25/7/12

Πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι το τρίο bel-canto

Η ΕΟΕ, αποκεφάλισε την Παρασκευή Παπαχρήστου, και την έθεσε εκτός Ολυμπιακής Ομάδας

 Ενώ το μέγα ερώτημα που απασχολεί τις καφετζούδες του πολιτικού συστήματος και των καναλιών είναι το αν ο Αντωνάκης Μπίλνερμπεργκ θα προλάβει να γίνει ο πρωθυπουργός της δραχμής πριν τις εκλογές, τα διάφορα πράσινα στελεχάκια πλακώνονται με τους γαλάζιους και χαλάνε την ωραία ατμόσφαιρα στις συναντήσεις του Βάγγου και του σοβαρού κυρίου Ερνέστου με τον Αντωνάκη Μπίλνερμπεργκ. Χθες, ο πράσινος μαυροσκούφης αλεξιπτωτιστής, που χτύπαγε προσοχές στον Μπεγλίτη, πλακώθηκε χοντρά, με απύθμενο θράσος, με τον πολιτικό του προιστάμενο, υφυπουργο Άμυνας, Π.Καράμπελα, που είναι αντιστράτηγος ε.α, μπροστά στον υπουργό, σε μια επίδειξη κομματικής ισχύος.
Και αντί να τον μπαγλαρώσουν και να τον στείλουν στο στρατοδικείο, για παράβαση του 20-1, Παναγιωτόπουλος και Καράμπελας, τον άφησαν να προχωρήσει σε συγκέντρωση αξιωματικών στο αμφιθέατρο του ΓΕΣ , όπου παρουσίασε το ... πολιτικό μανιφέστο του!!!
Ο κ. Μιχ. Χρυσοχοίδης με υποκρισία 1000 πράσινων πιθήκων,  εέβγαλε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τη ΝΔ ότι αντικαθιστά άξια στελέχη του δημόσιου τομέα προωθώντας σε νευραλγικές θέσεις πρόσωπα των οποίων το προσόν είναι οι φιλικοί δεσμοί που διατηρούν με τη γαλάζια παράταξη, αντιμετωπίζοντας το κράτος ως φέουδο.
Και ενώ σφάζονται μπλε και πράσινοι στο στράτευμα ,με νίκη ως τώρα του Βαγγου, αφού ο Σαμαράς είπε « Όχι» ,στην επιστροφή αποστράτων που αποκεφάλισε το ΠΑΣΟΚ, στη Θεσσαλονίκη ,σφάζονται μπλέ δημοσιογράφοι από τους πράσινους. Η Άννα Ευθυμίου, αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα, και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι και δικηγόρος, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 23-07-2012 σχετικά με την πορεία της και ειδικότερα για τις απολύσεις τόνισε ότι «οι απολύσεις τριών δημοσιογράφων της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Θεάματος είναι άκυρες και καταχρηστικές, γιατί η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε εκεί από λόγους εμπάθειας και εχθρότητας στο πρόσωπο των απολυμένων, και ουσιαστικά πρόκειται για πολιτικές διώξεις Στο ίδιο κλίμα εμπάθειας και εχθρότητας, ο Αντωνάκης δια του Ραφαήλου, είπε τον πρώην υφυπουργό Εργασίας , βαψομαλιά και παλιό γκαρσόνι του Διόνυσου, για να απαντήσει ο Νικολόπουλος ότι τάσσεται εναντίον... των αρχηγικών κομμάτων και υπέρ της αυτονομίας του κόμματος απέναντι στην κυβέρνηση.
Για να συνεχίσουμε με αποκεφαλισμούς η ΕΟΕ, αποκεφάλισε με ανακοίνωσή της την αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου, και την έθεσε εκτός Ολυμπιακής Ομάδας, « για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιουδαϊκά ιδεώδη του Ολυμπισμού». Με αφορμή το χιουμοριστικό σχόλιο, «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα... Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!», που η αθλήτρια είχε αναφέρει σε ηλεκτρονικό μέσο. Ο αποκεφαλισμός της Παπαχρήστου έγινε με απαίτηση των ροζ καθαρμάτων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ, με τη ρατσιστική αιτία ότι είχε ευχηθεί χρόνια πολλά στον Ηλία που χαστουκίζει. Από τότε την είχαν βάλει στο μάτι. Δυστυχώς δεν έφυγαν αυτομάτως από τις εθνικές ομάδες όλοι οι αθλητές, σε αντίδραση για τον ροζ φασισμό που μας απειλεί όλους. Είναι ντροπή για τη χώρα και για τους θεσμούς της να αποκλείεται μια αθλήτρια και να τρομοκρατείται από διάφορους  ροζ «μπράβους» των ΜΜΕ για σχόλια που είναι πάνω όλα ελεύθερη να κάνει.
Τολμά η ΕΟΕ της Coca-cola και των χορηγών, του εμπορικού ξεπουλήματος αθλητών και διοργανώσεων, να κατηγορεί μια Ελληνίδα αθλήτρια, ότι αντίκειται στα ιδεώδη του ιουδαϊκού Ολυμπισμού; Με τα ελληνικά ιδεώδη η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν για ένα στεφάνι ελιάς που είχε πραγματική αξία και αντιπροσώπευε τα ιδεώδη της ελληνικής εποχής.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα διαβασε τα ολυμπιακα ιδεωδη της χουντας κατα των ελληνων!

ειναι μισελληνες και θα χυθει αιμα

επιτελους θα προστατεψουν τους ελληνες σε αυτη τη χωρα?

http://www.thermopilai.org/content/h-elas-kaluptei-tis-summories-anarkhikon-parapona-ton-astunomikon-pou-tous-kanoun-plates

τι θα γινει με αυτα τα αποδειξτε δεν ειστε ρομποτ μας εχουν βγει τα ματια...

Ανώνυμος είπε...

Χ-έσετε Δ-ήμαρ

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....