10/12/11

Η Συμφωνία των Βρυξελλών

Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αφού η προπαγάνδα είχε κάνειο τη δουλειά της, οι αχυράνθρωποι των ΑΘΕΑΤΩΝ συμφώνησαν να καταργήσουν την ΕΕ, να καταργήσουν τη Δημοκρατία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, και την Εθνική ανεξαρτησία των Χωρών-μελών, για να πειστούν οι «αγορές», ενώ οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι, χειροκροτούσαν ανακουφισμένοι διότιοι αγορές θα συνεχίσουν να τους δανείζουν.

Τα κοινοβούλια μετατρέπονται σε απλές συμβουλευτικές επιτροπές αφού η μόνη πραγματική τους εξουσία, η ψήφιση δηλαδή του προϋπολογισμού, καταργήθηκε.

Το Σίτι του Λονδίνου, η έδρα των Ρότσιλντ, διατηρεί την Ανεξαρτησία του και την παγκόσμια κυριαρχία του  και δεν εντάσσεται στην  επιτήρηση του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι να ναρκώσεις τους Λαούς με αρκετά μεγάλη δόση ευημερίας, ώστε η κρίση τους να είναι γλαρωμένη. Ακόμα και έτσι βέβαια, η νάρκωση δεν θα είναι παντοτινή....

Δύο απαραίτητοι σταθμοί για όσους ταξιδεύουν προς την υποδούλωση των Λαών.

Κάθε άλλη οδός προς την Εδέμ της εθελο-Δουλείας είναι εκ προοιμίου ουτοπική. Αυτό μας λέει η ιστορία μας τουλάχιστον...

Η δε παραπάνω οδός είναι και αυτή ουτοπική , εκ των συνθηκών που επικρατούν.

Όσον αφορά την οδό του φόβου και των απειλών , κι εδώ κανείς δυνάστης δεν θα μπορεί να περιμένει τίποτε. Ο φόβος , από την φύση του είναι πιο ισχυρός μόνον κατά την γέννησή του. Σαν γεννηθεί, μέρα με τη μέρα εξασθενεί, διότι το υποκείμενο εξοικειώνεται με ότι το το φοβίζει. Αργά ή γρήγορα θα τον κοιτάξει στα μάτια. Και τότε...

Όλα αυτά δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να εξελιχθούν, διότι δεν ζούμε στον μεσαίωνα αλλά στον 21 αι, όπου ο ιστορικός χρόνος κυλά πολλαπλώς πιο γρήγορα.

Εχθρός των ανθρώπων, κίνδυνος μοιραίος , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ επιτυχίας του εκάστοτε τυραννικού σχεδίου, αλλά οι καταστροφικές συνέπειες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ που απορρέουν από το ουτοπικό χαρακτήρα του.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα όποια σχέδια πρέπει να εξουδετερωθούν.

Συλλέκτης σπασμένων ,άδειων κλουβιών.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.

Όλα αυτά να τα περιμένουν και όσοι προσπαθούν να διασώσουν, να παρακάμψουν, να εξαιρέσουν το Δυτικό Σύστημα από τον φυσικό του θάνατο.

Ο Καπιταλισμός όπως τον βιώσαμε είναι πλέον ΝΕΚΡΟΣ στην συνείδηση όλων και περισσότερων κοινωνιών, ανθρώπων , ομάδων διότι πλέον όλο και λιγότεροι θα ανέχονται τον εκ φύσεώς άδικο χαρακτήρα του. Είναι όλο και πιο γυμνός στα μάτια των ανθρώπων. Κάθε προσπάθεια ένδυσης του , τον απογυμνώνει τελικώς όλο και περισσότερο.

Αυτό που φοβίζει είναι ότι ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΟΣ η δόμηση της διαδόχου καταστάσεώς του. Δεν υπάρχουν στον πάγκο της Ιστορίας παρά μόνο χρεοκοπημένες ιδεολογίες και προτάσεις.

Οι Δυτικές Ελίτ , με όλα τα σχέδια και τις προθέσεις τους , το μόνο που τελικά θα επιτύχουν είναι την επίσπευση του φυσικού θανάτου του.

Κι όπως είπαμε...μετά το μοιραίο...το Χάος θα πλημμυρίσει τις αίθουσες του άδειου παρόντος.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ2.

ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ , ΠΧ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ, ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ,ΡΗΤΟΡΙΚΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , αυτό της Κοινωνικής Δικαιοσύνης...και αρκεί να αυτό να καλύψει τα υπόλοιπα μεγάλα η μικρά κενά.

Κοινωνική Δικαιοσύνη...

...ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ.

Κοινωνική Δικαιοσύνη ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ και όχι ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , κύριο ή μη...αυτό θα είναι το νούμερο που θα κερδίσει στην μπάνκα της Ιστορίας.

Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούν αυτό μερικοί, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ....τόσο καλλίτερα για όλους μας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...