18/7/12

Ο πόλεμος της Wall street αναβλήθηκε για το 2013 προλέγει ο προφήτης Ρουμπινί

Ο ταλμουδιστής οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί , που δουλεύει στα «Κεντρικά» μας είπε δια του Ρόιτερς ότι το γεωπολιτικό ρίσκο αυξάνεται, και ότι το 2013 θα υπάρξει μια στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν, που θα είναι ένας από τους παράγοντες της μεγάλης οικονομικής κρίσης που θα εκδηλωθεί λόγω της επιδείνωσης της κρίσης χρέους στην Ευρώπη, της ύφεσης στις ΗΠΑ που θα προκληθεί από τις περικοπές δαπανών και τις αυξήσεις στους φόρους, την «ανώμαλη προσγείωση» της οικονομίας στην Κίνα, και την περαιτέρω επιβράδυνση των αναδυόμενων αγορών. Η «τέλεια παγκόσμια καταιγίδα» θα εκτροχιάσει την παγκόσμια οικονομία. το επόμενο έτος.

ΥΓ. Ο ιουδαίος Ρουμπινί, είχε προβλέψει την οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2008.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα θελει πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις οτι οι περιβοητες αναδυομενες οικονομιες ηταν απλα μια μεταφορα θεσεων εργασιας απο την δυση σε αυτες καθαρα τυχοδιωκτικη χωρις μελλον?

και οτι μολις ο ιταλος ανεργος σταματουσε να αγοραζει με δανεικα λογω υπερχρεωσης τα προιοντα του κινεζου εργατη που του εκλεψε την δουλεια λογω κουτοπονηριας του ιταλου εργοδοτη,το παραμυθι θα τελειωνε με τους νεοπλουτους αναδυομενους σε βαρος της δικης μας απασχολησης?

σκατα στο ταφο της βραζιλιας της κινας και της τουρκιας που μας αφησαν ανεργους μαζι με τους επενδυτες τυχοδιωκτες...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...