22/4/09

Ο Καραμανλής και οι «υπουργοί - Φιλιπινέζες» των Καρτέλ ευθύνονται για την καταλήστευση του ελληνικού λαού

Το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της απλής αμόλυβδης βενζίνης στην Ελλάδα την Παρασκευή 10/4/2009, ήταν στα 0,917 ευρώ ανά λίτρο. Για να δικαιολογήσουν αυτήν την τιμή, οι «Φιλιπινέζες» των Καρτέλ, υιοθέτησαν το απίστευτο ψέμα του καρτέλ διύλισης ότι η διεθνής τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης (Μεσογείου – PLATTS FOB MED) , διαμορφώθηκε στα 494,25 δολάρια ανά μετρικό τόνο.
Η διεθνής χρηματιστηριακή τιμή της αμόλυβδης βενζίνης είναι 310.56 δολ.
Η «συμμορία» που ελέγχει τα ΕΛΠΕ, βάζει καπέλο 180 δολ., και οι «Φιλιπινέζες», αντί να στείλουν τους κλέφτες στον εισαγγελέα, μας «παραμυθιάζουν» με τά ψέματα της «μεσογειακής μαφίας» του πετρελαίου.
Οι «Φιλιπινέζες», και ο Καραμανλής μπορούν να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί η χρηματιστηριακή τιμή της βενζίνης είναι μικρότερη κατά 180 δολ. από την τιμή του PLATTS FOB MED.

Σύμφωνα με την διεθνή τιμή της πρώτης ύλης, (Nymex Crude Future 48.60 δολ.,Dated Brent Spot 49.47 δολ) η τιμή της αμόλυβδης πρέπει να είναι 0.46 λεπτά. πουλάνε δηλαδή ακριβώς 100% πάνω.

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι «Φιλιπινέζες», επισημαίνεται ότι «η διεθνής τιμή του αργού πετρελαίου Brent διαμορφώθηκε στα 52,48 δολάρια ανά βαρέλι», αλλά ενώ το Brent έπεσε στα 49.47 δολ η τιμή της βενζίνης ανέβηκε.

Το Καρτέλ διύλισης (Λάτσης-Βαρδινογιάννης) μαζί και οι «Φιλιπινέζες», χρησιμοποιούν τις τιμές σε δολάρια για να εξαπατούν τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν.
Η Ελλάδα αγοράζει το πετρέλαιο πληρώνοντας σε ευρώ. Οι τιμές του πετρελαίου σε ευρώ είναι σταθερές και μειώνονται ελαφρά. Το ένα ευρώ αγοράζει 1.2934 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι το πετρέλαιο κάνει 37.5 ευρώ το βαρέλι, όσο έκανε δηλαδή όταν πουλούσαν τη βενζίνη στα 0.75 λεπτά.
Η ληστεία αποδεικνύεται με απλές διαιρέσεις. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Και ένα παιδί της πρώτης δημοτικού μπορεί να αποδείξει αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι «Φιλιπινέζες», και ο κ. Καραμανλής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ελα αλεκο αλαβανο θελεις βαψιμο στο μαλλι το ξερεις;

το ξερω χρυσο μου εχω δοκιμασει τα παντα.δε γινεται τιποτα.

με κουκουλoultrex λουστικες;λουσου και θα με θυμηθεις!

ΚΟΥΚΟΥΛΟULTREX.ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΕΡΑ ΒΥΖΙΑ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...