29/10/16

Ο λόγος του Θανάση στη Λαμία και η αποκήρυξη του Καρόλου

Ο ψεύτης και ο κλέφτης μπροστά στο Θανάση, κοκκίνισαν

Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Η Αρετή και η Κακία του Ηρακλέους. Και η 9η εντολή, προς τον Μωυσή ήταν το «ου ψευδομαρτυρήσεις». Όμως για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι του φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο. Ο μαρξισμός, πολύ πριν γίνει φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ήταν πάνω απ' όλα, ήταν μια επαναστατική συνωμοσία. Και αφού η επανάσταση είναι για τους Μαρξιστές η μόνη απόλυτη πραγματικότητα, τότε, όλα εφόσον οδηγούν στη νίκη της επανάστασης. Θεμελιώδης αλήθεια δεν υπάρχει. Έτσι ο πούστρος ο Θανάσης, αποκήρυξε στην πλατεία της Λαμίας τον Μαρξ και το Ανατολικό Ζήτημα, για να εξαπατήσει τους Ακροατές του. Να τι είπε ο πούστης: «Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή. Μα ότι κι αν πούνε, αυτό δεν έχει καμία αξία. Την ελληνικότητα μας την αποδείξαμε. Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγένηκε πάλι λεύτερη. Αυτό κάνεις δεν το ήθελε. Ούτε οι ξένοι βασιλιάδες, ούτε οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Οι ξένοι δεν το θέλανε, γιατί φοβισμένοι από τη γαλλική επανάσταση, χτυπούσαν όλες τις εξεγέρσεις και δημιούργησαν γι' αυτό μεταξύ τους την Ιερή Συμμαχία. Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες γιατί τα είχανε καλά με τους Τούρκους και ξεζουμίζανε το λαό».

Κάποιος Φαλμεράγιερ, αλλά ο Κάποιος ο Κάρολος Μάρξ και το Ανατολικό Ζήτημα πήγαν βόλτα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιακωβίνοι - ψυχωτικοί είναι , όποιος μελετήσει την σφαγή της μεσαίας τάξης που έκαναν οι στοές στην Γαλλία θα αρχίσει να καταλαβαίνει πολλά. Μόνοι τους τα λένε και αποκαλύπτονται, σάν τον Καζάκη με τον Φρύγιο σκούφο που έβαλε για σήμα στα γραφεία του.

http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.gr/2010_09_01_archive.html

Δείτε εδώ μία ανάλυση των 'επαναστατών'

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...