20/1/13

Οι ισλαμιστές της Νέας Υόρκης και η Χορογραφία σε 9/11

Όπως και οι Κομμουνιστές έτσι και οι Ισλαμιστές κατοικούν στην Wall Street


Ο «Νέος πατριωτισμός», κρεμόταν ήδη στα περίπτερα από τις 2 Ιουλίου 2001, όταν «ξαφνικά», στις 11 Σεπτεμβρίου, «βομβαρδίστηκαν» οι δίδυμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, και «άλλαξε ο κόσμος».

O αρχηγός ΓΕΣ του Ιράν, στρατηγός Αχμάντ-Ρεζά Πουρνταστάν, μόλις χθες είπε ότι ,«ο εγκέφαλος πίσω από τα γεγονότα της 9/11 βρισκόταν στις οι ΗΠΑ, που με την προβοκάτσια αυτή ανέλαβαν σαν μοναδική πια παγκόσμια υπερδύναμη, με δεδομένη την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης τον ρόλο του παγκόσμιου Χωροφύλακα που θα επέβαλε την Νεα Παγκόσμια Τάξη» .

Ο Ιρανός στρατηγός είπε ότι στόχος της «Νέας πολιτικής» ήταν ο έλεγχος των ενεργειακών αποθεμάτων της Μέσης Ανατολής, και για αυτό με πρόσχημα την προβοκάτσια της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, εισέβαλαν στο Αφγανιστάν για να πολεμήσουν την Αλ Κάιντα, και το 2003 στο Ιράκ. Το επόμενο βήμα, που ακόμα δεν έγινε, είπε ο ιρανός στρατηγός ήταν η επίθεση κατά του Ιράν.

 Ο σιίτης στρατηγός θα είχε περισσότερο δίκιο αν, έλεγε ότι ο έγκέφαλος από τη Νέα Υόρκη, επιστράτευσε τους βαχαμπιστές-Σαλαφιστές-Τζιχαντιστές της οικογένειας Σαούντ. Η αλ Κάιντα, είναι κόρη της οικογένειας Σαούντ, όπως και η «ισλαμιστική τρομοκρατία».

Όπως έχω γράψει από το 2007* το δόγμα του «Νέου πατριωτισμού», διατυπώθηκε στις 2 Ιουλίου 2001, ( δύο μέρες πριν την αμερικανική «εθνική εορτή» της 4ης Ιουλίου) από τον μακαρίτη πια, ιουδαίο αρθογράφο των Τάιμς της Νέας Υόρκης William L. Safire.
Το δόγμα του Νέου Πατριωτισμου. θα είχε «λιγότερο στόμφο» αλλά βαθιά υπερηφάνεια, και προέβλεπε ότι, «η δύναμή μας , μας δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το τι είναι καλύτερο για την εθνική μας ασφάλειά , καθώς επίσης και για το τι είναι καλύτερο για την διεθνή ασφάλεια . Η ανεξαρτησία μας και η ευημερία μας, μας δίνουν την δυνατότητα να οδηγήσουμε τον κόσμο με το παράδειγμά μας. Η ελεύθερη επιχείρηση που υποτάσσεται στο κράτος δικαίου παράγει πιο πολλά για τους περισσότερους. Η ανεξαρτησία μας και οι ηθικές αρχές μας , μας δίνουν την ελευθερία να υποστηρίξουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα οπουδήποτε».

Το δόγμα του Νέου Πατριωτισμού ήταν το δικαίωμα των Κομμουνιστών/Ισλαμιστών της Νέας Υόρκης, δηλαδή των Ταλμουδιστών Τσιφούτηδων, να αποφασίζουν τι είναι καλύτερο για όλους, «να ηγηθούν του κόσμου», με το παράδειγμά τους, χωρίς να αυτοπεριορίζονται λαμβάνοντας υπόψη τους «άλλους πόλους»της διεθνούς πολιτικής, επειδή είχαν «ηθικές αρχές», «ελεύθερες επιχειρήσεις» και «Κράτος Δικαίου»,για να υπερασπιστούν τα ...ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κυβέρνηση Μπους , μετά την προβοκάτσια των δίδυμων πύργων υιοθέτησε τον «νέο πατριωτισμό» ως επίσημη κρατική ιδεολογία και με τη βοήθεια των μέσων μαζικής αποβλάκωσης επέβαλε την αποδοχή της κατάλυσης κάθε στοιχείου δημοκρατίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η μονομαχία του Ελευθέρου Κόσμου με τους φανατικούς ισλαμιστές είναι σικέ.

Οι Κομμουνιστές/Ισλαμιστές/Ταλμουδιστές της Νέας Υόρκης, με τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης που διαθέτουν και με το Χόλιγουντ, πείθουν τα τηλε-πρόβατα ότι ο ισλαμικός Φανατισμός προέρχεται από τους σιίτες μουλάδες του Ιράν, ενώ προέρχεται από την Νέα Υόρκη, και χρηματοδοτείται από τους Σαούντ, δηλαδή από τους σουνίτες Βαχαμπιστές-Σαλαφιστές-Τζιχαντιστές.
Έτσι φορτώνουν στην Τεχεράνη το μίσος για τα έργα και τις ημέρες των δικών τους τρομοκρατών, και προετοιμάζουν το έδαφος για την δημοκρατική επίθεση, όπως έκαναν με το Αφγανιστάν.

Σπύρος Χατζάρας

* http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1712    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματα που ο Lyndon Larouche εχει πει εδω και χρονια. Η 9/11 ηταν οργανωμενη απο το δικτυο City Λονδινου και το καθεστως της Σοδομικης Αραβιας με κυριο εκτελεστη τον τοτε πρωθυπουργο της Βρετανιας Τονυ Μπλιαχχχ, με βοηθεια απο εκ των εσω απο τους Ιουδαιους του Project For A New "American" (βλ Ιουδαικου) Century και της AIPAC

http://socioecohistory.wordpress.com/2012/10/30/lyndon-larouche-911-was-an-british-and-saudi-operation-obama-is-a-puppet-controlled-by-tony-blair/

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δεν μπορει να κατανοησει το σχεδιο Ιουδαικης Πλανητικης Διακυβερνησης (Το οποιο ο Αβαπτιστος υπηρετησε με οσα εκανε και ανταμειφθηκε με θεση στο Εβραιοκρατουμενο Harvard) αν δεν διαβασει αυτο το αρθρο. Και ειναι λογια δικα τους και οχι κανενος "συνομωσιολογου".

http://www.americanfreepress.net/html/american_exceptionalism_274.html

"In a book grandly entitled Americanism: The Fourth Great Western Religion, Gelernter expressed the contention that the United States (the base of what he has called American Zionism) is now charged with an imperial, even God-given, duty to remake the world, that Americanism is the creed of this global agenda, that this “Fourth Great Western Religion” is the driving force behind—and which must establish—a new planet- wide regime."

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...