19/1/13

Νέος Πατριωτισμός

Ρένα Δούρου «Πατριωτισμός είναι να βρει δουλειά ο (λαθροέποικος) άνεργος»

Η Ρένα λίγο πριν πάει στα Κεντρικά με τον ΑΞΕΛ , δήλωσε ότι η κυβέρνηση, που τελεί υπό πανικό επιδίδεται σε επιδείξεις ψευτοπατριωτισμού στο εσωτερικό της χώρας, ενώ ,«Πατριωτισμός είναι να βρει δουλειά
(ο λαθροέποικος) άνεργος»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ταξικος η διεθνιστικος πατριωτισμος της ανεργιας;

και γιατι ντουρου ντουρου γλωσσοφιλακια στην κουμουντουρου να μην ειναι με την ιδια λογικη

νεος σοσιαλισμος ,η εθνικη ανεξαρτησια τα μονοπολιτισμικα μονοφυλετικα κρατη και ο κευνσιανισμος της μικτης οικονομιας αντι του μονεταρισμου των νομισματων τερατα και του λαθροδιεθνισμου του ανεργου ελληνα και του ξενου τυχοδιωκτη εποικιστη ?

αλλα ειπαμε τον πατριωτισμο τον κανουμε λαστιχο μπερδευοντας τον με σοσιαλιστικες επιμειξιες και αλλοτριωσεις εννοιων το αναστροφο δεν το επιτρεπομε...

Ανώνυμος είπε...

τι διαβεβαιωσε τον συριζα ο υπουργος ευρωπαικης νεας ταξης και προστασιας του πολυεθνικου κοπριτη?

στην ελλαδα δεν υπαρχει ρατσισμος ,δεν εχει χωρο στην ελληνικη κοινωνια θα παταχθουν οι ελληνες που αντιδρουν στον πολυφυλετισμο κλπ.


ναι βεβαια ενω εχει χωρο ο δολοφονικος και επιθετικος ρατσισμος και τα θελω των αλλοφυλων εισβολεων,
υπαρχει χωρος για ανεργια για τους εντοπιους και δημογραφικη αντικατασταση τους με φτηνα κεφαλια καταναλωτων,χωρος για να υπαρχει πολυπολιτισμος και αλλα καταπιεστικα που τον επιβαλλουν αλλοι σε εμας χωρις να μας ερωτουν με ...δημακραταραιικες διαδικασιες και υπαρχει χωρος για αντεθνισμο και ευρωπαικα νομισματα...

ρατσισμος δεν υπαρχει... λεφτα υπαρχουν και κυριως δημοκρατια με τεσσερις καλπες για να βλεπουμε ποιος ψηφιζει τι σε μυστικη ψηφοφορια επι..νομικου ζητηματος ,αντι μιας καλπης με ενα ψηφοδελτιο ανα βουλευτη ,που ισχυει σε... αντιδημοκρατικα καθεστωτα με κατ'ονομα μυστικες ψηφοφοριες, η οποια μια καλπη μας κρυβει την μυστικη θεα και τις... βραβευσεις παντα κατα το συνταγματικο τριγωνο.

οι δημοκρατες με τις γραβατες δεν επεμβαινουν ουτε καταστρατηγουν μυστικες ψηφοφοριες μας διαβεβαιωνουν κατοπιν κανωντας και καλαμπουρι στους θεωρουμενους απο αυτους μαλακες που τους εξελεξαν αφου πρωτα κανουν την μια καλπη χωρις καλο φωτισμο τεσσερεις με φωτα και εχοντας κανει ζητημα με 4 η 7 η 17 καλπες αλλα ποτε τη μια στο σικε κοκορομαχιον τους.

ειδες η δεη πριν καν ιδιωτικοποιηθει;

δεν κουρευεσθε ρε ...οργια της φυσης.το κακο για εσας ειναι πως νιωθετε ακομη ανικητοι και ολους χαζους.

Απορια επι του αρχικου.

ολοι αυτοι οι ξενοι αφου δεν περνανε καλα και εχουν και παραπονα λες και τους ειχαμε ταγμενα προσφορα και τους αναμεναμε και δεν τους αρεσουμε ,γιατι δεν φευγουν?

δηλαδη ποσο ξεφτιλας εισαι να σε φτυνουν και εσυ να κολλας περισσοτερο?

τους εφερε κανεις εδω με το ζορι η τους κραταει με αλυσιδες?

εκτος και αν πουλανε κλαψα για να αρπαξουν περισσοτερα.

και οταν τα αρπαξουν η κλαψα θα γινει απειλες και απαιτησεις και εκβιασμοι και τρομοκρατια...

και κατι ακομη.

αυτοι φευγουν απο τις πατριδες γιατι οπως μας λενε δεν περνανε καλα εκει δεν τους αρεσει ο τροπος ζωης τους εκει.

γιατι λοιπον πολεμανε να επιβαλλουν σε εμας στα δικα μας χωματα ακριβως αυτον τον τροπο ζωης τους που μας λεγεται οτι τους "εδιωξε" απο την δικη τους γη ?

ποιον δουλευετε ρε οργια μαζι με τα ντοπια πορνογραφεια της σκεψης ?

αυτο δεν ταιριαζει με φουκαραδες παρακλητικους του ελεους και της φιλευσπλαχνιας μας οπως παρουσιαζεται,αλλα με οχλους κατακτητες που θελουν μερτικο απο το ψωμι μας και την ελευθερια μας.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...