27/7/12

Γαμώ τα Ιουδαικά ιδανικά σας Γαμώ

Η σημαιοφόρος της Γερμανίας στο Λονδίνο, Νατάσα Κέλερ, έγραψε στο twitter:
"Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές.Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά", ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια έγραψε ότι: «Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό».
Ρε Ρουφιάνε Καπράλο, αυτά τα ανθελληνικά και «ρατσιστικά» σχόλια των αθλητριών-καθαρμάτων , της Γερμανίας και της Αγγλίας δεν τα είδες;
Θα ζητήσεις να αποκλειστούν από τους «αγώνες»;
Και οι ξεπατωμένοι (από τους Αφρικανούς) της ΔΗΜΑΡ θα βγάλουν ανακοίνωση;

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπυρο ψαξε λιγο τον τωρινο εκπροσωπο της ΔΗΜΑΡ στην ΕΣΗΕΑ.
Πρωτον Σεφαραδιτικο επιθετο.Ανθρωπος του Βαρδινογιαννη που ηταν ταυτοχρονα αριστεριστης στην ''Ρηξη'' του Καραμπελια συνεργατης και στη ΔΗΜΑΡ.
Καπου βρωμαει το πραγμα....

Ανώνυμος είπε...

Ψιλουποκρισια ειναι η υποθεση Παπαχρηστου.Η τρικομματικη κυβερνηση της τροικας που βαζει τον φασιστα Ανδρεουλακο στα υπουργεια ''ξεπλενεται'' με το να αποκλεισει απο τους αγωνες ενας αμορφωτο κοριτσακι που εκανε ενα αγαρμπο ελληναραδικο αστειο.

Ανώνυμος είπε...

Για ριξε μια ματια στο http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31953 : Συμφωνα με το αρθρο του συναδελφου σου, η γερμανιδα σημαιοφορος δεν διαθετει λογαρισμο tweet, συνεπως η ειδηση που αναφερεις οτι εβρισε ελληνες συναθλητες ειναι ψευδης. Εκτος κι αν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο.