6/7/11

Οι προδότες πουλάνε (από πράσινο πατριωτισμό) την Ελλάδα στους Τούρκους


Ο εργολάβος Fikret İnan, πρόεδρος τουρκικής κατασκευαστικής εταιρίας, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα TODAYS ZAMAN πως ενδιαφέρεται σοβαρά να αγοράσει τουλάχιστον τρία από τα 6 ιδιωτικά ελληνικά νησιά, ( Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιώτισσα, Ναυσικά και Βούβαλο), που έχουν βγει στο «σφυρί» από real estate εταιρίες.

πηγή: http://eoniaellhnikhpisti.blogspot/

ΥΓ.Τούρκοι, θα είναι και οι πρώτοι αγοραστές των 4 περιφερειακών αεροδρομίων και λιμανιών που βγάζουν στο σφυρί μπίρ παρά,
ο Papaevraiou, και οι «πράσινοι πατριώτες», Venizelos-Pagalos-Kaklamanis & Σια, για 250 εκ ευρώ το κομμάτι.

2 σχόλια:

EFI είπε...

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως?? Με ποιο δικαίωμα πωλούν γη?? Αντε και να δεχτώ (που δεν το βρίσκω σωστό) την πώληση επιχειρήσεων σε αλλοδαπούς ιδιώτες ή εταιρείες, αλλα ΓΗ?? Δηλαδή άμα θελήσουν να πουλήσουν την Κυψέλη, το περιστέρι, τα μέγαρα θα έρθουν και θα μας βγάλουν από τα σπίτια μας? Δεν μπορεί να μην προστατεύει το σύνταγμα και η νομοθεσία μας, οι διεθνείς συμβάσεις τη γη μας (και όλων των κρατών) από επίδοξους τυχοδιώκτες που δρουν είτε μόνοι τους είτε για λογαριασμό εταιρειών ή ακόμα και κρατών? Και άντε αυτοί οι bussinesmen που μας κατσικώθηκαν και δεν λενε να φύγουν αν δεν τελειώσουν την "δουλειά" με επιμονή συνεχίζουν το "πατριωτικό καθήκον" οι κουρέλες, μααα τόσες υπηρεσίες, αρχές, υπουργεία, τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν εκει μέσα κανένας δεν στέκεται φύλακας των νόμων και του συντάγματος? Όλοι σαν τους υπαλληλάκους μιας εταιρείας κάνουν ότι τους πει το αφεντικό?? Δεν έχουν μάθει ότι είναι λειτουργεί του κράτους και όχι υπάλληλοι του εκάστοτε απατεώνα που κρύβεται πίσω από το τίτλο του υπουργού? Το σύνταγμα και οι νόμοι έχουν φτιαχτεί για να προστατεύουν εμάς και τους λειτουργούς τους κράτους από κάτι γεράκια σα και δάυτους. Βάλτες τους τρικλοποδιές, επικαλεστείτε τους νόμους, κινήστε διαδικασίες, ακολουθείστε το σύνταγμα, τι φοβάστε μια χούφτα απατεώνες της κακιάς ώρας που τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες? Εσείς που είστε μες στα υπουργεία μπορείτε να κάνετε κάτι, εμείς απ' έξω ούτε στα 100 μέτρα δεν μπορούμε να τους πλησιάσουμε και αν τους πλησιάσουμε σαν τι μπορούμε να κάνουμε? Να τους γιουχάρουμε ή να τους δείρουμε? Δηλαδή αποτέλεσμα μηδέν, αφού έχει δοκιμαστεί και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, σχετικά με τα νησάκια που "βλεφαριάζουν" Τούρκοι επιχειρηματίες... λέγεται ότι είναι ιδιωτικά. Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες? Πώς, πότε απο ποιόν και πόσο τα απέκτησαν? γιατί δεν τα έχουν αξιοποιήσει ως τώρα?

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι