20/5/12

Μέτωπα με το Κουσούρι του Νικήτα και τους Ιππότες της Μάλτας

Πούστηδες και Παλικάρια

Κεντροδεξιό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή όπως λέμε , «Πούστηδες και Παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια».
Απορία: Οι «Κεντροδεξιοί» θα προτάξουν τα στήθη ή τον πισινό τους;
Αλλά και τους «ακροδεξιούς», των μασόνων Ιπποτών της Μάλτας, τους ξεφτίλισε η πράκτωρ «Συνωστισμός».
Ου να μου χαθείτε! Σαν ξαδέρφες την κοιτάγατε ρε! Αντί να την ξεμαλλιάσει κάποιος. Έτσι για παραδειγματισμό.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσους ψήφους πήρε η κυρία;;;;;;;;
Αυτοί μας αξίζουν ……….
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ;;;;;;;;;
εάν όχι έχουμε την ευκαιρία να επανορθώσουμε._
K.B.

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να ήταν ο Βάης εκεί να έβγαζε το στριγκάκι του, όπως έκανε τόσα χρόνια...

Και δεν μού λές; Στις δημοτικές τον Νικήτα με το κουσούρι του, ποιος τόν στήριξε; Ο Καρατζαφέρης;;; Για δές κάτι πράγματα...

Το μόνο που τούς προσάπτεις είναι ότι δεν μοίρασαν μπουκέτα, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Βουλή. Εύγε! Συνέχισε έτσι. Μαζί με τον Βάη, χέρι-χέρι...

Ανώνυμος είπε...

@........Και δεν μού λές; Στις δημοτικές τον Νικήτα με το κουσούρι του, ποιος τόν στήριξε; Ο Καρατζαφέρης;;; Για δές κάτι πράγματα.
-ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ. ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

μέχρι να στάσουν οι εκλογες θα έχεις μείνει ο καρατζαφέρης και εσύ στο κόμμα και τελικά θα πας νέα δημοκρατία ή δεν θα βάλεις υποψηφιότητα καθόλου και θα γράφεις καφρίλες βρίζοντας τη χρυσή αυγή ..ήταν που θα τρίβανε τα μάτια τους οι δημοσκόποι επειδή δεν απαντούσε ο κόσμος και θα έπαιρνε το λάος 10%

πρέπει να τα έχεις παίξει τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Ένταξη ρε παιδιά έχετε σε όοοοοολα δίκαιο……
Μην τρελαίνεστε .Ψηφήστε τα χρυσά αυγά…..
Όταν θα καταλάβετε την τιμιότητα και την ανιδιοτέλεια του Σπύρου, θα πρέπει να του ζητήσετε συγγνώμη, γιατί πολεμήσατε την επιλογή του .
Όσο για την χ.α. να σας πω και κάτι .
Όταν θα βουλώσει ο βόθρος σου και γεμίσεις σκατά θα φωνάξεις τον βορθατζή να στον ξεβουλώσει και να καθαρίσεις το σπίτι σου .
Η χρυσή αυγή το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι ο ρόλος του βοθρατζή , να φυλάει σκοπιά και να κάνει περιπολία στης γειτονιές της Αθήνας για να της ξεβρομίσει από την εγκληματικότητα .
K.B.

Ανώνυμος είπε...

προς ΑΝΩΝΥΜΟ:
Τότε ο ΛΑΟΣ, όχι μόνο στήριξε τον "χαριτωμένο" Νικήτα, αλλά μόλις λίγους μήνες πριν σαμπόταρε κανονικότατα την προσπάθεια του Χατζάρα για τον Λαθρονόμο, αποτρέποντας τον κόσμο από το να πάει στην συγκέντρωση έξω από την Βουλή, και μη προτείνοντάς τον ως μόνη τους επιλογή για την ειδική επιτροπή της Βουλής.

προς Κ.Β.:
Μάλιστα! Η Χρυσή Αυγή έχει τον ρόλο του βοθρατζή, ο οποίος θα καθαρίσει τα "σκατά" του πολιτικού συστήματος. Τα σκατά που ακούν στο όνομα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Που κατά καιρούς διεσπάσθησαν και δημιούργησαν μικρά κομματίδια ειδικού σκοπού. Κόμματα και κομματίδια, τα οποία παρέσυραν τον Ελληνικό Λαό στον βούρκο από τον οποίο δημιουργήθηκαν.

Η Χρυσή Αυγή, στηρίζει τους Έλληνες έμπρακτα, εδώ και χρόνια, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει. Και τούς στηρίζει με όλους τους κινδύνους να καραδοκούν εκεί έξω, αγνοώντας το "πολιτικό κόστος" από "προβοκάτσιες"(...).

Αυτό που φοβίζει τα δύο "μεγάλα" κόμματα, τις παραφυάδες τους, και τα διάφορα αριστερά και αριστερίστικα κόμματα, είναι ότι η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται μέσα στην Κοινωνία! Και όχι σε τηλεοπτικά στούντιο ή σε "αποστειρωμένα" γραφεία αποκομμένα από την κοινωνία και τον Λαό.
Έτσι αναπτύσσονται τα Λαϊκά Κινήματα, και όχι από την λέξη "λαϊκός" στην κομματική ταμπέλα κάποιου πρώην νεοδημοκράτη...

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ (ΑΡΧΕΣ 2013 ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ) Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ Κ ΕΓΚΡΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥ-ΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΡΟΘΤΣΙΛΔ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΤΑ ΑΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ). ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ 20% ΘΑ 'ΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΛΛΩΝ (ΟΛΩΝ) ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΑΘΡΟΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΟΙΜΟ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ Κ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΤΟ ΛΑΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΑ Κ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ Κ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟ ΛΑΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε και πατριώτη
Στα κόμματα ειδικού σκοπού να συμπεριλάβεις και την χρυσή αυγή .
Η χρυσή αυγή δεν είναι λαϊκό κίνημα και δεν αναπτύσσετε μέσα στην κοινωνία αλλά κάπου αλλού …….
Αυτό που αναπτύσσετε μέσα στην κοινωνία είναι το ένστικτο της προσωπικής, της οικογενειακής και εθνικής επιβίωσης και το εκμεταλλεύεται ο μεγάλος ποιητής που υμνεί τον ΧΙΤΛΕΡ. Ο ρόλος που τους έδωσα είναι καλός και μπορούν να τα καταφέρουν αλλά μέχρι εκεί ας νιώθουν υπερήφανοι.
Τα πολιτικά σκατά πως θα τα καθαρίσουν ; θα τους κάνουν ντα-ντα με τα δυνατά τους ποντίκια , η μήπως θα τους καθαρίσουν προτείνοντας τον ΣΕΡ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ για πρωθυπουργό ;;;;;;;
Ο μόνος που μπορεί να καθαρίσει τα σάπια κώματα είναι ο Ελληνικός λαός.
Αλλά θέλει δουλειά πολύ …..
K.B.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κινήματα ξεκίνησαν σαν μικρές και ενίοτε περιθωριακές ομάδες. Και η Χρυσή Αυγή έτσι ξεκίνησε, αλλά φαίνεται να διευρύνεται και να ριζώνει σε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Και δεν μιλώ για το εκλογικό ποσοστό, το οποίο εμπεριείχε σίγουρα και ψήφο διαμαρτυρίας. Το ότι σε πολλές περιοχές της ελληνικής επαρχίας ξεπηδούν πυρήνες χρυσαυγιτών, όχι σε πολυτελή γραφεία, αλλά στον δρόμο, είναι γεγονός και απόδειξη των διαστάσεων που λαμβάνει ως κίνημα εθνικισμού.
Τα "δυνατά μπράτσα" δεν είναι ο τρόπος που θα ξεβρωμίσει η Ελλάδα. Είναι μόνο ένα μέσο εθνικιστικού ακτιβισμού στις επιθέσεις των λαθρομεταναστών και των διαφόρων αριστερίστικων υπογαστρίων του συστήματος. Ο τρόπος είναι ο Εθνικιστικός Λόγος, τον οποίο απεκήρυξε το ΛΑΟΣ, για να εγκατασταθεί στην "κεντροδεξιά πολυκατοικία". Ο Λόγος που θα ξυπνήσει Έλληνες, που θα ξυπνήσει τον Ελληνικό Λαό!

Αν δεν τό αντιλαμβάνεσαι, είναι πρόβλημα δικό σου. Αλλά, θα ήταν έντιμο εκ μέρους σου, να κατονομάσεις το "πού" αναπτύσσεται η Χρυσή Αυγή, κατ' εσέ, παρά να αφήνεις υποννοούμενα, τα οποία έχουν χαρακτήρα συκοφάντισης, παρά αποκάλυψης με στοιχεία.

Όσον αφορά στον Μαρκεζίνη, η Χρυσή Αυγή πρότεινε αυτό το πρόσωπο, για να αναλάβει αποκλειστικά την καταγγελία του Μνημονίου, ως Πρωθυπουργός. Μετά την καταγγελία και την έναρξη του λογιστικού ελέγχου του χρέους, η Χρυσή Αυγή ήθελε εκ νέου εκλογές! Και όχι παραμονή του Μαρκεζίνη επ' αόριστον στην Πρωθυπουργία εν λευκώ. Για να μην ξεχνάμε και το πολύ πρόσφατο παρελθόν...

Και ερχόμαστε στα περί Χίτλερ. Το να πιστεύει κάποιος ότι ο Χίτλερ ήταν μία μεγάλη φυσιογνωμία του 20ου αιώνα δεν είναι κακό, ιδίως όταν ως Έλληνας αναγνωρίζει τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων, τιμά τους Έλληνες μαχητές ενάντια στην εισβολή του Γ' Ράιχ, και δηλώνει με παρρησία ότι σε περίπτωση ενός τέτοιου πολέμου, ασχέτως ιδεολογικής συγγένειας, θα πολεμούσε με όλες του τις δυνάμεις για την Ελευθερία της Ελλάδος!

Ακόμη, να σού θυμίσω τις απόψεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον Αδόλφο Χίτλερ. Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη που στάθηκε καθοριστικός παράγοντας επιβίωσης του νεοσυσταθέντος ΛΑΟΣ εν έτει 2001, και του Κωνσταντίνου Πλεύρη που επανήλθε στο ΛΑΟΣ αυτές τις μέρες. Απλώς σέ παραπέμπω στο βιβλίο του "Εβραίοι-όλη η Αλήθεια". Δεν λέει κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο από όσα λέει ή Χρυσή Αυγή για το Γ' Ράιχ!

Ανώνυμος είπε...

no comments
Κ.Β.

popaia είπε...

Κύριε Χατζάρα μας, φαίνεται ότι το αυτοκτονικό κύμμα σαρώνει την Ελλάδα. Όπως ο Καρατζαφέρης, κι αργότερα ο Σαμαράς αυτοκτόνησαν, έτσι κι εσείς κάνατε απόπειρα. Όπως κι ο Κύρκος. Μα τί έχετε πάθει όλοι οι δεξιοί; Και καλά οι κομματάρχες, εσείς όμως, δυο πρόσωπα τόσο αγαπητά και άφθαρτα, πήγατε να συνδεθείτε με τον ορισμό του αμοραλισμού και της κωλοτούμπας! Που στήριξε τον αρχιπράκτορα ΓΑΠ! Εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια που οι θαυμαστές σας δεν κατανόησαν. Περιμέναμε ότι θα πάτε με Καμμένο ή Χρυσή Αυγή. Εάν εσείς κι ο Κύρτσος είχατε τολμήσει κάτι τέτοιο θα τέλειωναν τα περί ναζισμού και θα σχηματιζόταν ο μοναδικός καθαρός πόλος που δε θα είχε καμιά σχέση με το βοθροσύστημα. Χωρίς να είναι και πρωτόγονος όπως είναι τώρα. Θα ήταν πολύ γενναία κι αντισυμβατική πράξη και θα έφερνε την πραγματική ανατροπή. Αυτό σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Γκλέτσο, νομίζοντας ότι είναι ο ηθοποιός. Νόμιζα ότι άκουγα το πιο χαρμόσυνο νέο, ότι επί τέλους σπάει το απόστημα της αριστεροπροπαγάνδας, ότι ακόμα κι οι επώνυμοι αψηφούν το καθεστωτικό μέτωπο των ψυχάκηδων και δεν φοβούνται να στηρίξουν Χρυσή Αυγή.
Μετά βέβαια έμαθα ότι πρόκειται για έναν ανώνυμο ξάδελφο και κατάλαβα ότι τσάμπα ονειρεύομαι.
Συμφωνώ με τον ανώνυμο 9.54 σε όλα όσα γράφει.
Καλή τύχη και καλή αντάμωση. Το συντομώτερο.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...