2/5/12

Πωπωπώ κάτι …..συμμαχίες

Ο «γίγας» συμμάχησε με τον χριστιανό -κομμουνιστικό βραχίονα της Goldman Sachs

Οι GOLDMAN SACHS-ΠAM-ΠΑΠ-ΚΑΖ-ΚΛΠ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....

ΥΓ. Στους συγκεντρωθέντες που θα πού ΟΧΙ σε μια Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, θα μοιραστούν 31 αργύρια και φθηνές πιστωτικές κάρτες !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Το μπλογκ «Θεόδοτος» ξεπέρασε τα όρια.

Διαβάζω από το συγκεκριμένο άρθρο http://theodotus.blogspot.com/2012/04/m.html
..."Το πρώτο είναι βλάχικο, δηλαδή ρουμανικό"
..."Η Επανάσταση του 1821 άλλωστε άρχισε και εν πολλοίς ευοδώθηκε από Χριστιανούς σλαβικής και αλβανικής καταγωγής. Ειδικά στην Αττική, όλη η περιοχή από τη συνοικία της Πλάκας και πέρα και ήταν και λεγόταν αλβανική. Τα τοπωνύμια Σούλι, Μάτι, Λούτσα (=λάσπη) είναι χαρακτηριστικώς αλβανικά όπως και το «Μαλακάσα», που δεν προέρχεται από το μ..λ...κας αλλά από το αλβανικό τοπωνύμιο Malakashtër. Το Μαρκόπουλο βγαίνει από το όνομα Marco Polo, επειδή η περιοχή ανήκε σε κάποιον εξιταλισμένο Αλβανό. Και η λέξη «Πλάκα» άλλωστε αλβανική είναι: προέρχεται από το επίθετο plak, που σημαίνει «παλιός». Έτσι ονόμαζαν οι Αλβανοί της Αθήνας και της Αττικής την «Παλιά πόλη» στους πρόποδες της Ακρόπολης, την οποία οι λίγοι Έλληνες ονόμαζαν «Ριζόκαστρο». Εξυπακούεται ότι οι Αλβανοί ξεσηκώθηκαν το 1821, ενώ οι Ελληναράδες του Ριζόκαστρου «πέρα σφύριζαν»".

Καταλαβαίνω την φιλία σας με τον κύριο Μιχαλόπουλο, αλλά γνωρίζοντας τις προσωπικές σας θέσεις (από ό,τι σας έχω ακούσει στις εκπομπές σας και από το μπλογκ σας) το να βαφτίζουμε τους Βλάχους Ρουμάνους και τους Αρβανίτες Αλβανούς είναι πέραν του γελοίου και ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας των ψευτοπροοδευτικών αριστερούληδων με κόμπλεξ κατωτερότητας για την πολιτιστική τους κληρονομιά. Το μπλογκ σας το κάνετε ό,τι θέλετε αλλά μήπως πρέπει να κουβεντιάσετε λίγο με τον κύριο Μιχαλόπουλο;