16/11/17

Το πλήρωμα του χρόνου

Η «εποικοδομητική ανυπακοή» του Νωθρού Καραμανλή περιελάμβανε το Βέτο στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια, τον ρωσικό αγωγό αερίου, και το «Πακέτο Αβνάν» για το Κυπριακό, το οποίο το άκουσε σιωπηλός, ενώ η μαμά του KULIS, έκανε και το «βρακί της σημαία», υπέρ.
Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, και ανέλαβαν τα εγγόνια του Τομ Καραμεσίνης, ο Αξελ Οβριόπουλςο, και ο Τζώνυ Γουώκερ, να φέρουν το αμερικανικό αγωγό Διαδριατικό Αγωγό (TAP AG) και να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, με την βοήθεια του KULIS Ζήμενς Φιλελέ, και με με όπλο την πειθαρχημένη ελευθερία, του ΔΝΤ από την εποχή του Τζέφρυ.
Μόνο στο Κυρπρακό τους τα χάλασε ο Ταγίπ, επειδή τσακώθηκε με τους πέραν του Ατλαντικού φίλους.
Οπότε, τον Ιούνιο, θα ανοίξει ο δρόμος για να  μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ  και μετά εκλογές για να φέρει ο χαζός λαγός την απογευματινή βάρδια με τον KULIS Ζήμενς Φιλελέ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηγγικεν η ωραν!

Ανώνυμος είπε...

για το πολυτεχνειο τι εχεις να πεις σπυρο ποσες χιλαδες νεκροι υπηρξαν τελικα μεσα?????

Ανώνυμος είπε...

Η CIA έδωσε στη δημοσιότητα το 2006, όταν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής, το έγγραφο που έκαιγε το θειό του... Τότε όμως κανείς δεν το δημοσίευσε στην Ελλάδα! Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως με αυτή την αποκάλυψη της CIA εκβιάστηκε ο Καραμανλής και έβαλε το 2006 υπουργό εξωτερικών την αντί-Πούτιν Ντόρα;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πως το εξηγείς αυτό Χατζάρα; Η CIA αποχαρακτηρίζει το έγγραφο που καίει τον θειό του Καραμανλή το 2006, όταν ο Καραμανλής τα εύρισκε με τον Πούτιν... Στην Ελλάδα κανένας ρουφιανογράφος δεν το "βλέπει" το έγγραφο και η Ντόρα παίρνει το ΥΠΕΞ και αρχίζει να βρίζει τον Πούτιν. Το έγγραφο τελικά το ανακαλύπτει το "Καλάμι" το 2015, λίγο πριν την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ...