14/12/17

ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ COMMUNISTAS.

ΥΓΕΙΑ, καλημέρα Σπύρο, Φώς Ελληνικόν εις όλους τούς Έλληνας καί τάς Ελληνίδας. Χιονοβροχή των 3◦C αλλά ημέρα μνήμης.
Το 1940, είχαν εξαφανισθεί όχι μόνον τα ίχνη αλλά και τα χνώτα των τελευταίων socialistas και communistas εν Ελλάδι. Το κοινωνικόν κράτος των Ελλήνων είχεν πάρει σάρκα και οστά.
Είχε πλέον αποδειχθεί ότι απεργίαι είτε διαδηλώσεις διαρκείας και τα τοιαύτα μεταξύ 1928-36 αποσκοπούσαν αλλού. Ουδένα, πάντως, κοινωνικόν σκοπόν είχαν και ούτε απέβλεπαν εις την καλυτέρευσιν των συνθηκών ζωής. Εχρειάζετο λοιπόν ΘΕΛΗΣΙΣ των πολιτικών. ΟΧΙ διάλογος.
Στείρος διάλογος των πολιτικών.
Απεδείχθη ότι ο λαός, και δή ο Ελληνικός Λαός ακολουθεί, πείθεται, σέβεται, εκτιμά και εφαρμόζει. Τρέχει εις τα σύνορα με το παραμικρόν, συμμετέχει εις τα κοινωνικά προγράμματα κλπ.
Οταν όμως, ΟΥΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, όταν όμως «καθημερινώς τόν ταπεινώνεις, τόν μαστιγώνεις και από πάνω τόν κοροϊδεύεις» ΑΝΤΙΔΡΑ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ. ΑΠΕΧΕΙ. «Πολιτική σημαίνει να θέλεις» έλεγεν διαρκώς ο Σουηδός αριστοκράτης Olof Palme. Ίσως να ήτο η κυρία αιτία που τον δολοφόνησαν οι ΑΘΕΑΤΟΙ.
Απεργία κάνουν πάντοτε όσοι έχουν σκοπόν να τσακίσουν μίαν κοινωνία. Καταλήψεις κάνουν πάτοτε όσοι θέλουν να καταστρέψουν την Παιδείαν. Αφήνουν τα σύνορα ανοικτά εις τους εισβολείς και προσφέρουν την χώραν και την περιουσίαν του Ελληνικού λαού εις τους τοκογλύφους όσοι ακολουθούν το Σχέδιον Γενοκτονίας των Ελλήνων.
Οι Φαυλοκράτες. Οι Παιδόφιλοι. Οι «μοντέρνοι» πολιτικοί οι οποίοι έχουν διδαχθεί τήν ρητορικήν του Ψεύδους, τήν Απάτην του ψευδοδιαλόγου και τήν «δημοκρατίαν της Τοκογλυφίας». Οι οποίοι έχουν «ποτισθεί» με βαρβαρικήν ιδιοτέλεια και μισελληνικήν και Εγκληματικήν μανίαν.
«Ότι Ελληνικόν, ότι Εθνικόν είναι και εγκληματοφασιστικόν» λέγουν.
Οι Έλληνες γνωρίζουν γραφήν καί ανάγνωσιν.
Όσους τόνους με Ψέμμα και να ρίξουν όλοι οι κατ΄ ευφημισμόν ιστοριογράφοι, θα αποτύχουν (Όπως κάποιος Ασδραχάς ο οποίος «ανέδειξεν» τον ρουφιάνο Μακρυγιάννη το 1957).
Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ του 1942-44, η εταιρεία των ληστοσυμμοριτών, οι μαυραγορίτες, οι καλοζωϊσμένοι με τας λίρας των Άγγλων εγνώριζαν λίαν καλώς ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ!
Έλεγαν με τα μεγάφωνα οι Γερμανοί. Εγνώριζαν οι ληστοσυμμορίται του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ τί έπρεπε να κάνουν εις την επαρχίαν ΒΙΑΝΝΟΥ της Κρήτης, την 14/9/43, εις τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, την 13/12/43, εις το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, την 2/9/44...
«Γοργοπόταμος, Βιάννος, Καλάβρυτα, Κομμένο Αρτας, Δίστομο, Αμάρι Κρήτης, Δομένικο, Μεσόβουνο στη Δυτική Μακεδονία, Χορτιάτης… Μακρύς, ατέλειωτος ο κατάλογος, όπου τα τερατοειδή της Γερμανίας διέπραξαν ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ κατά των Ελλήνων...»
Ας αποτίσωμεν φόρον τιμής εις όλους τους νεκρούς και όλα τα θύματα της θηριωδίας των τεράτων της ναζιστικής Γερμανίας και των ληστοσυμμοριτών του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ. Τέλος ο λόγος που αποκαλώ το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ληστροσυμμορίτικη οργάνωσιν είναι ότι το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στήθηκε γύρω από τας ομάδας του ληστροσυμμορίτη και απαγωγέα παιδοδολοφόνου Θανάση Κλάρα-Μιζέρια.
Του απαγωγέα του 13ετούς υιού του Μαραθέα που αφού εδολοφόνησεν τον πατέραν, απήγαγεν και εν συνεχεία εβίασεν και εδολοφόνησεν το παιδί με 36 μαχαιριές την 20 Αυγούστου 1941 και παρ΄ όλον που η μητέρα του είχεν καταβάλει 1 εκατομμύριον δραχμάς εις λύτρα εις το ΚΚΕ. http://www.imerodromos.gr/i-sfagi-tou-chortiati-ke-i-epilektiki-mnimi

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Κανελλόπουλε, τη μια λέτε ότι οι κομμουνιστές σκοτώνανε Γερμανούς και γι' αυτό είχαμε αντίποινα και την άλλη λέτε ότι οι κομμουνιστές δεν κάνανε πραγματική αντίσταση και τους Γερμανούς τους σκότωνε η ελονοσία! Τι από τα δύο ισχύει;

PlatonAfHellas είπε...

ΥΓΕΙΑ, αυτά που γράφεις τά έχει σκεφθεί άλλος. Όχι εσύ που τά γράφεις. Από αυτά πού γράφεις διαφαίνεται ότι από τήν Ιστορία καί τά απομνημεύματα ενός ολόκληρου λαού (1940-44), τού Ελληνικού Λαού, ο οποίος εδοκιμάσθη από τριπλή εισβολή (Ιταλών, Βουλγάρων καί Χιτλερικών), έχεις διαβάσει μόνον τό 1,6% τών τίτλων. Διότι το Αντιστασιακό Κίνημα ευθύς εξαρχής εδημιουργήθη διά ΟΧΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΛΠ. Ούτε νά ξεκινήσουν μάχες εναντίον της Βερμαχτ. Αλλά νά βοηθήσουν όσους ΘΑ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ, ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ Η ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ. Η Παράδοσις της Ελλάδος από τόν ΣΤΡΑΤΗΓΟΝ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, έγινε μέ τούς πλέον πλεονεκτικούς όρους. ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ (στοά Άγγλων, Ρότσιλντ κλπ), οι οποίοι υπελόγισαν τήν κατά κράτος ήττα και εξόντωσιν ολου του Ελληνικού Στρατού ως καί τήν εξόντωσιν του ΗΜΙΣΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (προμελετημένη γενοκτονία του Ελληνικού πληθυσμού, διάβασε Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑ). Οπότε ουδέν γίνεται από τον Μάίον 1941 έως τόν Νοέμβριον 1942. Μετά έχομεν Γοργοπόταμον, αντίποινα 150-200 χωρικοί. Απόφασιν SOE (Αγγλία) διαφόρων σαμποτάζ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ οι χιτλερικοί περί της Αποβάσεως. Πληρωμή και σωρεία όπλων και πολεμοφοδίων εις ΕΑΜ/ΕΛΑΣ (και κάτι ολίγα εις ΕΔΕΣ). Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ όμως έχει τήν ιδικήν του Ατζέντα... ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΗΣ! Εν καιρώ πολέμου ΕΣΥ ΘΑ ΕΣΚΟΤΩΝΕΣ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και θα σφύριζες αδιάφορος νομίζων ότι θα τήν εγλύτωνε απείρακτο τό χωριό και οι συγγενείς σου;
ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΌ έκανε "από σκοπού". Θεωρείται ότι απέθαναν 379 Γερμανοί (1941-44. 152 αυτοκτόνησαν κλπ. http://pluton22.blogspot.se/2014/06/blog-post.html
Ενώ εξοντωθηκαν περίπου 8.500 Έλληνες, οι περισσότεροι από αντίποινα.
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

Ανώνυμος είπε...

Με τη λογική σας αν καθόμασταν φρόνιμοι θα έρχονταν οι ίδιοι οι Άγγλοι να έκαναν σαμποτάζ διότι έπρεπε να γινει στο πλαίσιο του ανορθόδοξου πολέμου τους εναντίον των Γερμανών μετα το 1942 και φυσικά τα αντίποινα (τα οποία απαγορεύονται απο το Δίκαιο του Πολεμου αλλά ψιλά γράμματα ειναι αυτά ) δε θα τα έκαναν οι παπαριοι Γερμανιοι εις τους Άγγλους διότι δεν ημοορουσαν να πλησιάσουν εις της ακτές του Νησιου αλλά στους φουκαράδες Έλληνες ! Οπότε είτε καθόμασταν φρόνιμοι είτε οχι θα είχαμε αντίποινα.Ο δε Χιτλερ ητο ο μεγαλύτερος αθέατος της ιστορίας και πολλα απο αυτά που τραβάμε σήμερα τα τραβάμε απο αυτόν αλλά τελοσπαντων.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί Κανελλόπουλε δεν έκανε μια "συμφέρουσα" όπως την αποκαλείς συνθηκολόγηση και ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες, ή ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι, ή οι πολιορκημένοι του Μεσολογγίου, ή οι έγκλειστοι στο Κούγκι ή στο Αρκάδι; Μα τίποτα δεν διδάχτηκαν όλοι αυτοί από τον Τσολάκογλου;

Ανώνυμος είπε...

01:43:00

Οι Γερμανοι δεν εκαναν αντιποινα για σαμποταζ βρετανων κομμαντο.Δεν εκαναν ουτε στην απαγωγη του στρατηγου Κραϊπε(οι απαγωγεις αφησαν σημειωμα στο αυτοκινητο οτι ειναι Βρετανοι του SOE και ο τοπικος πληθυσμος ουδεμια σχεση εχει με την επιχειρηση).
Επισεις δεν εκαιγαν χωρια οταν οι ανταρτες μαχονταν "εκ παραταξεως"(Αντονι Μπηβορ-Η Μαχη της Κρητης και Χαγκεν Φλαϊσερ-Στεμμα και Σβαστικα)

PlatonAfHellas είπε...

ΥΓΕΙΑ, άν είσαι communista ή socialista ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, οπότε δικαίωμα νά ομιλείς διά τόν Λεωνίδα ΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. Άν ως Έλλην Πατριώτης έχεις μελετήσει τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ, τότε θά πρέπει νά εδιάβασες ότι ο Παπαφλέσσας αυτοκτόνησε. Ο Θ. Κολοκοτρώνης ΔΕΝ ΕΠΗΓΕ ΝΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΑΛΛΑ έξεκίνησεν κλεφτοπόλεμον. Οι Πολιορκημένοι εις το παρά πέντε ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΝ. Όπως εις το ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, Τό ίδιον έγινεν καί εις τό Σούλι. Οι φίλοι σου ιστοριογράφοι τούς οποίους μελετάς ανήκουν εις τήν Σχολήν του BBC. Άνοιξε λοιπόν ΟΜΜΑ καί ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ καί διάβασε ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ. Άρχισε νά σκέπτεσαι, αμφισβήτησε ΕΜΕΝΑ καί τούς ΠΑΝΤΟΙΟΥΣ, κάνε ερωτήματα καί απάντησέ τα. Υπήρξαν καί Λεωνίδες εις τήν Γραμμήν Μεταξά. Οι φίλοι τών ιστοριογράφων που διαβάζεις, του BBC, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΔΟΘΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΗΞΗ Ο Β΄ Π ΠΌΛΕΜΟΣ ΑΡΝΉΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Ηρνήθησαν νά παραδώσουν τά 50 ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ από τήν Κυβέρνησιν μεταξά τήν 15/12/1940. Έκλεψαν τά 60 αεροπλάνα μέ πίστωσιν από ΗΠΑ τήν 4/1/1941. ΟΙ "σύμμαχοι" Άγγλοι. Η Στοά τού Τσώρτσιλ καί τού ψευδοβασιλέα Γεωργίου Β΄ υπαγόρευσεν εις τόν Ι Μεταξάν τή 18/1/41 νά παραδώση τήν ΕΛΛΑΔΑΝ είς τούς Ρότσιλντ/ΝΑΖΙ. Οι μεγάλες εφημερίδες τών Αθηνών εδημοσίευαν: Ι Μεταξάς "ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩΜΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ; ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΩΜΕΝ!" Τήν 29/1/41 τόν ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. ΟΥΤΩΣ τήν 20/4/1941, δίχως κυβέρνησιν(ο αρνητής Λεωνίδας πρωθυπουργός Αλ. Κορυζής εδολοφονήθη τή 18/1/41 από τόν Ι Διάκο τής Στοάς κατόπιν εντολής τού Άγγλου Πρέσβυος), βασιλέα, ΓΕΕΘΑ, κλπ καί μέ τελεσίγραφον από τόν Τσώρτσιλ, "παράδωσε τό Μέτωπο είσαι μόνος σου", ο στρατηγός του μετώπου Γ Τσολάκογλου, αφού συνεβουλεύθη τό προσωρινόν επιτελείον του ΑΝΕΛΑΒΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καί ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΝ εις τους τούς Γερμανούς "ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: 1) Νά μήν πειραχθή Έλλην στρατιώτης, 2)Νά διατηρηθή η Κρατική Διοίκησις, Αρχαί, Αστυνομία κλπ ως έχουν, μέ αντάλλαγμα νά ΜΗΝ ενοχληθούν οι Γερμανοί (όπως εις Σουηδίαν, λόγου χάριν) καί νά δοθεί εις τάς δυνάμεις τού Άξωνος ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ, εγκατάστασιν, διατροφήν κλπ όσων γερμανικών δυνάμεων παραμείνουν εν Ελλάδι. Παραδείγματι ο υπόλοιπος χρυσός (εκτός εκείνου πού ελήστευσαν οι Άγγλοι, Ι Διάκος, ο εστεμμένος φελλός Γεώργιος Β', ΕΔΟΘΗ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟΝ ΤΗΝ14/3/42 εις τήν Γερμανίαν, με συμφωνίαν εις Ρώμην. Δύο δέ πληρωμαί έγιναν από τήν Χιτλερικήν Γερμανίαν ψς τό 1944. Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ" Γερμανία μετά ΟΥΔΕΝ ΕΠΛΗΡΩΣΕΝ!
Νά είσαι ακμαίος
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

Ανώνυμος είπε...

Άμα οι αντάρτες μάχονταν "εκ παρατάξεως", τότε δεν θα ήταν αντάρτες, αλλά τακτικός στρατός...

Ανώνυμος είπε...

το δέχομαι αυτό που λέτε.Αλλά ποιος μας λεέι ότι οι Άγγλοι δε θα έστηναν τέτοιες προβοκάτσιες χωρίς να αφήσουν ίχνη ? άλλωστε σχεδόν σε όλες τις αντιστασιακές οργανώσεις είχαν ανθρώπους τους εν τοις πράγμασι και δια λόγους χρηματοδοτήσεως και οργανώσεως ! Δεν είναι λογική ενός σοβαρού στρατού που λέει ότι θέλει να απελευθερώσει την Ευρώπη η λογική των αντιποίνων τύπου Τζιχαντιστών ! Ακόμα κι αν δεχθούν επίθεση από αντισταστιακή οργάνωση δεν σκοτώνουν όλα τα χωριά σε ακτίνα 5 χιλιμέτρων αλλά πιάνουν τους δράστες οι σοβαροί στρατοί ! Οι Γερμανοί έχουν κάνει εγκλήματα πολέμου όπως έκαναν και οι Σύμμαχοι μετά και ήθελαν και οι δύο που τα έκαναν.Δεν αναγκάσθηκαν.
ΥΓ : Στα εγκλήματα πολέμου φυσικά δεν βγάζω από μέσα τον τρίτο της παρεάς τους Κομμουνιστές.Με χαρά και αυτοί αιματοκύλησαν τον κόσμο.Βλέπε Κατύν Πολωνία κατεχόμενη ΓΕρμανία μετά τη λήξη του πολεμόυ και λοιπά...
Για να μη φανεί ότι μεροληπτώ υπέρ κάποιου από την τριάδα.