28/11/15

Τα χοντρά ψέματα και οι ανοησίες της Ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής

Γράφουν οι «Ιστοριοδίφες». «Επιστρέφοντας στην Οδησσό, ανακοινώνει στους Αθανάσιο Τσακάλωφ και Νικόλαο Σκουφά τις ιδέες του και με τον τρόπο αυτό ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία το 1814».

  Ο Τσακάλωφ δεν βρισκόταν στην Οδησσό αλλά στο Παρίσι το 1814 και καμιά «Φιλική Εταιρεία» δεν ιδρύθηκε το 1814.
Η επαναστατική «Εταιρεία των Φίλω» (του Έθνους) των Φιλογενών ιδρύθηκε το 1800 στην Κέρκυρα και αρχηγός της ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας.

Αλλά σύμφωνα με τους «Ιστοριοδίφες», «Το 1818, ο Ξάνθος μεταβαίνει στη Ρωσία, με σκοπό να προτείνει την αρχηγία της Φιλικής Εταιρείας στον Ιωάννη Καποδίστρια, πρόσωπο που οι τρεις ιδρυτές οραματίζονταν ως την «Ανωτάτη Αρχή»».

  Είναι πραγματικά Ντροπή η Ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να προωθεί την ΞΕΝΟΚΤΑΤΙΑ και τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ της ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΥΓ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κ. Χατζάρα, εσείς τώρα καταλάβατε ότι στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής κάποιοι αληθωρίζουν προς την Μασονία; Πως δηλαδή βάλανε τον Γούδη στο ψηφοδέλτιό τους; Μετά από τόσες τηλεοπτικές εκπομπές που υμνούσε τους Εβραίους και την Μασονία, δεν ξέρανε τι μέρος του λόγου είναι; Ακόμα και η γάτα μου ήξερε ότι ο Γούδης είναι μασόνος... Αυτοί δεν το ξέρανε;

Ανώνυμος είπε...

-Ποιός φυλάκισε τη Χ.Α.;
-Ποιός καταδιώκει τη Χ.Α.;

Η Μασονία και τον Εβραϊσμός!

Αφήστε κατά μέρους τις εξυπνάδες...



28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...