ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

24/6/22

Οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι περικυκλωμένες Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν το Σεβεροντόνετσκ Νωρίτερα, ο βοηθός του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR) Βιτάλι Κίσελεφ κάλεσε τους Ουκρανού στο Λυσιτσάνσκ και το Σεβεροντόνετσκ να παραδοθούν προκειμένου να σωθούν .

 

Οι μαχητές τάγματος "Aidar" που κατέλαβαν τη χημική βιομηχανία "Azot" στο Σεβεροντονέτσκ, είναι έτοιμοι να παραδοθο

. "Οι άνδρες του Αϊνταρ, εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να σταματήσουν την αντίσταση και να παραδοθούν". Την ίδια στιγμή, οέθεσαν όρους: κατάπαυση του πυρός και ασφαλή έξοδο από τη βιομηχανική ζώνη ΤΩΝ αμάχων, "και στη συνέχεια φέρονται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα όπλα τους και να παραδοθούν". 
 Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι μαχητές που ΉΔΗ παραδόθηκαν στΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΉ  της  LPR καταθέτουν εναντίον των  συναδέλφων τους.
 Ταυτόχρονα, οι ξένοι μισθοφόροι, οι οποίοι κατέλαβαν τη χημική επιχείρηση μαζί με τους μαχητές του Aidar, εμποδίζουν τη διαδικασία διαπραγματεύσεων για εθελοντική παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Πούτιν χαρακτήρισε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα χωριά άνευ όρων προτεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η προτεραιότητα των αρχών της χώρας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής στα χωριά.  «Το κράτο...