21/1/13

Βαμμένα κόκκινα γυαλιά (2)

Ρουφιάνοι όλων των λαών Ενωθείτε

 Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και πατέρας του ληστή, μαζί με άλλους 8 ΣΥΡΙΖΟβουλευτές, τονίζουν ότι η ρατσιστική δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν αποτελεί σήμα κινδύνου για την ελληνική κοινωνία.
Οι ίδιοι δεν εξέλαβαν ως σήμα κινδύνου τη δολοφονία 45 ελλήνων από "καημένους μετανάστες" τους τελευταίους 12 μήνες. Ούτε εξέλαβαν ως σήμα κινδύνου, την εγκληματική ομάδα των 4 Αλβανών, που έπιασε η αστυνομία στην Κορώνη, που διέπραττε κλοπές  και έκανε δουλειές με όπλα και ναρκωτικά.
Για το λόγο αυτό δεν είπαν ποτέ τίποτα.

Επειδή όμως είναι αριστεροί παραβιάζουν κατάφορα το τεκμήριο της αθωότητας που ισχύει μόνο για τον «αριστερό πρύτανη», παρόλο που απαιτούν τον σεβασμό του και τα «αδέλφια τους» από τη μεγάλη Στοά της Αχαρνών.

Οι αριστεροί βουλευτές απαιτούν η κυβέρνηση να παράσχει τη νόμιμη προστασία και τα σχετικά έγγραφα (άδεια παραμονής- εργασίας) σε διάφορους εγκληματίες, πρεζέμπορους και λαθρέμπορους, που τους έχουν καταγράψει οι δικηγόροι τους στους πιο αξιόπιστους και διεφθαρμένους φορείς όπως , το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, ως θύματα της ανύπαρκτης «Ρατσιστικής βίας».
Θυμίζω ότι η Απόπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προσέφερε κάλυψη στον Τέρας της Πάρου, και είναι πολιτικά υπεύθυνη για την τύχη της Μυρτούς .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελλαδικη διαστροφη

οταν σκοτωνονται ελληνες απο αλλοδαπους τοτε μας λεν οτι δεν εχει σημασια γιατι και ελληνες σκοτωνουν

οταν σκοτωθει κανενας αλλοφυλος απο ελληνες τοτε μας λεν εχει σημασια οτι ησαν ελληνες και αρχιζουν ενα παραληρημα φυλετικου μισους κατα των ελληνων !

ειναι φανερο οτι στη χωρα αυτη υπαρχει μεγαλος ... φιλελληνισμος και η Λογικη συνεπεια εχει παει στο mall για να ψωνισει στρακαστρουκες και κατσαρολες.

Ανώνυμος είπε...

"αποτελεί σήμα κινδύνου για την ελληνική κοινωνία."

σημα κινδυνου για τους ελληνες αποτελει μια σειρα κομματων που βαζουν την ελλαδα κατω απο τα μικροκομματικα συμφεροντα τους για ψηφοθηρια.

στην συνεντευξη του στον εθνικο κηρυκα των ηπα ο τσιπρας εμμεσως παραδεχτηκε οτι τα ελλαδικα κομματα δεν θελουν την ψηφο των ελληνων ομογενων γιατι δεν τους ευννοει ουτε μπορουν να την εκβιασουν θα προσθεταμε , με αποτελεσμα να προτεινει μια αποστειρωμενη σαν να ειναι καρκινωμα εκλογικη περιφερεια εξωτερικου για τους ομογενεις που θα βγαζει απλα μερικους βουλευτες χωρις να επηρεαζει το εκλογικο σωμα αριθμητικα και τα ποσοστα .

την ψηφο των ελληνων ομμογενων δεν την θελουν γιατι κανεις δεν θα ψηφιζει υπερ της μακεδονιας των σκοπιων και της τουρκικης θρακης που αβανταρουν καποια κομματα κλπ. ,και τοτε θα βγουν πατριωτικα κομματα πρωτα στις εκλογες με 30 τα εκατο

θελουν ομως νομικη προστασια υπερ αλλοφυλων λουμπεν που εχουν τοση σχεση με την ελλαδα οσο καποια κομματα με την φιλοπατρια και επειτα δικαιωμα ψηφου ωστε να αυξησουν την εκλογικη τους δυναμη και αυτοι να διαχυθουν ελευθερα στο εκλογικο σωμα και οχι σαν μια υπο καραντινα εκλογικη περιφερεια "μεταναστων" με πολιτογραφηση που θα δινει ελαχιστους βουλευτες.

να ποιο ειναι το κουδουνι κινδυνου για ολους εμας πλην αυτων των ανοητων που το επικαλουνται.
η μικροκομματικη ανοησια και η εμπαθεια .

το κυβερνω μια διεφθαρμενη χωρα απο τεμπεληδες που κλεβουν και πανε στα μπουζουκια δεν διαφερει απο το μονοπατο αντιρατσιστικο μενος κατα της ελληνικης φυλης με σκοπο την εξουθενωση της.

Ανώνυμος είπε...

και ας προστεθει μια ακομη λεπτομερεια στην προταση τσιπρα για την ψηφο των ομογενων

οι εκλεγομενοι σε καραντινα εκλογικη περιφερεια να προερχονται απο τις τοπικες κοινοτητες.

δηλαδη οχι μονον να εφαρμοσθει συστημα αλα ηπα που μπορει να παρεις διπλασιες ψηφους και να βγεις δευτερος λογω σταθμισμενης ψηφου με μη αριθμητικα κριτηρια ,δηλαδη να ψηφιζουν ομογενεις μονοκουκι και να βγαινουν αλλα κομματα

αλλα και να εξασφαλισει το εδω καθεστως κομματοκρατιας οτι θα κλωνοποιησει τις εδω πρακτικες εξαγορας ψηφου με εκβιασμους και χαριτες και στους ομογενεις φτιαχνωντας κλωνους μαυρογιαλουρων.

γιατι αν εγω ειμαι ομογενης και ακουω το συριζα να εχει ολοκληρες φραξιες που καινε ελληνικες σημαιες λατρευουν μαυρους και πακιστανους και κανουν παιχνιδια με τους τουρκους και αντιστοιχα γινονται και σε αλλα κομματα μεχρι νδ μαλλον δεν θα τον ψηφισω και θα παω καμμενο η χρυση αυγη

αν ομως εκλεγεται ενας τοπικος π.χ απο καναδα διαπλεκομενος και εκλεκτος των μηχανισμων κρατους υπεξ μκο τυπου ελιαμεπ και ξενων πρεσβειων πολιτικαντης που εγω υποχρεωτικα θα διαλεξω και οχι καποιον που διαμενει στην ελλαδα,τοτε μπορει αυτος να με εκβιασει η να μου ταξει τοπικα ανταλλαγματα με αποτελεσμα να βαλω σε δευτερη μοιρα το συλλογικο πατριωτικο συμφερον και να παω με την παρτη μου ψηφιζοντας τετοιων αποψεων πολιτικαντηδες.

και φυσικα τοπικες πρεσβειες ,οι εκει χωρες μπορουν να εκφοβισουν η να δελεασουν τους εκει ομογενεις να μην ψηφισουν κατι που δεν τους συμφερει π.χ χρυση αυγη οπως ειδαμε με την ομογενεια στην νεα υορκη προ καιρου.

ειναι σατανικο το πως το συστημα παγιδευει τους ελληνες χρησιμοποιωντας ποτε καθεστωτικους και εν αναγκη που και που αν χρειασθη επαναστατες πολιτικους και κομματα...

Ανώνυμος είπε...

Ο γραμματέας τής ΚΟ τού σφύριζα καί πατέρας... κλπ, ήταν ήδη μεσόκοπος αιώνιος φοιτητής, αντιπρόεδρος τής ΕΦΕΕ γάρ, όταν εμφανίσθηκε σέ μιά "κρίσιμη συνέλευση" 1 η ώρα τά ξημερώματα νά κατεβάσει τήν "γραμμή" τού κόμματος καί έτσι έμαθαν οι... συμφοιτητές του γιά τήν ύπαρξή του, τού "πουθενά".

Ανώνυμος είπε...

Εγω βρισκω μια και μονη λογικη διεξοδο απ'αυτο το πραγμα. Αν ειναι Ελληνες οι αντιρατσιστες, αντιφασιστες, αντιναζιστες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις,τοτε ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!! Και το αντιστροφο φυσικα.