10/5/12

H γκροτέσκα εκδοχή του πατριωτισμού και οι έξωθεν δυνάμεις

Το νέο σχέδιο Περικλής.Αστυνομία και στρατός δούλεψαν για την Πασοκ-Αυγή του Λάνγκλει.

Το «βαθύ κράτος» και οι ελληνικές υπηρεσίες πάντα επικοινωνούσαν με το Λάνγκλει. H γκροτέσκα «ακροδεξιά» χορογραφία στήθηκε προσεκτικά από τις «υπηρεσίες» Χρυσοχοίδη-Πασοκ με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας από το 2010. Η πρεμιέρα, έγινε με τους «πασοκ-ακροδεξιούς» βατραχανθρώπους του λιμενικού, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Το «βαθύ κράτος» των μυστικών υπηρεσιών , υπό την καθοδήγηση του Λάνγκλει, έστησε τους προεκλογικούς μηχανισμούς του μέσα στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό, και πέτυχε να παρασύρει στην γκροτέσκα «ακροδεξιά» χορογραφία, χιλιάδες αξιωματικούς και αστυνομικούς, που έγιναν οι αγκιτάτορες της Πασοκ-Αυγής, οδηγώντας το πατριωτικό κίνημα στο περιθώριο του, «Εγέρθητι». Το πασοκικό δικαστικό πραξικόπημα για τον αποκλεισμό της Ελεύθερης Αθήνας από τις δημοτικές εκλογές, ήταν ένας σταθμός στην ανάδειξη της γκροτέσκας «ακροδεξιάς» χορογραφίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε έτσι και στις επομένες εκλογές θα είστε κάτω από 1%.

Ο Καρατζαφέρης έχει ξεφύγει και μιλά για "σκατά", για "καουμπόηδες", αλλά συνεχίζει να λέει ακόμη και σήμερα ότι αν έμπαινε στην Βουλή, θα συγκυβερνούσε!!!

Κι εσύ πάντως δεν πάς πίσω.
Έχεις το θράσος να μιλάς για "πασοκο-ακροδεξιούς βατραχανθρώπους του λιμενικού" και να τούς εμπλέκεις σε ιστορίες συνωμοσίας, όταν ο πρόεδρός σου έχει την Τζαβέλα των Κιμπούτς, του Κόκκαλη και των στενών επαφών με τους Ιουδαίους διπλωμάτες της πρεσβείας, τον Κύρτσο του London School of Economics και πρώην σύμβουλο του Ιουδαίου Μητσοτάκη, την γραμματέα του Χριστοφοράκου...!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, έχει εσένα, που υπήρξες φανατικότατος υποστηρικτής του επίσης Ιουδαίου Αντρέα...

Συνέχισε να βρίζεις την Χρυσή Αυγή και στις επόμενες εκλογές, θα πάει πάνω από 10%.

Ανώνυμος είπε...

καμμια πηγη επιστημονικη η αλλη για αυτα που βγαζεις απο το μυαλο σου εχεις?

περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα με κατασκευασματα που πλεκει το μυαλο σου καθε λιγο?

ανακατωνεις περιστατικα φτιαχνεις σεναρια δολοπλοκιων εναντιον σου της χωρας και των συμμαχων σου μονος σου και τα πασαρεις ως εγκυρες αναλυσεις χωρις μια πηγη αξιοπιστη παρα μονο την φαντασια σου...

οσο αξιοπιστα την παραμονη των εκλογων μας εγραφες οτι οι δημοσκοποι θα εσκιζαν τα πτυχια τους....

αρε μαρες συνεχως,σε κολλησε ο τηλε προεδρας ,αν αυτα δεν ειναι γκροτεσκ τοτε...

ολα για ενα βουλευτιλικι.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...