27/7/12

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Η Γερμανία για τρίτη φορά γίνεται όργανο διεθνούς συνωμοσίας, από αυτούς πού, εκμεταλλευόμενοι την ιμπεριαλιστική ψυχοσύνθεση της ,τις καταβολές της τις τάσεις της, την εξωθούν σε Τρίτη καταστροφή.
Η Πρώτη, ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Δεύτερη, ο φοβερός Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, πού προκάλεσε πάλι η Γερμανία ( από τούς Αόρατους, σήμερα όμως ορατότατους ), και τώρα ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πού έχει ήδη αρχίσει, με την τεχνητά κατασκευασμένη οικονομική κρίση.
Πίσω από την Γερμανία, και πάλι, ευρίσκονται οι Αόρατοι
« ΕΚΕΙΝΟΙ », πού από διαστροφή νομίζουν ότι είναι οι μόνοι κυβερνήτες όλης της οικουμένης. Θέλουν να καθυποτάξουν τους Γκογίμ όλους τους Λαούς , τα κτήνη όπως μας θεωρούν.
Αυτό όμως ας το ξεχάσουν, ήδη καταρρέουν, η κατάρα εκεί στην συκιά τους συνοδεύει, και το ξέρουν. Θέλετε, αυτούς τούς κακοποιούς, να τους διαλύσετε , καταργείστε τον ΤΟΚΟ. Χωρίς ΤΟΚΟ όλα θα εξαφανισθούν : Τράπεζες, « αγορές», και hedge funds, τίποτα από όλα αυτά τα διαβόητα « ευαγή » ιδρύματα δεν θα υπάρχουν πλέον.
Ο έλεγχος όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών θα είναι πλέον στο Λαό, για να έχει πραγματική εθνική ανεξαρτησία, και το σπουδαιότερο θα διαλυθεί η ράτσα των αχρείων τοκογλύφων. Πρέπει να ανα –νοηματοδοτηθούν οι Αξίες με κριτήριο την ΑΓΑΠΗ προς τον άνθρωπο, και με μέτρο των υλικών αξιών την ΕΡΓΑΣΙΑ. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, και νομίζουν την θεώρηση αυτή , συνωμοσιολογία, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

ΥΓ1. Ο Νόρμπερτ Μπάρτλε, αρμόδιος δημοσιονομικών θεμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Γερμανικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, (CDU) , δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπεμφθεί από τη ενιαία νομισματική ένωση και θα πρέπει να αποφασίσει μόνη της ως προς την παραμονή της στην Eυρωζώνη. Ο γερμανός βουλευτής είπε ότι η έξοδός της Ελλάδας από το ευρώ, θα ζημίωνε και την ίδια αλλά και τις άλλες χώρες. «Είμαστε αλληλέγγυοι, βοηθάμε την Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες θα πρέπει να βοηθηθούν και μόνοι τους», είπε ο κ. Μπάρτλε. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας νέας διαγραφής ελληνικού χρέους, διευκρινίζοντας πως αυτό δεν σημαίνει αυτόματα τρίτο πακέτο βοήθειας, το οποίο -όπως είπε- δεν θα μπορούσε να περάσει στη γερμανική Βουλή. Προειδοποίησε επίσης για τις συνέπειες μιας επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, που θα συνδεόταν με μια μαζική υποτίμηση του νομίσματος, με όλα τα επακόλουθα που θα οδηγούσαν στο να απειληθεί η χώρα με φτώχεια. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου, σε περίπτωση που η Ελλάδα κηρύξει αδυναμία πληρωμών εντός Ευρωζώνης. το κόστος σε βάρος της Γερμανίας εκτιμάται στα 89 δισ. ευρώ και στα 82 δισεκατομμύρια σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει και τεθεί εκτός της ΟΝΕ. Σε αυτά τα ποσά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα χρήματα που έχουν ήδη καταβληθεί από τα δύο πακέτα στήριξης, και η αγορά ελληνικών ομολόγων από τις κεντρικές τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης, οι απαιτήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος επί των ελληνικών τραπεζών, αλλά όχι οι απώλειες των γερμανικών τραπεζών, των ασφαλιστικών εταιρειών και άλλων ιδιωτών πιστωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...