8/7/11

Η Wall Street ψηφίζει Χρύσανθο και Φαήλο και το ΚΙΣ δρ Μιράντα και Κουβέλη

Του Σπύρου Χατζάρα

Τα παιδιά στην Νέα Υόρκη είναι έξω φρενών με τον ηλίθιο Βόλφγκανγκ, τη Μέρκελ, τον Σαρκοζί ,τον Μαρτένς και τον Φιλανδό, που «επικεντρώνονται σε πολύπλοκα και αμφισβητήσιμα σχέδια για να μειώσουν τις απώλειες των τραπεζών», που «προσποιούνται ότι η Ελλάδα δεν οδεύει αργά, λόγω α της πολιτικής που ακολουθούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, προς τη χρεοκοπία, θα ήταν καταστροφική για τις ευρωπαϊκές τράπεζες και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα».


Προκειμένου να αποτραπεί μια ελληνική χρεοκοπία χρειάζεται μείωση των επιτοκίων των ελληνικών δανείων και ενίσχυση των ρυθμών ανάπτυξης, φορολογικές μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις, λέει το φερέφωνο των Τραπεζιτών οι New York Times, στέλνοντας τον Μόσιαλο για ρεκτιφιέ, και υπογράφοντας τη «συνταγή Σαμαρά».


«Οι Ευρωπαίοι, (ο ηλίθιος Βόλφγκανγκ), γράφουν σε κύριο άρθρο οι New York Times , αντί να χαλαρώσουν τις απαιτήσεις τους με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης στην Ελλάδα, επιμένουν ενάντια σε κάθε λογική ότι ιδιώτες επενδυτές πρέπει να μετάσχουν εθελοντικά στην αναχρηματοδότηση του ελληνικού χρέους, και επέβαλαν νέα μέτρα λιτότητας που κατά το παρελθόν έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό, και οι (ακροδεξιοί) Σοσιαλιστές απειλούμενοι με τη διακοπή της παροχής δανείων (πέμπτη δόση)από την Ε.Ε, δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να ψηφήσουν το μεσοπρόθεσμο ενώ η αντιπολίτευση των συντηρητικών αγνόησε τις πιέσεις και ψήφισε κατά».


Ψηφίζουν Σαμαρά οι Τραπεζίτες, αλλά δίνουν άλλοθι και στο άλλο δικό τους παιντί, διότι το εκβιάζει ο ηλίθιος Βόλφγκανγκ και η δρ Μιράντα.


Επειδή οι πράσινοι ξεφτιλίστηκαν και οι κυανοί δεν τραβάνε παρά τα εμβόλια κατυα της χρεοκοπίας του Αβρααμόπουλου, όρμησε ο σιτιζόμενος του Βαρδινογιάννη και «επιζητών απεγνωσμένα πολιτικό ρόλο», Σταμάτης Μαλέλης, να «αλλάξει την πολιτική φουρνιά», για να «ζήσουμε χωρίς τη Wall Street», με μια «οικονομία της αλληλεγγύης». Ο κ. Σταμάτης , ανέφερε ότι ο νέος πολιτικός σχηματισμός που οραματίζεται, βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτά που πρεσβεύει ο κ.Φώτης, (του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου).


Σχεδόν ταυτόχρονα, 51 άνθρωποι της αγοράς και του ΚΙΣ, με την δρ Μιράντα, τον κ.Τάκη της Τογιότα, την Ρεβέκκα, τον Νικόλα τον Εφοπλιστή, και τα παιδιά του χρηματιστήριου, συντάσσονται με τους 32 του Αλεβι(ζάτου) και του ΚΙΣ, και θέλουν να κάνουν την κρίση ευκαιρία και να μας βγάλουν από την κρίση που εκείνοι δημιούργησαν, με μια «Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης» που να αποτελείται από προσωπικό που, διαθέτει την πίστη, την πείρα, τη διαχειριστική ικανότητα και το θάρρος να επιτύχει.
.
Στου Βενιζέλου, τώρα αγωνιούν ότι η βαθιά ύφεση, τα μειωμένα εισοδήματα και η φορολογική ανυπακοή, που θα επεκταθεί τώρα σε όλες τις κατηγορίες φόρων, από τον ΦΠΑ, τον φόρο εισοδήματος, τον φόρο ακινήτων, μέχρι και τα τέλη κυκλοφορίας, θα φθάσουν τις ανείσπρακτες οφειλές στα 80 δισ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η φαυλότητα στο μεγαλείο της!!! Υπάλληλοι όλοι τους ενός απρόσωπου εργοδότη, που δεν έχει ανάγκη το χρήμα, αφού αυτός το ορίζει, αλλά μέσω αυτού αυξάνει την εξουσία και τον έλεγχο σε όλο τον πλανήτη. Μας αρέσει ή όχι, αυτό θα σταματήσει με νομοτελειακό τρόπο, ο οποίος τρόπος μυρίζει μπαρούτι...Η Ελλάς, ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει το λάθος ν'αναμειχθεί αυτή τη φορά.