9/2/11

NATOΣ Ο ΓΑΤΟΣ

«Η κρίση είναι ευκαιρία ». Γιόσκα Φίσερ
Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η οικονομική κρίση είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ευρώπη ώστε να κάνει όλες εκείνες τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται και να παραμείνει ανταγωνιστική σε ένα κόσμο που αλλάζει συνέχεια με μεγάλη ταχύτητα, απέναντι και σε αναδυόμενες δυνάμεις όπως η Κίνα και η Ινδία.

Αυτό επεσήμανε ο Γιόσκα Φίσερ στην ετήσια διάλεξη του ΕΛΙΑΜΕΠ που διοργανώθηκε απόψε στο Αμφιθέατρο "Θεόδωρος Καρατζάς" της Εθνικής Τράπεζας.

Ήρθαν οι Τσιφούτηδες «επενδυτές» να αρπάξουν πρώτοι τις υποθήκες

Η κρίση είναι η ευκαιρία τους. Για αυτό κατέφθασαν εκπρόσωποι της «Conference of Presidents», το συντονιστικό όργανο των 52 οργανισμών, που εκπροσωπούν τον Εβραϊσμό των ΗΠΑ. Στο δείπνο που παρέθεσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, προς τιμήν της αντιπροσωπείας της Συνόδου των Προέδρων μίλησε ο παρολίγον μπατζανάκης της «Οικογένειας», ο Ξυνίδης.

Για μας ειπε , «το κοινωνικό και οικονομικό κόστος που πληρώνουμε , είναι το αντίτιμο του εισιτηρίου για το μέλλον». Το δικό τους μέλλον που το εξασφαλίζει ο αμερικανοεβραισμός. Και τους διαβεβαίωσε για το καθήκον όλων των αχυρανθρώπων , ότι «η περιφρούρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και η εκπαίδευση των νέων στο μήνυμα του, αποτελεί, για εμάς τους (εβραιόψυχους) Έλληνες, μέρος της δημοκρατικής μας συνείδησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...