι και να υποδουλωθεί επειδή είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει βίαιους, αδίστακτους και απάνθρωπους εγκληματίες.


Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ξεσκίζοντας την μαύρη προπαγάνδα ότι οι μαυροπροπαγανδιστές της πλατείας, οι δήθεν υπερδημοκράτες δημοσιογράφοι και διάφοροι βουλευτές και σύμβουλοι – παρασύμβουλοι τους που ξορκίζουν δήθεν την βία που ( αβασίμως ) καταμαρτυρούν τις περιπτώσεις των Πολιτών, την δέχονται και δεν την σχολιάζουν δε ή την δικαιολογούν στην περίπτωση που ο Λαός είναι αποδέκτης της, δεν κηρύσσουν ούτε δημοκρατία ούτε ειρήνη.


Κηρύσσουν ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ, ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ, ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ.


Τα συστατικά δηλαδή που ενυπάρχουν σε όλα τα πολιτεύματα εκτός των πραγματικών Δημοκρατικών.


Όταν λοιπόν ακούτε δήθεν υπερδημοκράτες, δήθεν αριστερούς, δήθεν δεξιούς, δήθεν εθνικόφρονες να κηρύσσουν “ειρήνη” όταν είμαστε όλοι μας αποδέκτες τεράστιας ψυχολογικής, πολιτικής και ουσιαστικότατης φυσικής βίας, άμεσα σκεφτείτε τι πραγματικά σας ζητούν :


Για να είστε ‘ειρηνιστές’ προς τους προδότες και δωσίλογους που υφάρπαξαν την εξουσία και τώρα γαντζώνονται σε αυτήν, να γίνετε οι πιο βίαιοι δήμιοι των παιδιών σας και με το δικό τους αίμα, το δικό τους μέλλον και ουσιαστικά τις δικές τους ψυχές που θα διαφθαρούν να επιτρέψετε στα παιδιά αυτών των δωσιλόγων και ναζιστικών εγκληματιών να ζήσουν μία ζωή με όχι μόνο τεράστια χλιδή αλλά τεράστια δίψα για ακόμα περισσότερο αίμα.


Στο όνομα λοιπόν ουσιαστικά του Διεθνούς Δικαίου, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και κυρίως της ζωής των παιδιών μας και της δικής μας, οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε όση βία χρειάζεται για να αναστραφεί αυτή η κατάσταση η οποία ιστορικά έχουμε περίτρανες αποδείξεις ότι μόνο με αποφασιστική και βραχύβια αμυντική βία μπορεί να εξουδετερωθεί, ακριβώς όπως πίνουμε αντιβιοτικό για να σκοτώσουμε όλα τα μικρόβια στον οργανισμό μας και να ζήσουμε.
Ή μήπως η εξολόθρευση των μικροβίων όπως της χολέρας ενείχε ηθικό θέμα όσον αφορά τα υπό εξολόθρευση μικρόβια ;


Εδώ μόνο ένας μονόδρομος υπάρχει, τεκμηριωμένος ιστορικά : η άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία στα πλαίσια της διεθνούς νομοθεσίας για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και προδοσία εν καιρώ πολέμου των ήδη καταγγελμένων ως έσχατων προδοτών της Χώρας μας και του Ελληνικού Λαού.


Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, ξεσκίζοντας την μόνη τους άμυνα, την προπαγάνδα, να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός.


Εξ άλλου, όλοι αυτό περιμένουν από την Ελλάδα σύμφωνα και με το πρόσφατο άρθρο καθηγητή του πανεπιστημίου της Columbia στους ΝY Times. Οι μόνοι που δεν μας κοινοποιούν αυτήν την πραγματικότητα που στο μέλλον θα διδάσκεται και στην Ιστορία της Ελλάδας μας, είναι οι δωσίλογοι αυτοί και οι ναζί που προσπαθούν να κλέψουν ακόμα και άλλο χρόνο.


ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
πηγή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ ΧΑΤΖΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Θέμα : «Παράλογες δαπάνες για συντάξεις Εθνικής Αντίστασης»

Την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει υπέρμετρα τους φόρους και επιβάλλει έκτακτη εισφορά σε όλους τους μισθωτούς και τις επιχειρήσεις, συνεχίζει να καλύπτει και να ανέχεται αλόγιστες δαπάνες και σπατάλες εξυπηρέτησης ημετέρων μεταθέτοντας την εξέταση περιστολής τους για την περίοδο μετά το 2012.

Εξήντα επτά χρόνια μετά την λήξη του πολέμου, το ποσό που προβλέπεται για την πληρωμή συντάξεων της Εθνικής Αντίστασης φθάνει για το 2011τα 173 εκατ. Ευρώ. Ποσό που είναι σχεδόν το μισό αυτού που φιλοδοξεί να εισπράξει από την αναδρομική επιβολή για το 2010 του φόρου επιτηδεύματος στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η καταβολή της σύνταξης αφορά συνολικά περίπου 250.000 πολίτες οι οποίοι έχουν δηλωθεί ως αντιστασιακοί. Ο παραλογισμός είναι ότι το 1/3, δηλαδή περίπου 80.000 άνθρωποι, αναγνωρίσθηκαν ως αντιστασιακοί στη δεύτερη φάση εφαρμογής του μέτρου μετά από την επαναφορά του από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το νόμο 2320/1995.

Κατόπιν των παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός :

1. Γιατί δεν προχωρά η κυβέρνηση άμεσα στην επανεξέταση όλων των δαπανών που αφορούν συντάξεις που έχουν εγκριθεί με πολιτικά κριτήρια μέσα από πελατειακές διαδικασίες και για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί οι ανάλογες εισφορές και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν υποψίες πλασματικών δικαιολογητικών;

2. Προτίθεται να διατάξει έλεγχο προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, συντάξεις που δίνονται σε αντιστασιακούς που γεννήθηκαν μέσα στη δεκαετία του 1930 και ως εκ τούτου τα χρόνια της κατοχής ήταν νήπια ή ακόμα δεν είχαν περάσει τα δέκα χρόνια ζωής;

Αιτούμαι επίσης, τη χορήγηση των παρακάτω στοιχείων:

1. Πόσοι είναι οι δικαιούχοι σύνταξης αντιστασιακού, ανά Νομό πριν το 1989 και μετά το 1995 με την εφαρμογή της δεύτερης φάσης του μέτρου

2. Πόσοι είναι οι δικαιούχοι, γεννηθέντες και γεννηθείσες με τα το 1930

3. Ποιός είναι ο Μέσος όρος ηλικίας των συνταξιούχων Εθνικής Αντίστασης, καθώς και ποιές οι ηλικίες του μεγαλύτερου και μικρότερου δικαιούχου.

Ντόρα Μπακογιάννη

Ανώνυμος είπε...

US court approves plea bargain in lottery scam case involving seven Israelis who defrauded elderly citizens

A US court approved a plea bargain for a group of Israelis who were convicted of defrauding elderly US citizens out of millions of dollars.

Six of the defendants were sentenced to two to nine years in prison which they will serve in Israel. A seventh defendant awaits his sentencing.

The group was arrested in September 2008 in a joint FBI-Israel police operation which uncovered their lottery scam.

The Israelis would call senior US citizens and present themselves as lawyers representing large firms.

They then informed the victims they had won a large cash prize explaining they must pay a preliminary tax. This earned them some $2.5 million

Six of the defendants were extradited to the US last November, while one suspect has yet to be apprehended and is currently wanted in the US.

The prosecution claims that many of the victims have lost their homes and savings, causing some to sink into depression.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4089802,00.html
http://thisiszionism.blogspot.com