4/2/11

Δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες, μία είναι η ιδεολογία : Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Προδοσία είναι η εκχώρηση σε ξένους, εναέριας, θαλάσσιας, και
υποθαλάσσιας εθνικής κυριαρχίας.
Προδοσία είναι η εκχώρηση σε ξένους, εθνικού εδάφους.
Προδοσία είναι η εκποίηση σε ξένους εθνικού πλούτου
(υπέργειου, υπόγειου, και υποθαλάσσιου )
Προδοσία είναι η καθ’ οιονδήποτε τρόπον εκχώρηση και παράδοση
σε ξένους, κρατικής εξουσίας.
Προδοσία είναι η εκχώρηση και παράδοση σε ξένους, του
εκδοτικού προνομίου.
Προδοσία είναι η μη υπεράσπιση, γενικώς, εθνικών συμφερόντων.
Δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες, μία είναι η ιδεολογία :
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Δεν υπάρχουν πλέον κομματικές παρατάξεις, υπάρχουν μόνον :
Ή ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Συνέλληνες αδελφοί, ενωθείτε, έχουμε πόλεμο, θυμηθείτε τα ένδοξα 1821 και 1940.

Η ΕΛΛΑΔΑ μας , θα ζήση και θα μεγαλουργήσει.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
http://www.christathan.blogspot.com/


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια προσέγγιση των γεγονότων στην Αίγυπτο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

"Η Λευκή Αδελφότητα αντικαθιστά τα καθεστώτα της Μαύρης με την -κατ' επίφαση- δημοκρατία της.
Πράγματι η Μαύρη Αδελφότητα έχοντας ώς νοοτροπία διακυβέρνησης τον απολυταρχισμό, τη μοναρχία και τους βασιλιάδες αν και έχει περιοριστεί απο τη Λευκή σε ρόλο κομπάρσου στις περισσότερες χώρες εδώ και δεκαετίες, διατηρούσε κάποια καθεστώτα σε χώρες όπως Ιρακ, Ιραν, Αίγυπτος, Λιβύη, Ιορδανία, Συρία, Αλγερία, Τυνησία, Σ. Αραβία κλπ. Τα οποία δρούσαν και δρούνε βεβαίως σε πλήρη συμφωνία με τις προσταγές της Λευκής Αδελφότητας όπως π.χ. ο Μουμπάρακ εδώ και 30 χρόνια.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τώρα; Τί σχεδιάζουν και πρέπει να τους αντικαταστήσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή; Διότι ο Ομπάμα εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, την πρώτη μέρα των ταραχών δεν ζήτησε αλλαγή ηγεσίας απλά γενικά και αόριστα μεταρρυθμίσεις. Κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα και ο ίδιος ο Μουμπάρακ αναφερόμενος στις δύο συνομιλίες που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο. Αντίθετα η Χίλαρυ Κλίντον τοποτηρητής της Λευκής Αδελφότητας στην κυβέρνηση Ομπάμα, από την πρώτη στιγμή δήλωσε ορθά-κοφτά οτι πρέπει να γίνει μετάβαση της εξουσίας και εκλογές. Το δε Ισραήλ, το οποίο ελέγχεται από τη Λευκή Αδελφότητα αλλά δεν την ελέγχει, ανησύχησε γιατί ο Μουμπάρακ ήταν χρόνια τώρα "καλό παιδί" και προβλέψιμο και ώς γνωστόν, αυτόν ξέρετε, αυτόν εμπιστεύεστε. Για να παραφράσω λίγο το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν.

Γνωρίζουμε βέβαια οτι και οι δύο αδελφότητες αποτελούν όλεθρο για τους ανθρώπους. Απλά, ο τρόπος διακυβέρνησης της Μαύρης Αδελφότητας είναι τουλάχιστον ξεκάθαρος. Βίαιος αλλά ειλικρινής κατά μια έννοια τουλάχιστον. Γιατί γνωρίζεις τον εχθρό ο οποίος είναι φανερός. Ενώ στην περίπτωση της Λευκής είναι δύσκολο να αντιδράσει κανείς διότι σου λένε οτι έχεις δημοκρατία, έκανες εκλογές, εσύ αποφασίζεις, λές ελεύθερα τη γνώμη σου, διαδηλώνεις, κάνεις απεργία και άλλα τέτοια προσχηματικά. Ενώ στην ουσία σε κάνουν οτι θέλουν, σου μεταδίδουν τις πληροφορίες που θέλουν, σου κάνουν πλύση εγκεφάλου, σε ελέγχουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και μέσο κλπ κλπ κλπ.
Σατανικό; Κυριολεκτικά!

Φαίνεται εξάλλου οτι τα γεγονότα στην Αίγυπτο είναι υποκινούμενα καθώς πρωτοστατεί ο Ελ Μπαραντέι, ο οποίος καμιά σχέση με τη νοοτροπία των αρχαίων ΕΛ έχει. Απλή συνωνυμία καθώς είναι οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης και εκλεκτό τέκνο των διεθνών "λαμογιών", τιμημένος με βραβείο Νομπελ και όχι μόνο. Όσο για τον Ομπάμα; Για την ώρα πατάει με ένα πόδι σε κάθε βάρκα. Αν και "γέρνει" λίγο προς τη μεριά της Λευκής Αδελφότητας... Στρατηγική κίνηση, αδυναμία ή απροθυμία αντίδρασης; Μένει να το δούμε. Πάντως -είναι αλήθεια- η μοίρα του κόσμου έχει σφραγιστεί.
Για εμάς τους υπόλοιπους, υπομονή αναγκαστικά..
Ο Πολέμαρχος γαρ εγγύς!"

Σ.Σ. Χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο σας κ. Χατζάρα πιστεύω οτι σε γενικές γραμμές αναφέρεστε στα ίδια "λαμόγια".

Ανώνυμος είπε...

Συβαρίτες

"Συνέλληνες αδελφοί, ενωθείτε, έχουμε πόλεμο, θυμηθείτε τα ένδοξα 1821 και 1940"

Είναι ωραία τα λόγια αλλά μήπως δεν έχουμε καταλάβει σε ποια εποχή ζούμε και πόσο έχει εκφυλιστεί η κοινωνία μας; Μήπως μετά την προδοσία των Ιμίων όπου ο Αβρούρι παρέδωσε ελληνική γη ψηφίστηκε πανηγυρικά στις επόμενες εκλογές; Μήπως η κοινωνία μας δεν είναι σαν αυτή του 1940 ή του 1821 αλλά σαν αυτή της Σύβαρις; Μήπως οι πολίτες αυτής της πόλεως ήταν απόγονοι Σπαρτιατών αλλά τελικά κατήντησαν πρόγονοι Βαλιανάτων;
Μήπως οι περισσότεροι πατριώτες σήμερα, και όχι μόνο, είμαστε βολεμένοι; Προσωπικά από τις κατά καιρούς επαφές μου έχω δει στην συντριπτική πλειοψηφία πατριώτες γιατρούς,δικηγόρους,εισοδηματίες, με τα SUV τους (γενικά τις αμαξάρες τους) να μιλούν για πατρίδα και ηρωικούς προγόνους και ένδοξο παρελθόν εντελώς σε φιλολογικό επίπεδο και στην ουσία εκτός πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή ο πατριωτικός χώρος δεν είναι ποτάμι αλλά εκατοντάδες χιλιάδες ρυάκια με διαφορετική κατεύθυνση το καθένα. ΑΥΤΟΙ που τα έχουν προκαλέσει αυτά έχουν επιτελεία και σχέδια δεκαετιών που εφαρμόζουν, ακόμη και εναλλακτικές επιλογές για κάθε περίπτωση, εμείς τιρβάζουμε, βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα με ευχολόγια, φρούδες ελπίδες και προσμονές ανυπόστατες. Δεν έχουμε σχέδιο, δεν έχουμε στρατηγική, δεν κάνουμε αναλύσεις και (το πιο βασικό) δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε μάθει να ακούμε, ξέρουμε μόνο να μιλάμε. Πιστεύω πως ότι θετικό προκύψει (εάν γίνει κάτι τέτοιο) θα είναι αποτέλεσμα καθαρά συγκυριών και ανέλπιστης τύχης. Δυστυχώς ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο Έλληνας και εννοώ τα ελαττώματα που έχει σαν φυλή, ελαττώματα που εάν δεν έχει γνώση αυτός που θέλει να ηγηθεί δεν θα μπορέσει να τα μετατρέψει σε προτερήματα προς όφελος του έθνους. Εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα υποταχτούμε εκ νέου σε ζυγό βαρύτερο από αυτούς των Ρωμαίων και των Τούρκων.
Ο έχων ώτα ακουέτω.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Παναγιωτόπουλος