25/1/13

Οι Λενινιστές της Νέας Υόρκης

Και η Ιουδαϊκή Οικογένεια των ΚΟΧ

Ο Μεγάλος το είχε πει: «Лучший способ борьбы с оппозицией, чтобы привести его сами», όπερ σημαίνει: «Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξουμε την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγούμε οι ίδιοι».

Για αυτό και η Οικογένεια Κοχ ανέλαβε την αντιπολίτευση κατά του Μπερνάκι, με το Tea-party, τον δημοσιονομικό γκρεμό κτλ.

 Ο Κόχ το 1980 είχε κατέβει στις εκλογές με τον Ed Clark, σαν
(νέο)Φιλελεύθερο Κόμμα και πρότειναν: Καθόλου κράτος, μόνο επιχειρήσεις. Κατάργηση της Κοινωνικής ασφάλισης , και της κοινωνικής πρόνοιας, κατάργηση του κατώτατου μισθού, την φορολογία των επιχειρήσεων, και όλες τις επιδοτήσεις. Ακόμα ήθελαν την κατάργηση όλων των (πολυδάπανων) κρατικών υπηρεσιών μέχρι και τη CIA και το FBI.
Τότε πήραν μόνο 921,128 ψήφους.

Ο Δαβίδ και ο Κάρλ Κοχ μαζί έχουν 80 δις δολ, και καθοδηγούν την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση κατά του εαυτού τους.

Κατά τον αυτό τρόπο που ανακάλυψαν τον Τρόρσκι, τον Μάρξ και τον Λένιν.

Οι λενινιστές της Πρεσβείας εφαρμόζουν επίσης αυτό το δόγμα. «Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξουμε την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγούμε οι ίδιοι». Και ανέλαβαν σπόνσορες και του ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ.Μεταξύ των επτά πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου οι 6 είναι Εβραίοι, και ο έβδομος παίζεται. Ο Νο1, ο Κάρλος Χαντάτ Σλίμ Ελού, γεννήθηκε μεν στο Μεξικό. αλλά οι γονείς τους ήσαν Εβραίοι του Λιβάνου, που με τη γαλλική κατοχή έγιναν καθολικοί Μαρωνίτες και μετά πήγαν στο Μεξικό. Ο Νο2, είναι ο αναμφίβολα Εβραίος Φιλάνθρωπος Μπίλ Γκέητς . Νο3, ο Αμάνσιο Ορτέγκα, με τα ΖΑΡΑ, που ζεί στην Ισπανία αλλά είναι από παλιά εβραϊκή οικογένεια που ασπάστηκε τον καθολικισμό και παρέμεινε. Ενώ ο ανταγωνιστής του Isak Andic, είναι από οικογένεια που πήγε στην Τουρκία και επέστρεψε στην Ισπανία πρόσφατα. Τέταρτος είναι ο Μπάφετ. Εβραίος Φιλανθρωπος αναντάμ παπαντάμ. Πέμπτος ο κος ΙΚΕΑ. Ο Κάμπραντ του οποίου οι γονείς ανέλαβαν να φροντίζουν το 1940 έναν εβραίο από την Αυστρία τον Otto Ullmann, του οποίου η υπόλοιπη Οικογένεια υποτίθεται ότι σκοτώθηκε από τους Ναζί το 1944.Ποιά η σχέση αίματος των Κάμπραντ με τους Ουλμάν, (που είχαν και μεγάλο κλάδο στη Γαλλία) δεν είναι γνωστή. Στην έκτη και έβδομη θέση οι δίδυμοι αδελφοί Κοχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: