Οι «απόψεις» του Μεταξά , και κάθε άλλου , για την Μικρασιατική Εκστρατεία, δεν απασχολούν το αφιέρωμα του Δελτίου των 11, για την Μικρασιατική Προδοσία. Η έρευνα που κάνω, με πολύ κόπο αφορά στην αποκάλυψη των Προδοτών, έστω και με 100 χρόνια καθυστέρηση.
Η Μικρασιατική Καταστροφή δεν ήταν ένα ατύχημα. Ήταν κανονική προδοσία.
Ο προδότης Τρικούπης, διορίστηκε διοικητής του Α. Σώματος Στρατού από τους Προδότες που απομάκρυναν τον Αλέξανδρο Κοντούλη και τον Παπούλα από αρχιστράτηγο και τοποθέτησαν τον Χατζηανέστη.
Προδότες συζητούσαν με τους Πρέσβεις της Αγγλίας και της Γαλλίας για την Λύση του Εθνικού Θέματος και οι ίδιοι προδότες συνεργαζόντουσαν με τον Στεργιάδη.
4 σχόλια:
Το αφιέρωμα θα ήταν καλό να το κάνεις ένα "πακέτο" ηλεκτρονικό, τύπου βιβλίου, για να διαβάζουν και να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι πρεσβύτεροι. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα βέβαια, αν σαν τυπωμένο βιβλίο θα ήταν πιό προσβάσιμο και πιό αναγνώσιμο, απ' ό,τι ένα PDF. Καλημέρα και πάντα υγεία !
Μάλιστα, καταλάβαμε… Κατά τα άλλα λατρεύουμε τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, αλλά οι απόψεις του για την Μικρασιατική Εκστρατεία δεν μας ενδιαφέρουν!
Η Αλήθεια λάμπει Σπύρο...κι εσύ βοηθάς δείχνοντας στους αναγνώστες σου...την πηγή του φωτός...Είναι βλάκας όποιος ακόμη δεν κατάλαβε την Αλήθεια...
Με μια πρώτη ματιά στο κείμενο του μεταξά φαίνεται έτοιμη η δικαιολογία του καθεστωτος για την καταστροφή. Τα ποσοστά ελληνισμού στις περιοχές της μικρας Ασίας που αναφέρει ειναι αναληθη. Εκεί στηρίζουν οι μασωνικοι κύκλοι το άδικο της εκστρατείας, δηλαδή αφού μόνο 2 στα 10 άτομα είναι Έλληνες πώς διεκδικούμε αυτόν τον χώρο; θέλει περαιτέρω έρευνα το θέμα.
Δημοσίευση σχολίου