13/6/22

Γαλλία. Ο (χαζός) λαός «έκανε μούτρα» στο πολιτικό σύστημα και «έστειλε μήνυμα» από τις παραλίες, τα ποτάμια, και τις πισίνες.Στον, πρώτο γύρο ψήφισε το 47% των εγγεγραμμένων

Η Μαρίν λε Πεν έρριξε το σύνθημα "Αν ο λαός ψηφίσει, ο λαός θα κερδίσει!" και έβγαΛε την τελευταία προεκλογική αφίσα της που γράφει: "ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ"
Η Μαρίν λε Πέν έλαβε στην εκλογική της περιφέρεια στο Πα-ντε-Καλαί το 53,96%, αλλά δεν εξελέγη  από τον πρώτο γύρο, λόγω της χαμηλής συμμετοχής ψηφοφόρων.
"Συγκεντρώσαμε το 50% των ψήφων σε περισσότερες από 150 εκλογικές περιφέρειες και το 55% των ψήφων σε περισσότερες από 90 εκλογικές περιφέρειες", δήλωσε η Μαρίν Λε Πεν, καλώντας τους ψηφοφόρους να της δώσουν  100 με 150 βουλευτές.


 

­ ­ Στο μήνυμα της προς τα μέλη και τους οπαδούς του Συναγερμού  ανέφερε: "Αγαπητοί Φίλοι Οι κάλπες έχουν μιλήσει: Ο Εθνικός Συναγερμός  στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών, που κατέβηκε αυτοτελώς, χωρείς συνασπισμό,  πέτυχε ένα ιστορικό αποτέλεσμα  που επιβεβαιώνει ότι είμαστε το πρώτο   Κόμμα της Γαλλίας . 
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν από τον πρώτο γύρο και σε όλους τους υποψηφίους μας. 
 Την επόμενη Κυριακή, σας καλώ να κινητοποιηθείτε όπου είναι παρών ένας υποψήφιος του RN:  Μόνο η αποφασιστικότητά σας,  μπορεί να διαλύσει ένα άδικο εκλογικό σύστημα και να μας επιτρέψει να αποκτήσουμε πολλούς βουλευτές. 
 Μην αφήσετε απόλυτη εξουσία στον Εμανουέλ Μακρόν.
Μην  αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει έρμαιο  στο βάναυσο, αντικοινωνικό και φιλομεταναστευτικό σχέδιό του. 
Βοηθήστε μας να υπερασπιστούμε την αγοραστική σας δύναμη, την ασφάλειά σας, την ταυτότητά σας, βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε: 
Δώστε  στον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές στην Εθνοσυνέλευση. 
 Αν ο λαός ψηφίσει, ο λαός θα κερδίσει! ­ "­ ­

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" οι Κεντρώοι υπό τον  Πουστρόν έλαβαν το 


Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2022:
 

 Το «Reconquest»!, το κόμμα του ,(πολύ ακροδεξιού Ιουδαίου ), Ερίκ Ζεμούρ , ήλθε πέμπτο στον πρώτο γύρο με 4,24% των ψήφων. Οι πιο ακραίοι δεξιοί έλαβαν 1,13%. Αν προσθέσουμε το 18,68 της κας λε Πεν, βρίσκουμε 24.05%. 
Η « (Καραμανλική) ευρω-δεξιά», (Γκωλικοί), συγκρατούν το 13,62% που τους απέμεινε, να μην πάει με τους (πολύ) «δεξιούς». 
 Οι δεξιούληδες, οι δεξιοί, και οι πολύ δεξιοί είναι το   37,67% όσων ψήφισαν. 

 Ο Συνασπισμός της Οικολογίας και της Αριστεράς , (Μελανσόν), έλαβε 25,66%. Διάφορα «μαξιλαράκια» της Αριστεράς και της Οικολογίας που δεν τα βρήκαν με τον «Συνασπισμό» πήραν 6,37%.Αριστεροί, αριστερούληδες, κεντροαριστεροί και οικολόγοι 32,03%.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» οι «Κεντρώοι» του Πουστρόν είναι 25,75% . Άλλοι «Κεντρώοι» 1,25%. Αυτοτελείς Τροτσκιστές 1,17%, «Αυτοδιοικητικοί» «Αντικομματικοί», «ΠΝΥΚΑ» κλπ 1,28%. ΑΛΛΟΙ 0,85%

Οι μυαλοπώληδες και οι εκλογομάγειροι που "ξέρουν", λένε οτι ο Πουστρόν θα εκλέξει πάνω από 255 βουλευτές, ο Μελανσόν μέχρι 190, οι Ερω-δεξιούληδες  πάνω από 50 και η λε Πεν μέχρι 45.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ιδια με το ελλαδισταν χαλια και εκει

ο φουστρον την εχει μακρον ειναι ο δεξιος τσιπρας που εγινε πασοκ και μαζωξε τις ψηφους του μιτεραν και κολαντ

ο ημι μανελης μεγκα νευρασθενης κομμουνις αντιφα μελανσον μασαζοκαλσον ειναι ο κουτσιουμπας που ντυθηκε οριτζιναλ τσιπρας και αναλενα πρασινιλα και μαιμου επαναστασις σα το 68 απο τα υπογεια της μοσαντ και της σια

ο μαρινακης σπονσορας και παμε για α εθνικη γαλλιας

δεν ακουω ομως τιποτα για το νεο σκηνικο ανοδου των μαρξιστων στη θεση της κακιας ακροδεξιας του πουτιν, για κανενα κινδυνο της ακρας αριστερας απο τα αδελφα ιδεολογικα ημεδαπα μμε εις το συνολον τους των δεξιων μη εξαιρουμενων καθημερινη και σια

αυτα ασχολουνται να πεισουν το ποπολο του εν ελλαδι μελανσον και πουστρον καλσον οτι τα αντιστοιχα μμε της τουρκιας κατευθυνονται απο τον ερντογαν εναντιον του ελλαδισταν

ενω ας πουμε τα ιδια δεν κατευθυνονται ουτε χρηματοδοτουνται στις καμπανιες τους απο το μητσοτακη και το τσιπρα και σια του εδω καθεστωτος.

γελαμε γελαμε πολυ με τα μμε στο ελλαδα οταν μιλανε για τουρκικα

Ανώνυμος είπε...

αν και η Λεπέν δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά απλά ένα μήνυμα επιθυμίας ανατροπής, βλέπουμε ότι η πλειοψηφία πήγε για καφέ, ενώ οι μισοί από τους ψηφίσαντες είναι πλήρως μαρξιστοποιημενοι και άλλοι μισοί πλην Λεπέν θέλουν την "ευρωγκέυ-σταθερότητα" και ας τρωγωσιν πέτρες...

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...