9/2/11

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο

Εβραίοι και Κομουνιστές είσαστε από τα ίδια σόγια
γιατί το κόμμα σας εδώ ίδρυσε ο Μπεναρόγια

του Σπύρου Χατζάρα

Η Παπαρήγα πήγε επίσκεψη στον «Πινόκιο», τον Τζέφρυ τον ψεύτη, για να του κάνει πλάτες, επειδή το 79,2% της κοινής Γνώμης, ζητάει πια να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα. Έτσι ψέκασε με «αλαφουζόλ» την κοινή Γνώμη, ότι η «κυβερνητική πολιτική», έχει δημιουργήσει ένα «εκρηκτικό πρόβλημα».
Κανένα εκρηκτικό πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες δεν δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική. Το εκρηκτικό πρόβλημα, το δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική στην ελληνική κοινωνία.
Ο στόχος τους είναι κοινός. Να δείξουν, ότι τάχα, δεν είναι η κυβέρνηση, που στέλνει τον Αχμέτ με δικά μας λεφτά βόλτα στις Βρυξέλλες, πίσω από τις «αντιδράσεις», των «Λάθρο».
Ο παπα-Εβραίου, τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά, (12 Ιουνίου 2009), σπίτια, ψήφο και ιθαγένεια

• Ένταξη των νομίμων μεταναστών στην κοινωνία μας. Με σοβαρές πολιτικές στην παιδεία, την καταπολέμηση της μαύρης εργασίας, την απόδοση της ιθαγένειας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα στους νέους δεύτερης γενιάς.
• Ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεών μας, των γειτονιών, ειδικά για γειτονιές που γκετοποιούνται. Mε σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, με συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, και την εγγύηση της ειρηνικής συμβίωσης και κοινωνικής συνοχής στην κοινωνία μας.

Για το «πόπολο» που τον ψήφισε είχε πεί, «Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση.
Aσφάλεια του πολίτη σημαίνει προστασία των δικαιωμάτων του. Της ζωής του, της ελευθερίας του, της περιουσίας του, του δημόσιου και ιδιωτικού του χώρου. Η απουσία πολιτικής της Ν.Δ. έχει κάνει την κοινωνία μας ξέφραγο αμπέλι. Και αυτή την ανομία την ζούμε όλοι. Στην Ομόνοια, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη και την Πάτρα, από το Αγαθονήσι μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και τόσες άλλες περιοχές της χώρας μας. Και δεν πάει άλλο».
Και όμως πάει και άλλο και άλλο. Από την ανάληψη της εξουσίας, ανέλαβε την υπεράσπιση του λαθρομετανάστη, και άφισε όλους του λωποδύτες εκτός φυλακών. Έτσι υπεράσπισε η «πράσινη διακυβέρνηση, τη ζωή και την περιουσία του πολίτη.
Ο παπα-Εβραίου είχε υποσχεθεί ακόμα,
Τη «Διαμόρφωση και εφαρμογή μιας σχεδιασμένης πολιτικής προσέλκυσης εργατικού δυναμικού στους τομείς όπου υπάρχουν μεγάλες εποχιακές ή μονιμότερες ανάγκες. Συνολική αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα από ένα υπουργείο, με εξειδικευμένες υπηρεσίες».
Η σχεδιασμένη πολιτική από την αλβανοτουρκική ΜΑΦΙΑ είναι «μπάτε μύριοι αλέστε».
Σε αυτή τη γραμμή η Παπαρήγα, συνέστησε στην κυβέρνηση «να χαμηλώσει τους τόνους», και ζήτησε να σταματήσουν οι ρητορικές αναφορές για το πασοκικό εκλογικό σώμα περί «επαναπροώθησης και τιμωρίας των παρανόμων», ενώ απαίτησε την προστασία των πελατών, της χορηγού του φαύλου πολιτικού συστήματος, MAFIA-TOURS. Όλοι νόμιμοι. Το ΚΚΕ, ο Σόρος και η ΜΑΦΙΑ, δεν διαχωρίζει τους μετανάστες σε νόμιμους και σε παράνομους. «Όλοι είναι μετανάστες».

Η κ. Παπαρήγα ζήτησε να σταματήσει να εφαρμόζεται η απόφαση Δουβλίνο ΙΙ ώστε η ΜΑΦΙΑ να κάνει άνετα τη δουλειά της, και παρότρυνε την κυβέρνηση «να δώσει έγγραφα στους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα», ζήτησε να δίδεται άδεια παραμονής στους μετανάστες που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα, που λόγω ανεργίας, δεν έχουν σύμβαση εργασίας. Και πρόσθεσε πως όσοι ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έχουν πια δημιουργήσει δεσμούς πρέπει να νομιμοποιηθούν, εφόσον το θέλουν.

Η Παπαρήγα είναι συνεπής στην ανθελληνική της πολιτική. Ότι έκαναν το 1922 και το 1944.Στόχος τους, η διάβρωση του ελληνικού έθνους. Μια ζωή ,στην υπηρεσία των ΑΘΕΑΤΩΝ αφεντικών τους. Για αυτό μας είπε, ότι για την κρίση δεν φταίνε οι Τράπεζες αλλά το «απρόσωπο» κεφάλαιο. Για αυτό μας είπε ότι το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας», έχει στόχο την κερδοφορία του «κεφαλαίου», και δεν είδε το «στρατόπεδο συγκέντρωσης ΕΕ», που δημιουργεί το Ανώτατο Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ. Η κομμουνίστρια Παπαρήγα δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα, ότι η «κρίση», που έγινε ευκαιρία, «δεν ήταν αναπόφευκτη» , ότι « υπήρξε αποτέλεσμα ανθρώπινων πρωτοβουλιών», των Τραπεζιτών , από τη μία πλευρά και «απραξίας» των «ρυθμιστικών αρχών » , από την άλλη, όπως είπε το (καπιταλιστικό) Κογκρέσο.

ΥΓ. Επειδή ο κόσμος ξεσηκώνεται σε όλη την Ευρώπη μέχρι και ο Ιουδαίος Κάμερον .«Το κρατικό μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας απέτυχε», διαμήνυσε από το Μόναχο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, την ίδια ώρα που στο Λούτον περίπου 1.500 ακροδεξιοί διαδήλωναν κατά της «ισλαμοποίησης» της Βρετανίας. Το Κρατικό. Το ιδιωτικό, του Ανώτατου Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ, έρχεται.

ΥΓ 2. Μήνυμα προς τους 237 μετανάστες-απεργούς πείνας της βίλας «Υπατία», να λύσουν την απεργία τους και «να πάνε στα σπίτια τους», απηύθυνε εντός της Επιτροπής της Βουλής για το Μεταναστευτικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, τονίζοντας πως «το αίτημα της μαζικής, γενικής νομιμοποίησης, δεν υφίσταται, δεν ακούγεται και δεν επιτρέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο κος Παπουτσής, χαρακτήρισε το μεταναστευτικό, «βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας» και επανέλαβε ενημερώνοντας την Επιτροπή, πως θα προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων για άσυλο και επικουρική προστασία, με βάση το πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα: Όσοι δικαιούνται ασύλου θα τους χορηγηθεί. Όσο για τους υπόλοιπους, θα πρέπει να επαναπατρισθούν, είτε οικειοθελώς, είτε με απέλαση. Το τελευταίο βεβαίως, «είναι στην πραγματικότητα δύσκολο» παραδέχθηκε ο υπουργός, «καθώς οι πρεσβείες ορισμένων χωρών όπως το Μαρόκο, είναι απρόθυμες να συνεργαστούν - και καταβάλλουμε και μέσω της Ε.Ε., κάθε είδους διπλωματική προσπάθεια».

Απαντώντας σε ερώτηση του Α. Γεωργιάδη, γιατί δεν συνελήφθησαν οι καταληψίες της Νομικής μετά την αποχώρησή τους, ο κος Παπουτσής επικαλέστηκε κατ’ αρχήν το μέγεθος του προβλήματος των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, που ζουν επί χρόνια στην Ελλάδα και έχουν καταστεί παράνομοι, μη διαθέτοντας τον απαιτούμενο κατ’ έτος, αριθμό ενσήμων. Από κει και πέρα, «δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε ακραία εφαρμογή του νόμου σε μια περίπτωση που μπάζει από δέκα μεριές: Οι άνθρωποι οδηγήθηκαν εκεί από επίσημο Φόρουμ που λειτουργεί ως μη κυβερνητική οργάνωση, χρηματοδοτούμενο από το ελληνικό κράτος» ανέφερε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην ανάγκη αποκλιμάκωσης των εντάσεων: Στο πλαίσιο αυτό εξήρε και την συνεισφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσα, στην ομαλή λήξη της κατάληψης της Νομικής, αντιδιαστέλλοντας την στάση του με εκείνη της δικηγόρου και εκπροσώπου των μεταναστών, Ι. Κούρτοβικ, «που επέμενε να συνεχιστεί η κατάληψη» (κάτι που ο παριστάμενος Θ. Δρίτσας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει).

Άλλο τόσο ο κος Παπουτσής, αναφερόμενος στις συνθήκες στον Άγιο Παντελεήμονα, παραδέχθηκε τις αδυναμίες του συστήματος αστυνόμευσης (τις οποίες απέδωσε στην οικονομική κρίση) και ανακοίνωσε πως «προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με «Χρυσή Αυγή», εκπροσώπους συλλόγων και καταλήψεων στην περιοχή, ώστε να αποφεύγονται περιστατικά βίας. Δεν βρίσκουμε και ευήκοα ώτα…».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η ανάλυση.
H Παπαρήγα συνεχίζει ακάθεκτη την παράδοση του Μπεναρόγια,
που έζησε μετά τον Β παγκόσμιο στο Ισραήλ.
Είναι ανάγκη να καταδικαστεί απὀ τον ελληνικό λαό η απαράδεκτη θέση της.