1/5/19

Η γερμανική συμβολή στην ελευθερία των Ελλήνων με την εκτέλεση 200 Κόκκινων καθαρμάτων.

Οι Γερμανοί κατακτητές δεν έκαναν μόνο κακά. Έκαναν και ορισμένα καλά. 
Η Βέρμαχτ, την Πρωτομαγιά του 1944, εκτέλεσε στην Καισαριανή, 200 κομμουνιστές, οι οποίοι, εάν ήσαν ζωντανοί, θα έσφαζαν πολλαπλάσιους Έλληνες τον Δεκέμβρη του 44.
 Ακριβώς όπως ο άθεος Φίλης ασπάσθηκε την δεξιά του Συριζώνυμου το ΚΚΕ έστειλε στην Μητρόπολη άγημα από μαυροφορεμένες «κομμουνίστριες πουτάνες» , για να συγκινήσουν τον Δαμασκηνό, και να παρέμβει για την Σωτηρία των Καθαρμάτων. Σαν τον Άθεο και Αβάπτιστο Αλιέκσι Χαβαναγκίλα τσιπρόφσκι με την λαμπάδα στην Ανάσταση. 
Πέρασαν 75 χρόνια από την απελευθέρωση και το χαφιεδομάνι συνεχίζει το ίδιο μπούρου-μπούρουγια τους Πατριώτες που εκτελέστηκαν. Έκαναν και ταινία. Βαρέθηκα κουράστηκα Αμάν! Κάθε χρόνο τα ίδια με τους «πατριώτες» «αντιστασιακούς», που εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Καισαριανή. 
Οι Ρουφιανοπαριώτες , Μακρυγιαννικοί , Μπολεσεβίκοι, δεν ήταν ούτε Έλληνες ούτε Πατριώτες. Υπάλληλοι των Άγγλων ήσαν και πληρωνόντουσαν με χρυσές λίρες. Χεστήκαμε που τους εκτέλεσαν. Άει σιχτίρ πιά. 
Οι Γερμανοί σκότωσαν στην Καισαριανή πολλούς καλούς Έλληνες και καλούς Πατριώτες αλλά για αυτούς οι Ρουφιάνοι δεν έχουν ούτε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Και για τους 100 που εκτέλεσε ο Παπαδόγγονας φώναζαν και στον Μιλιγαλά. Αυτές , ήταν οι «σφαγές» των Ταγμάτων Ασφαλείας, και οι 27 «κομμουνιστές» που τυφέκισε ο ταγματάρχης Αντώνιος Σμυρλής σε αντίποινα για τη δολοφονία από την ΟΠΛΑ του ταγματάρχη Παναγιώτη Ι. Γεωργανά. Για αυτούς τους κομμουνιστάς, έσφαξαν 5000, σε Καλαμάτα, Γαργαλιάνους, Μελιγαλά, Πύλο, Αχλαδόκρασο κλπ. 

Η Εκτέλεση του υποστράτηγου Φράντς Κρεχ στους Μολάους ήταν ένα βλακώδες σχέδιο της SoE, και έγινε σε συντονισμό με την απαγωγή του υποστράτηγου Κράιπε στην Κρήτη. 
Οι άγγλοι μαλακοπίτουρες ήθελαν να κάμψουν το ηθικό των Γερμανών. Κάποιος μαλάκας της SoE σκέφτηκε να κυκλοφορήσει τη φήμη ότι η Γκεστάπο παγίδευσε και σκότωσε τον στρατηγό, (που ανήκε στην στρατιωτική αντιπολίτευση), που εκδηλώθηκε στις 20 Ιουλίου του 1944. 
Η SoE, (Operation Hemlock), κυκλοφόρησε και πλαστογραφημένο γράμμα του Κρεχ με το οποίο καλούσε τους Γερμανούς στρατιώτες σε λιποταξία.
 Ο Κρεχ μαζί με τον Κράιπε συμμετείχαν στο κίνημα των αντιφρονούντων, «Ελεύθερων Γερμανών». Αυτή η επιχείρηση εκτέλεσης του Κρεχ, από την SoE, στην οποία συμμετείχε μια διμοιρία του 8ού Συντάγματος (Λακωνίας) του ΕΛΑΣ, είχε σαν αποτέλεσμα την εκτέλεση στην Καισαριανή των 200 από τους κρατούμενους στο Χαϊδάρι, και 100 άλλων επίσης στην περιοχή της Λακωνίας-Μεσσηνίας, ενώ η περιοχή της Πελοποννήσου κηρύχτηκε ως τον Μάιο ως «ζώνη επιχειρήσεων» δηλαδή ανοιχτό πολεμικό μέτωπο. 
Οι 200 της Καισαριανής, ήσαν επομένως θύματα ενός μαλακοπίτουρα Εγγλέζου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: