2/6/18

Τα διεθνή δικαστήρια υπάρχουν για να αποφασίζουν ότι τους λένε οι Αμερικανοί

Η ιστορική απάτη με τη δήθεν Διεθνή Δικαιοσύνη ήταν μια συμφωνία των Μπολσεβίκων της Νεας Υόρκης με του Μπολσεβίκους της Μόσχας. με διαιτητή τους Μπολσεβίκους της Οξφόρδης .

 Ο υποκειμενικός Κομμουνισμός, της Μόσχας με τον αντικειμενικά Κομμουνισμό της Γουόλ Στριτ έστησαν το στρατοδικείο σκοπιμότητας της Νυρεμβέργης. Αυτό ήταν το Κράτος Δικαίου. Η Νυρεμβέργη. 
Και οι «ανεξάρτητοι» διεθνείς στρατοδίκες αποφάσισαν ότι τους είπαν οι «Άνωθεν». 

Έκτοπε μας τα πρήζουν με το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές; Δικαστήριο της Χάγης. 

Το 1999 , όταν το κράτος Δικαίου επειδή έτσι ήθελε, βομβάρδιζε για ανθρωπιστικούς λόγους μια Κυριάρχη και ανεξάρτητη χώρα και εκτελούσε παιδάκια, η κυθβένρηση της Γιουγκοσλαβίας προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου ήθελε να προσφύγει και ο Καραμάνογλου για την υφαλοκρηπίδα και ζήτησε από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης,, ως θύμα μιας κατάφωρης παραβίασης του διεθνούς δικαίου, καί παράνομης χρήσης βίας, να διατάξει με ασφαλιστικά την αναστολή των βομβαρδισμών. 

Οι ανεξάρτητοι δικαστες που αποφασίζουν μόνο ότι τους πει το αφεντικό έκριναν ότι ήταν αναρμόδιοι για την επιβολή των εν λόγω προσωρινών μέτρων που ζήτησε η Γιουγκοσλαβία. 

Ήταν 2 Ιουνίου 1999. 
Έκτατε κανείς αφελής δεν πρέπει να μιλάει για «διεθνή δικαιοσύνη».

 Όλα τα γεγονότα της 2ας Ιουνίου θα τα διαβάσετε εδώ
 http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/06/455.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: