12/5/12

Η νέα μάχη μπορεί να κερδηθεί.

Το εθνικό κράτος και οι πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις είναι η μόνη λύση

 Οι εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν ένα πισωγύρισμα του πατριωτικού κινήματος. Έξωθεν δυνάμεις, πέτυχαν να θέσουν ,(προσωρινά), στο περιθώριο, το δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα επιβάλλοντας ως κυρίαρχη, την γκροτέσκα εκδοχή του πατριωτισμού, προσανατολίζοντας το κίνημα, με την ψήφο του ελληνικού λαού, στο περιθώριο, του «Εγέρθητι», και στον άρπα-κόλα συνασπισμό της «Παναγιάς». Από αυτή την άποψη οι εκλογές ήταν ένας επικοινωνιακός θρίαμβος των σκοτεινών κέντρων που διοικούν την πατρίδα μας, και μια ήττα του ελληνικού λαού που οδηγήθηκε σαν πρόβατο επί σφαγή, και ακλουθώντας το καμπανάκι του Παβλώφ, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Το «βαθύ κράτος», και οι ελληνικές «υπηρεσίες», που πάντα επικοινωνούσαν και υπάκουαν στο Λάνγκλει, εφάρμοσαν ένα «νέο σχέδιο Περικλής», στο πλαίσιο του οποίου στήθηκαν προεκλογικοί μηχανισμοί μέσα στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα , που πέτυχαν να παρασύρουν στην γκροτέσκα «εθνικιστική-ακροδεξιά» χορογραφία , χιλιάδες αξιωματικούς και άνδρες του Στρατεύματος και των Σωμάτων Ασφαλείας , που δούλεψαν χωρίς να το αντιλαμβάνονται, σαν αγκιτάτορες της ΠασοκΑυγής, για την υλοποίηση του σχεδίου του Λάνγκλει. H γκροτέσκα «ακροδεξιά» χορογραφία στήθηκε προσεκτικά από τις «υπηρεσίες» Χρυσοχοίδη-Πασοκ με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας από το 2010. Η πρεμιέρα, έγινε με τους «πασοκ-ακροδεξιούς» βατραχανθρώπους του λιμενικού, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Το πασοκικό δικαστικό πραξικόπημα για τον αποκλεισμό της Ελεύθερης Αθήνας από τις δημοτικές εκλογές, ήταν ένας σταθμός στην ανάδειξη της γκροτέσκας «ακροδεξιάς» χορογραφίας. Δυστυχώς, όταν μίλησα για την «ΠασοκΑυγή», πολλοί λίγοι με άκουσαν.
Βέβαια, για την τακτική ήττα του αποκλεισμού από τη βουλή του ΛΑ.Ο.Σ, φταίνε και τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ υποκειμενικά λάθη. Και φταίνε πάνω από όλα, οι «λαοφιλείς» υποψήφιοι της Β Αθηνών, που δεν κατάφεραν να μαζέψουν τους δικούς τους 22.000 ψήφους. (14000 ο ένας και 8000 ο άλλος). 6000 περισσότερους χρειαζόταν το κόμμα. Φταίνε πολλά και πολλοί. Αλλά τώρα μπροστά στη νέα μάχη, των εκλογών που έρχονται, και ενώ θα δεχτούμε μια ακόμα επίθεση εξαγορών και αποχωρήσεων, χρειάζεται πατριωτική Ενότητα.
Ο σοβαρός πατριωτικός χώρος θα πρέπει να πάει ενωμένος σε αυτές τις εκλογές για να διεκδικήσει από το μαύρο μέτωπο (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) και τον ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία.
Η νέα μάχη μπορεί να κερδηθεί.Με εφόπλου ψήφο.Για μια Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!  
Αέερααα!!!!

Σπύρος Χατζάρας

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αέραααα να πείς, πρώτα, στα πιόνια του σκηνοθέτη της πρεσβείας, που έχεις στο κόμμα σου. Κατηγορείς την Χρυσή Αυγή, ότι -και καλά- έπαιξε τα σχέδια των Εβραίων και του Κοεντζόγλου, όταν στο ΛΑΟΣ έχετε τον τέως διοικητή της ΕΥΠ, όταν έχετε την γραμματέα του πολυ-διαπλεκόμενου Χριστοφοράκου, όταν έχετε την Τζαβέλα του Σημίτη, του Κόκκαλη, των Κιμπούτς, όταν έχετε τον μεγαλοεκδότη Κύρτσο και σύμβουλο του πολιτικού πατρός του αρχηγού σου, του δράκουλα από την Κρήτη.

Αντί να σκεφτείτε τί κάνατε και σάς έφυγαν τόσες χιλιάδες ψηφοφόροι προς την Χρυσή Αυγή, βγάζετε ιστορίες για ...ζουλού, και την ίδια ώρα βγαίνει ο Καρατζαφέρης και δηλώνει ευθαρσώς ότι εάν είχε μπει στην Βουλή, τώρα θα είχαμε κυβέρνηση! Πώς;;; Θα είχε πάει, όπως είχε πει επανειλημμένως και προεκλογικά, να συνεργαστεί με τους δύο της Goldman Sachs, και νάτη η κυβέρνηση. Βεβαίως, θα ακολουθούσε το μνημόνιο... Αλλά μπρος στα κάλλη τί 'ν' ο πόνος. Θα γίνοταν πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης -με τις ψήφους της Goldman Sachs βεβαίως, βεβαίως- και θα έσωζε την Ελλάδα με το Μνημόνιο...

Συνεχίστε έτσι και σε λίγο καιρό, ο "μεγάλος πατριώτης πολιτικός" που έχετε για αρχηγό θα παρακαλάει να γυρίσει στην Νέα Δημοκρατία, για να μπορεί να συνεχίσει να επαγγέλεται πολιτικός -ή επί το λαϊκότερον, πολιτικάντης.

Καλή συσκότιση.

Υγ. Ελπίζω ότι θα δώσεις την δυνατότητα στο κοινό σου να διαβάσει το κείμενό μου, και δεν θα τό κατατάξεις στο δικό σου index librorum prohibitorum.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος καλοπροαίρετος, ότι όταν σε αντιμετωπίζει όλη η κοινωνία καχύποπτα, λόγω θέσεως.Όταν κινδυνεύει η ζωή σου, και σου επιτρέπουν μόνο να προσεύχεσαι, για προστασία.Όταν καθημερινά συναντιέσαι σε γυμναστήρια καράτε και είσαι σε υπερένταση,εύκολα παρασύρεσαι. Γιατί όμως υπερδεξιά και όχι κάτι άλλο; Ένας πιθανός λόγος:Την ημέρα που 2 συνάδελφοί σου εκτελούνται από κλέφτες,στην ΤV,(λαλάκης),ηρωοποιούνται και χαϊδεύονται οι,της Υπατίας,κλέφτες(όπως απεδείχθη).Και πολλοί άλλοι λόγοι.Ευχαριστώ Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος καλοπροαίρετος, ότι όταν σε αντιμετωπίζει όλη η κοινωνία καχύποπτα, λόγω θέσεως.Όταν κινδυνεύει η ζωή σου, και σου επιτρέπουν μόνο να προσεύχεσαι, για προστασία.Όταν καθημερινά συναντιέσαι σε γυμναστήρια καράτε και είσαι σε υπερένταση,εύκολα παρασύρεσαι. Γιατί όμως υπερδεξιά και όχι κάτι άλλο; Ένας πιθανός λόγος:Την ημέρα που 2 συνάδελφοί σου εκτελούνται από κλέφτες,στην ΤV,(λαλάκης),ηρωοποιούνται και χαϊδεύονται οι,της Υπατίας,κλέφτες(όπως απεδείχθη).Και πολλοί άλλοι λόγοι.Ευχαριστώ Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Αποτελέσματα Β' Αθηνών:
Καρατζαφέρης Γεώργιος 28.434
Αϊβαλιώτης Κων/νος 10.072
Ντουκάκης Μανούσος 5.729
Χατζάρας Σπυρίδων 4.273
Μπάρμπα Βάνα 3.995

Σπύρο, στό είχα πει ότι η εκλογή σου στην Β' Αθηνών ήταν αδύνατη και επιβεβαιώθηκα... Το μόνο που κατάφερες ήταν να δώσεις 4.273 ψήφους στον Καρατζαφέρη, για να έμπαινε στην Βουλή μαζί με τον Αϊβαλιώτη και ίσως τον Ντουκάκη, δηλαδή τους ...υποτακτικούς του. Έτσι, όχι μόνο εσύ δεν θα είχες θεσμικό βήμα να μιλάς στην Βουλή για τους τοκογλύφους, αλλά θα υπήρχαν δύο ή τρείς βουλευτές που θα στήριζαν ένα νέο σχήμα συγκυβέρνησης υπέρ της πολιτικής του ΔΝΤ!!!

Ο κάθενας κρίνεται για τις επιλογές του...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΙΛΕ-ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ-ΤΑ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑ:
-ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ-ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΔΕΞΙΑ-ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΣΕ ΕΡΩΤΩ:
-EKAΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;;;;
ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ.
-ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

κριμα ρε Σπύρο

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζάρας -παρά τα λάθη του- είναι έξυπνος άνθρωπος και δεν χρειάζεται αυτόκλητους υπερασπιστές.

Ναι, οι εθνικιστές φύγαμε από το "δεξιό" ΛΑΟΣ και πήγαμε στην "ΠΑΣΟΚΑΥΓΗ", γιατί το "δεξιό" ΛΑΟΣ έκανε "κακές παρέες" με τους τοκογλύφους της Goldman Sachs...
Όσο για τα περί προδοσίας, τόν Χατζάρα τόν άκουγα και τόν ακούω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τόν ψηφίζω, όπου κι αν πάει. Κι επειδή φαίνεται ότι ξεχνάς, μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Χατζάρας αποκαλούσε τον Καρατζαφέρη κωλοτούμπα και προδότη!
Τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες, για να τά "προδίδουμε". Όταν ένα κόμμα πρεσβεύει τις αξίες μου και τα πιστεύω μου, τό υποστηρίζω. Όταν μετατοπίζεται και πρεσβεύει άλλες αξίες, τότε τό εγκαταλείπω. Δεν τό προδίδω!
Και αν κάποιος είναι προδότης, αυτός είναι ο Καρατζαφέρης, ο οποίος ξεκίνησε σαν εθνικιστικό κόμμα, με την απόλυτη στήριξη του εθνικιστικού χώρου (συμπεριλαμβανομένου τμήματος της Χρυσής Αυγής), και στην συνέχεια, αποφάσισε να τό παίξει "κεντροδεξιά πολυκατοικία", "υπεύθυνος φίλος των Ιουδαίων", και ισότιμος μεταξύ διεφθαρμένων πολιτικάντηδων και διεθνών μεγαλοτραπεζιτών, αποκηρύσσοντας μάλιστα το εθνικιστικό παρελθόν του κόμματος. Κι επειδή, φαντάζομαι θα έχεις ασχοληθεί με την πορεία του ΛΑΟΣ, θα γνωρίζεις ότι για κάμποσα χρόνια, ο Κώστας Πλεύρης είχε αποκηρυχθεί δημοσίως και με επιμονή από τον Καρατζαφέρη! Και τόν επανέφερε πλαγίως, μόνο όταν είδε την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του με την δημοσκοπική του κατάρρευση.

Τέλος, και εις ό,τι αφορά στην Χρυσή Αυγή, το ότι τήν ψήφισα δεν σημαίνει ούτε ότι έγινα μέλος της, πόσο μάλλον βουλευτής της (τί είδους λογική είναι αυτή...;), ούτε ότι δεν βλέπω τα λάθη της...

Ανώνυμος είπε...

@Τρι Μαϊ 15, 01:52:00 μμ
ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΑ ΛΑΘΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΦΟΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΑ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΩΝ-ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ-ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΨΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ .ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης δεν έκανε λάθη. Διέπραξε ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Το να πάς στο ΔΝΤ, γιατί "εκεί μάς περιμένουν πολλά λεφτά", είναι έγκλημα. Είτε δεν ήξερε, οπότε είναι εγκληματικά ανίδεος με το αντικείμενο (πράγμα που δεν τό πιστεύω) και ως εκ τούτου, πολύ επικίνδυνος, είτε ήξερε και συνειδητά συναίνεσε στην υποταγή στους Ιουδαίους τοκογλύφους.

Επειδή τόν γνωρίζω τον Καρατζαφέρη, δεν είναι άτομο που άγεται και φέρεται από τον οποιοδήποτε. Οι κινήσεις του ΛΑΟΣ είναι 100% προσωπικές του επιλογές και δεν μπορεί να τόν επηρεάσει κανένας Γεωργιάδης και κανένας Βορίδης. Εξ άλλου, από διάφορα περιστατικά, τα οποία δεν είχαν δεί το φως της δημοσιότητας, ο Καρατζαφέρης από διετίας αντιμετώπιζε με καχυποψία τους δύο προαναφερθέντες...

Εις ό,τι αφορά την κυβέρνηση, δεν διαφωνώ ότι πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα. Το θέμα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει. Και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ διέλυε την χώρα, εξαθλίωνε τον Λαό, και υπέτασσε το ελληνικό κράτος στο ΔΝΤ! Το χειρότερο όλων είναι ότι ο Καρατζαφέρης δεν είχε -και ούτε έχει- αλλάξει μυαλά. Όταν βλέπεις μία ΝΔ και ένα ΠΑΣΟΚ (ακόμη και τώρα που καταρρέουν) να λυσσούν, για να εφαρμοστεί το Μνημόνιο, πώς θα συγκυβερνήσεις με αυτούς; Θα ακολουθήσεις αυτήν την πολιτική σε μία κάπως πιο ήπια εκδοχή ή θα διαφωνήσεις πλήρως, οπότε διαλύεται και η συγκυβέρνηση;;;
Το να "κυβερνηθεί η χώρα" είναι μία κουβέντα. Το τί πολιτική θα έχει σε ένα, δύο, τρία μείζονος σημασίας θέματα, είναι το ζητούμενο. Και εκεί ο Καρατζαφέρης δεν απαντά στο κρίσιμο ερώτημα...

Τέλος, προσωπικά δεν κέρδισα τίποτα ούτε με τον Βελόπουλο και τον Χατζάρα, ούτε και με τον Καιάδα. Βεβαίως, οι δύο πλευρές μπορούν να αντιπαρατεθούν και ως εξής: Ανατολάκης, Βαΐτσης, από την μία, Κασιδιάρης από την άλλη...
Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Όσο ψήφιζα και στήριζα το ΛΑΟΣ, τό έπραττα, γιατί πίστευα ότι μπορούσε -παρά τα κακώς κείμενα- να κάνει κάποιο έργο σε πέντε θέματα. Πέραν τούτου ουδεμία σχέση. Και όταν είδα ότι το καράβι τράβαγε για αλλού, τό εγκατέλειψα, γιατί όχι μόνο δεν μέ εξέφραζε πλέον, αλλά μέ έβρισκε αντίθετο σε πολλά άλλα και πολύ σημαντικά. το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή, που ψήφισα και θα ξαναψηφίσω τώρα. Αυτήν την στιγμή μέ εκφράζει σε μία πλειάδα θεμάτων, χωρίς βέβαια να παραβλέπω τα αρνητικά της. Αν στο μέλλον, κάνουν και αυτοί κωλοτούμπες, θα τούς ...αποχαιρετήσω κι αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ κ.ΑΡΓΥΡΗ:
"Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ανασυγκρότησης και αγώνα ΥΠΕΡ Πατρίδος!
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ"

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΧΘΡΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΙΚΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ.
NA ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ο "Αλέκος" είναι ο πρώην πασοκοφρουτάκιας, τον οποίο ο Καρατζαφέρης προτίμησε το 2009 αντί του πρώην χρυσαυγίτη Ζαφειρόπουλου, για την Αχαΐα...

Με αυτό που παραθέτεις, "ανακάλυψες" την Αμερική εν έτει 2012. Προφανώς και υπήρχαν αντιμνημονιακές φωνές στο ΛΑΟΣ. Αυτό δεν τό αρνείται κανείς. Την απόφαση, όμως, τήν έλαβε ο Καρατζαφέρης ΜΟΝΟΣ του. Όσο κι αν συμπαθεί τον Γεωργιάδη, δεν θα άλλαζε ποτέ την άποψή του για κάτι τόσο σημαντικό και τό ξέρεις καλά. Σίγουρα, τού άσκησαν πιέσεις οι δύο νυν νεοδημοκράτες, αλλά ουδέποτε θα άλλαζε άποψη και απόφαση ο Καρατζαφέρης, από συμπάθεια σε κάποιον.

Τέλος, κάτι για την διαδοχή. Αυτό το παραμύθι ακούγεται από το 2005-06... Η αλήθεια είναι ότι το ΛΑΟΣ είναι καθαρά προσωποπαγές κόμμα. Ιδρύθηκε από τον Καρατζαφέρη, και όπως εύστοχα σχολιάζει ...κάποιος, είναι "ιδιοκτήτης, και όχι πρόεδρος, κόμματος"...
Για να αποχωριστεί ο Καρατζαφέρης την ηγεσία του ΛΑΟΣ, θα πρέπει ή το ΛΑΟΣ να διαλυθεί, ή να "εξαφανιστεί" ο Καρατζαφέρης. Φήμες που διέρρεαν τεχνηέντως για πολύ μεγάλο διάστημα...

Ανώνυμος είπε...

.....Ο "Αλέκος" είναι ο πρώην πασοκοφρουτάκιας, τον οποίο ο Καρατζαφέρης προτίμησε το 2009 αντί του πρώην χρυσαυγίτη Ζαφειρόπουλου, για την Αχαΐα
ΠΟΙΟΣ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ-ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;
ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Δημοκρατία δεν ήξερε ποιος είναι ο Ζαφειρόπουλος;;;
Στο Διαδίκτυο δεν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο του Ζαφειρόπουλου με άλλους χρυσαυγίτες, σε στιγμές ...εθνικιστικού ακτιβισμού;;;
Ψάξε και θα βρείς...

Τότε που έκανε ο Καρατζαφέρης την κωλοτούμπα με τον Ζαφειρόπουλο, σχεδιαζόταν κάτι νέο στον εθνικιστικό χώρο, με σκοπό την απαγκίστρωση πολλών εθνικιστών από το ΛΑΟΣ, με πρωταγωνιστές παλαιά σημαίνοντα στελέχη του χώρου, αλλά και πολιτευτές του κόμματος. Βεβαίως, μετά την εμπλοκή του Ζαφειρόπουλου στα των εκλογών του 2009 με το ΛΑΟΣ, το εγχείρημα εκείνο ανεβλήθη επ' αόριστον...

ΥΓ. Αν δεν θέλεις να ασχολείσαι μαζί μου, απλά μην ασχολείσαι...

Ανώνυμος είπε...

@Η Νέα Δημοκρατία δεν ήξερε ποιος είναι ο Ζαφειρόπουλος;;;
Στο Διαδίκτυο δεν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο του Ζαφειρόπουλου με άλλους χρυσαυγίτες, σε στιγμές ...εθνικιστικού ακτιβισμού;;;
ΟΧΙ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΤΟΤΕ-ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ.
ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΩΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ), ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ-ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ-ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΥΓ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΥ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για να τελειώνει το παραμύθι με το χρυσαυγίτικο παρελθόν του Ζαφειρόπουλου, ακόμη και η κρατική τηλεόραση, εν έτει 2007 (δηλαδή 2 χρόνια πριν το επίμαχο περιστατικό), σε μία εκπομπή κάποιου αριστεριστή (νομίζω του Κούλογλου), είχε κάνει ένα "αφιέρωμα" στην "ακροδεξιά", με αφορμή την περίφημη δίκη του Κώστα Πλεύρη για το βιβλίο του, "Εβραίοι - Όλη η Αλήθεια". Σε αυτήν την δίκη, συγκατηγορούμενος ήταν και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
Στην εκπομπή εκείνη, γινόταν αναφορά στην πορεία του Κ. Πλεύρη ως γραμματέα του Απριλιανού, Ι. Λαδά, ως ιδρυτή της "4ης Αυγούστου", της "Πρώτης Γραμμής", αργότερα, και έφτανε μέχρι την προσχώρησή του στο ΛΑΟΣ.
Για τον Ζαφειρόπουλο, γινόταν λόγος για την πορεία του στην Χρυσή Αυγή, ενώ προβλήθηκε ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε τον Ζαφειρόπουλο στην κεφαλή μίας πορείας της Χρυσής Αυγής, μπροστά στο πανώ της οργάνωσης, να δίνει συνθήματα με την "ντουντούκα"...
Και δεν ήταν συνθήματα για το ...πόσο ωραίο καιρό έχουμε σήμερα...

Τέλος, η κίνηση του Καρατζαφέρη να "αδειάσει" τον Ζαφειρόπουλο δεν ήταν προϊόν εκβιασμού, αλλά συνειδητής επιλογής, για να διαλύσει εν τη γενέσει της, μία προσπάθεια εθνικιστικής συσπείρωσης εκτός ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΤΑΤΕ-ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ-ΠΟΙΟΣ "ΕΔΩΣΕ" ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ.
ΒΕΒΑΙΩΣ-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ-ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.