13/11/15

Ήταν Φως Φανάρι Κόκκινο μεροκάματο

Ο γελοίος εργατοπατέρας Παναγόπουλος, αφού τον κατάλαβαν ακόμα και οι βλάκες δήλωσε:
«Επειδή το γελοίο σκοτώνει τη λογική, η χθεσινή 24ωρη απεργία δεν έγινε για να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά έγινε για τον ίδιο λόγο που έγιναν και οι προηγούμενες 42 απεργίες, επί προηγούμενων κυβερνήσεων, για τα Μνημόνια».

Ο τέως υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, (που παλιά του πετούσε γιαούρτια), δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι γελοίο να παριστάνει τον συνδικαλιστή και τον πρόεδρο της ….Εργατικής Τάξης.

Η απεργία των 100% κρατικοδίαιτων Παναγόπουλο-ΑΔΕΔΥΔΩΝ έγινε ακριβώς για να υποστηρίξει την κυβέρνηση, και για αυτό ο κόσμος έφτυσε κατάμουτρα όσους τον κοροϊδεύουν, και τους ΠΑΜΕ- ΚΚΕ λίμιτεδ.

Τρεις επαγγελματίες αντιμνημονιακοί κι ο άνεργος κούκος συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κκέδων και εργατοπατέρων της κυβέρνησης του Σύριζα που πούλησε τρέλα καλώντας και αυτός τους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του.
  Στην παράσταση συμμετείχε και η συνιστώσα των μολοτόφορων –κουκουλοφλώρων οπου προσττεύει ο κ. Πάνος από το υπουργείο Δικαιοσύνης, πρεζέμπορων και φυλακόβιων.
Οι αναρχικοί έκαναν το καθιερωμένο μπάχαλο, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ημαρ εσσεται

Als είπε...

τσσσσ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...