21/6/22

‎ Οι εξελίξεις τρέχουν. Στην Τουρκία, άρχισαν να μιλάνε για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ. Γιατί, « δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα από την συμμετοχή της στη Συμμαχία»

 Η  τουρκική εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» σε σημερινό της άρθρο γράφει ότι Τουρκία δεν βλέπει κανένα πλεονέκτημα από τη συμμετοχή της  στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

«Η Τουρκία θα πρέπει να κλείσει τη Μαύρη Θάλασσα, τον Καύκασο και τις δυτικές πύλες της Κεντρικής Ασίας στις ΗΠΑ και να γίνει μέρος της Μεγάλης Ευρασιατικής Εταιρικής Σχέσης και του νέου κόσμου. Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να διακόψουμε τους δεσμούς της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ», σημειώνει η εφημερίδα.

 Εάν η Τουρκία αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, τα  σύνορα της συμμαχίας θα ακολουθήσουν τη γραμμή   Ελλάδα - Αιγαίο - Κρήτη - Νότια Κύπρος - Ισραήλ, και οι αλλαγές αυτές θα πλήξουν τα σχέδια της Ουάσινγκτον, σχολίασε η Pravda.Ru.

 

Η σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και Συμμαχίας ξεκίνησε  στις 18 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Η Σουηδία και η Φινλανδία υπέβαλαν αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ, αλλά η Τουρκία αντιτάχθηκε και εμπόδισε την έναρξη των διαπραγματεύσεων λόγω της πολιτικής τους στο Κουρδικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα φύγουν όταν παγώσει η κόλαση. Διοικουνται από ντονμε εδώ και αιώνες, επομένως είναι πλήρως ταυτισμενοι με την παγκόσμια χούντα. Όλες οι κορώνες είναι για να πάρουν φιλετάκια από την μπανάνα ρεπαμπλικ στα δυτικά τους.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...