20/1/13

Κυριακάτικες πολιτικές αρλούμπες

Τα θέλεις και τα λες ρε Χατζηπούρδογλου ή σου ξεφεύγουν;

Ο συνέταιρος του απατεώνα και εισφοροκλέφτη, Χατζηδιαπλεκόμενος Χατζηπούρδογλου, έμαθε ότι όλα πάνε δεξιά του «μονόφθαλμου», που έδειξε στον Κουρέλη και στον Συνταγματολόγο, (του Αντισυνταγματικού κατασκοπευτικού Τόξου), «κρυφή» δημοσκόπηση για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου, που δείχνει ότι «η κυβέρνηση όχι απλώς σταθεροποιείται, αλλά και κερδίζει έδαφος». (Εννοείται μεταξύ των ηλιθίων αναγνωστών του Χατζηδιαπλεκόμενου και των λαμόγιων χορηγών).

Σύμφωνα με το « Realγκάλοπ Χατζηπούρδογλου», υπάρχουν «Ίχνη αισιοδοξίας», και το τρίο Κουρελέ, έχει την υποστήριξη σχεδόν του 42%. (29,7% ΝΔ, 7,5%-8%, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ 4,5% .Άλλωστε το 46% των πτωχών και ανέργων λατρεύουν τον αριστερό δικηγόρο με τα 90 ακίνητα. ). Και τα καλά νεα δεν τελειώνουν εδώ.
Η κομμουνιστική εφεδρεία ΚΚΕ λτδ, όχι μόνο κρατά το ποσοστό της αλλά αρχίζει πλέον να εμφανίζει τάσεις ανόδου, (ιδίως μετά τις απολύσεις στον Ριζοσπάστη), ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εμφανίζουν σημαντική πτώση.(Μετά την αγωγή Στανωτά και την αποχώρηση Μαρκόπουλου).

Το μόνο δυσάρεστο για τον Χατζηπούρδογλου είναι ότι «η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει αγγίζοντας το 15%».
Παρότι δεν έχει βρει ακόμα στρατηγική εξουσίας και συνεχίζει να διαπληκτίζεται με το «περιθώριο», και παρότι δεν έχει ακόμα κανένα πρόγραμμα πέραν του ακτιβισμού.

Από το μέτωπο των Εργολάβων , ο απόγονος της ιουδαικής οικογενείας τοκογλύφων Λουέρντι, και υιός του αυτόχειρα απατεώνα, που κρεμάστηκε στη φυλακή της Πάτρας, απεκάλυψε αυτό ξέρανε και οι πέτρες. Ότι το «Λεφτά υπάρχουν» ΠΑΣΟΚ, είχε συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους να εντάξει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.
Ο Λοβέρδος είπε ότι «Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ».
Το κόλπο δεν είναι η καταγγελία. Αλλά το ποιοι δεν φταίνε.
Ο Andrea , ο Σαραγκούσης που έπινε σαμπάνιες με την Goldman Sachs στο Πεντελικό, (μαζί με τον LSE-Ανιψιό και τον Αβάπτιστο), και η λαίδη Μπίλντερμπεργκ- Διαμαντοπούλου. Αυτοί ήσαν και είναι Αθώοι.
 Ο Αβάπτιστος φταίει και η Λούκα ΔΝΤ, που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και έκλεισε τα αραντεβού του ΑΞΕΛ. 
Πάντως  η κ. Λούκα ΔΝΤ, απάντησε στον Andrea Σημίτι Λουέρντι :
«Δεν υπάρχει στη ζωή και στην πολιτική τίποτε χειρότερο από κάποιον που παραποιεί την πραγματικότητα προς ίδιον όφελος. Ο κ. Λοβέρδος προσπαθεί να ξεπλυθεί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τη στήριξη χωρίς καμιά επιφύλαξη, που συνεχίζει μέχρι σήμερα, σε μια πολιτική που όχι μόνο δεν δικαιώθηκε αλλά μας έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση».

Μετά από αυτά ,η  Χρυσούλα (Γιαταγάνα) που διαβάζει φαίνεται «Ελεύθερο Κόσμο», ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής, αλλά μόνο για τα αδικήματα εσχάτης προδοσίας (του Αβάπτιστου), και ο μεσιέ Ντινό που κτυπιέται με τον ADONIS στη Β Αθηνων, της απάντησε με Στανωτάς : « δείτε πρώτα πως θα κάνετε τη μοιρασιά της κρατικής επιχορήγησης και μετά μας κάνετε μαθήματα εθνικοφροσύνης».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να λάβετε υποψην οτι η φυλλάδα του χατζηνικου ειναι η μοναδική που μοιράζει ακόμη αυτοκίνητα κ μετρητά όταν όλοι οι άλλοι έχουν κατεβάσει ρολλα. Που τα βρίσκει ειναι το ερώτημα ; επισης διάβασα οτι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση στο Μάξιμου που δείχνει τη Χ. Α. στο 20%+ κ τους έχει λουσει κρυος ιδρώτας. όλοι στη συγκεντρ για ιμια 2/2 Σάββατο .Νικος Πειραιάς.

Ανώνυμος είπε...

Και εγένετο θαύμα! Αφού η χώρα καράφλιασε με τα 500 μύρια στα ζουζούνια και τα στρουμφάκια, ανέλαβε ο Χατζη να ξορκίσει την εικόνα της οικογένειας. Μετά την συστέγαση στις "στέπες" του Ρέντη, όλα έχουν ξεχαστεί... Και η βαριά καμπάνα που ανακοινώθηκε (4 χρόνια με αναστολή και 11.000€, δηλαδή "μην το ξανακάνεις παλιόπαιδο" και ένα μεταχειρισμένο Smart βασικού εξοπλισμού), έκανε τους έτερους υπερχρεωμένους καναλάρχες να δακρύσουν... από ανακούφιση... λένε "ουφ, φτηνά θα την γλυτώσουμε και εμείς".
Ήθελα να ήξερα, ο κύριος που συνεντευξιάστηκε με τον Monsieur Stickaki, και καμάρωνε για την επαγγελματικότητα των χειρισμών που έδειξε, τον πηρέ τηλέφωνο μετά να τον ξεχέσει. Δεν υπάρχουν σχόλια επ' αυτού...Δυστυχώς. Άμα το χάσεις, το 'χάσες.

Λευτέρης Τ

Ανώνυμος είπε...

τελικα καταλαβα που τα βρισκει τα φραγκα κ μοιραζει πλουσια δωρα, απο το τεννις.παιζει τεννις με τους υπουργους κ τους βουλευτες στο ΠΤΚ κ κερδιζει τα στοιχηματα. ειναι καλος στο τεννις ο νικολακης
Νικος πειραιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ