4/6/22

Οι Ευρωπαϊκές Κοινότητες ήταν για τον Άνθρακα και τον Χάλυβα. Και μετά προστέθηκε η Κοινή Αγροτική πολιτική. Και ο «Φεουγκά» που έστελνε τις επιταγές που μοίραζε το 1981 η Ροζαλία στα χωριά για να μαζέψει ψήφους. Χάρις στην ΚΑΠ είχαμε διατροφική ασφάλεια και οι Αγρότες έζησαν για λίγο (πολύ) καλά και «έχτισαν» τις «Βερσαλλίες στην Λάρισα. Τώρα, με την μεταρρύθμιση δεν υπάρχει άνθρακας, δεν υπάρχει άνθρακας και δεν υπάρχουν Αγρότες. Η ΕΕ είναι «Δημοσιονομική πειθαρχία» και Επικράτεια Προστασία των Πουστέξ και των Μουσουλμάνων.


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιπλέον οι ίδιοι που ήταν φανατικά υπέρ του εποικισμού με "δύσμοιρους" λαθροεισβολείς αφροασιάτες τώρα λένε "...και αν πεινάσουν οι μετανάστες τότε τι θα γίνει...;;;;" υπονοόντας ότι πρέπει να συνεχίσεις να πληρώνεις φόρους και να ψηφίζεις τόξο για να έχεις "σταθερότητα" με EuroPoustex τοκογλυφικά δάνεια.....

Μαικ είπε...



Ωραία,φάτε τώρα δημοκρατία,πρόοδο και ανάπτυξη που πρεσβεύει η ΕΕ (τότε ΕΟΚ)!


ΥΓ: Που'λεγε και ο Παναγιώταρος (ο γνωστός).

Ανώνυμος είπε...

Παράγει μεγάλες ποσότητες από σκληρό σιτάρι που πηγαίνει στην Ιταλία και όχι μόνο γιά ζυμαρικά. Μέχρι πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος, ...δεν υπήρχαν επιδοτήσεις γιά το μαλακό σιτάρι. Μόνο ο κάμπος τής Λάρισας λογικά αρκεί γιά τήν κάλυψη τών αναγκών τής Ελλάδας σε ψωμί(70% μαλακό σιτάρι καί τό υπόλοιπο σκληρό). Γιά τό σκληρό ακούγεται ότι ξεκινάει από 45λεπτά, πέρυσι η ανώτερη τιμή ήταν στά 48λεπτά γιά όσους το είχαν σέ αποθήκες τους. Βάλτε τα κάτω γιά να δείτε πόσο θα φτάσει το ψωμί, άν φτάσει τά 60λεπτά όπως φημολογείται. Οί άλλες καλλιέργειες στόν κάμπο είναι βαμβάκι, καλαμπόκι καί πολύ κριθάρι, ενώ κάποια χωριά έχουν κυρίως δέντρα.