17/2/11

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε την φαύλη συντεχνία

From: Konstantinos.Athanasopoulos@ec.europa.eu

Iστορική καταδίκη της Ελληνικής Βουλής από το Ευρωπαικό Δικαστήριο!
Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης... καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να... πληρώσει ...πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα!
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΗ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΨΩΡΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ..ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΙΣΜΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΜΙΛΕΝ ΑΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΘΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ .!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΠΟΡΩ....ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΩΡ ΑΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;; Ο ΣΥΓΓΕΛΙΣΗΣ Η ΜΙΛΕΝΑ ΠΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! ΕΛΕΟΣ..με τισ προσωπικεσ εμπαθειες σε αυτη τη χωρα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ....ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ Ο... ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ(; !!!) ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΗΜΑΡΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αγενεστατο ανωνυμο:1,αν περισσευουν τιποτα χιλιαρικα και για μενα,δεν θα με πειραζε...!!!μα τιλετε?ακου ψωρο ευρω...δικα σου ειναι και τα χαριζεις φιλε?2 ειναι τουλαχιστον ανωριμο και αγενεστατο ,το να ουρλιαζεις .τα κεφαλαια δειχνουν μονο την κακη σου κοινωνικη μορφωση και τιποτα αλλο.Αυτα που λες δειχνουν και το επιπεδο νοημοσυνης ,που βεβαια ειναι και συνυπευθυνο για τις επαννειλημενες εκλογες των κλεφτων σε θεσεις κυβερνητικες.ακου ψωρο ευρω,δεν μπορω να το χονεψω οτι υπαρχει ελληνας σημερα που λεει τετοια,χωρις να εχει συμφερον.αισχος.(για να ειμαι και ευπρεπης)

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτο το σχολιο περι σχολαστικισμου?(ειναι και αγραμματος,σχολαστικοτητα λεγεται ),αλλα αστο αυτο.τα περι ψωρο ευρω ,μαλλον τα λεει καποιος που εχει συμφεροντα και υποστηριζει τους κλεφτες.Οι βουλευτες υποτιθεται οτι ειναι εκει για να υπερασπιστουν τον λαο και να κανουν οτι μπορουν για το καλο της χωρας.Αν περισσευουν 19.000 ευρω και δεν σε νοιαζει ,τοτε στειλε μνου και μενα τοσα.Ακου ρε φιλε μου δηλαδη μυαλο ο τυπος.κρεμμαλα μαζι με τους κλεφτες οσοι τους στηριζουν εγω αυτο λεω μπας και φτιαξουμε την χωρα .γιατι ρε τις τα χρωσταγα της κας ταδε ?η των ανοητων που δεν την παρεδωσαν στην δικαιοσυνη πριν μας πιασει το αυτι η ευρωπη?αλλα τετοια ζωα ,τετοιους βοσκους θα εχουμε.εκτος αν κανουμε ευθανασιες ....¨)