22/1/13

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ

Ο πεμπτοφαλαγγίτης συνεργός στην προδοσία παραπέμπεται . Οι προδότες εντολείς του πότε;

Μερικές ιδέες-προτάσεις από το "δημοκρατικό και ανεκτικό σουνίτικο Ισλάμ" για την δίκαιη τιμωρία της συμμορίας  ΕΚΤ- Παπανδρέου-ΔΝΤ-Goldman Sachs-Soros-ΠΑΣΟΚ


Ενώ οι φίλοι του ΑΞΕΛ, σηκώνουν σκόνη με τη «λίστα», ο πρόεδρος της ΕΛΣΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, που κατασκεύασε κατά παραγγελία της συμμορίας των προδοτών, τα ψευδή και πλαστά στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, παραπέμπεται μετά από παραγγελία του Οικονομικού Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση σε βάρος του Δημοσίου.

Ο κ. Γεωργίου, έκανε του επέβαλε το καθήκον του, για να υπηρετήσει την πολιτική του Πρόβόπουλου της ΕΚΤ, και του Αβάπτιστου Παπανδρέου, την οποία είχαν συμφωνήσει με το ΔΝΤ, την Goldman Sachs, και τον G.Soros, πολύ καιρό πρίν τις εκλογές.

Σε αυτή την συνομωσία, συμμέτοχοι και συναυτουργοί με τον Αβάπτιστο Παπανδρέου και τον Πρόβόπουλο της ΕΚΤ, ήσαν και οι Παπακωνσταντίνου, Λούκα-ΔΝΤ, Σαραγγούσης, Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπέργκ, Λοβέρδος, Σκανδαλίδης, Χρυσοχοϊδης, ο παραγωγός Τσιπούρας, και οι πρίγκηπες Νικόλαος και Αντρίκος με τους συν αυτώ. Δηλαδή ολόκληρη τη λίστα.

Ο πεμπτοφαλαγγίτης συνεργός στην προδοσία λοιπόν παραπέμπεται. Οι υπεύθυνοι της Τράπεζας της Ελλάδας που έκαναν το Τ3, σε Τ10, που δεν έχουν ασυλία πότε θα δικαστούν;

Και οι αρχηγοί της σπείρας των προδοτών πότε θα κρεμαστούν στο Σύνταγμα;

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω ρε Σπύρο. Ωραίες οι προτάσεις σου, η μια καλύτερη από την άλλη και δυσκολεύομαι να διαλέξω. Θα ήθελα ένα συνδυασμό τους, αλλά τεχνικώς είναι δύσκολο.
Μια ακόμα δυσκολία είναι ότι στη μωρανθείσα κοινωνία μας, η θανατική ποινή έχει καταργηθεί, ακόμα και για τα ειδεχθέστερα των εγκλημάτων, όπως της εθνικής προδοσίας. Προκειμένου να αποδωθεί δικαιοσύνη, ας υποστούμε και μια περιτομή ρε αδελφέ, ας βάλουμε κι ένα σαρίκι και το βγάζουμε μετά.
Ας ελπίσουμε, ότι αυτή τη φορά, η υπόθεση θα φτάσει στο τέρμα της, γιατί μέχρι τώρα οι ανάλογές της, έχαναν κάποια στιγμή το δρόμο και χάνονταν σε παρακαμπτήριους.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα έχει μία τακτική. Του "σιγά-σιγά". Χρησιμοποιεί όλους αυτούς και μετά τους καίει. Γιατί?
1. Γιατί κάποιοι πρέπει να "φαίνεται" ότι τιμωρούνται.
2. Για να μην παίρνουν "αέρα" οι υπόλοιποι.
3. Για ανανέωση. Το πόπολο εύκολα ακολουθεί νέους άφθαρτους αλεξιπτωτιστές.
Για πολλούς από αυτούς, η καρδούλα τους το ξέρει πόσο "χεσμένοι" είναι, μην αποφασίσουν οι αγορές να τους τελειώσουν.
Βλέπε Στρος-Κάν, με μια κίνηση... Δεν έχει σημασία αν ήταν στημένο... Τον τελείωσανε; Οριστικά!

Λευτέρης Τ

Ανώνυμος είπε...

Tωρα που τους τελειωσε ο αναλωσιμος Αβαπτιστος, ετοιμαζουν τον Αβαπτιστο no 2, τον Alexis δηλαδη, που πηγε και επισημα να παρει το χρισμα απο τους Ιουδαιους του Brookings και τον Σορος εκθειαζοτας την πολιτικη Ομπαμα που "εσωσε" την Αμερικανικη οικονομια δηλαδη την Goldman Sachs την JP Morgan που πηραν ολα τα λεφτα που τυπωσε ο επισης Ιουδαιος Bernanke και καλειται να πληρωσει γι'αυτο ολος ο υπολοιπος κοσμος. Bravo Alexis, αξιος! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΑΠΑΕΖΙΤΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!