19/1/13

Ειδήσεις επί τροχάδην

God save the queen and the fascist regime

-Στις Μαλβίνες νήσους που οι Άγγλοι τις λένε Φόκλντς, θα γίνει δημοψήφισμα στις 11-12 Μαρτίου για να αποφασίσουν οι κάτοικοι το μέλλον τους , απαντώντας με ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ερώτημα : « Η Αργεντινή ζητάει διαπραγματεύσεις για να αναγνωριστούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Θέλετε οι Μαλβίνες νήσοι να διατηρήσουν το σημερινό τους πολίτικο καθεστώς ως υπερπόντιο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου;».
Εάν οι, όπου γης και πατρίς, κάτοικοι ψηφίσουν ΟΧΙ, τότε η «αυτόνομη» τοπική αποικιοκρατική κυβέρνηση , θα προχωρήσει σε νέο δημοψήφισμα σχετικά με την επιλογή, νέου πολιτικού καθεστώτος.
Έτσι, με «δημοκρατικό» τρόπο οι άγγλοι θα απαντήσουν το ίδιο ερώτημα που τέθηκε με τον πόλεμο των 74 ημερών του 1982, και που δόξασε την Θάτσερ.
Η κυβέρνηση της Αργεντινής θεωρεί το δημοψήφισμα Φάρσα, διότι η αγγλική κατοχή , όπως έκανε και στην Κύπρο, μετά το 1982 εξόριζε τους «επικίνδυνους» πατριώτες, ενώ μετέφερε διαρκώς έποικους . Ο Ιουδαίος Κάμερον δια του Μπί μπικια Σι κάλεσε την Αργεντινή να σεβαστεί «τη θέληση του λαού».
(Του γιαχβέ και της Αυτού μεγαλειότητας προσθέτω εγώ.)


Pueblo unido, jamás será vencido

-Οι υπουργοί και ο λαός στην Βενεζουέλα , ορκίζονται να συνεχίζουν το πρόγραμμα του κομαντάντε Ούγκο Τσάβες, όσο ακόμα είναι ζωντανός.
Τα μαχαίρια της διαδοχής θα βγουν μετά τον θάνατον του αρχηγού.
Την Τετάρτη θα γίνει πανεθνική διαδήλωση στο Καράκας για την μέρα της Δημοκρατίας και για να εκφραστεί η λαϊκή ελπίδα για την ανάρρωση του αρχηγού. Η αμερικανόφιλη αντιπολίτευση που θέλει νέες εκλογές ακύρωσε τη διαδήλωση που προγραμμάτιζε για χθες λόγω έλλειψης κόσμου και μετέφερε τη συγκέντρωση της σε γήπεδο. Ο υπουργός Ενέργειας και Ορυχείων Ραφαέλ Ραμίρεζ ανακοίνωσε ότι σε εφαρμογή του οικιστικού προγράμματος του Τσάβες φέτος θα χτιστούν 620.000 σπίτια.
Ο αντιπρόεδρος Νίκολας Μαντούρο που εγκαινίασε ένα σχ ολικό συγκρότημα στην επαρχία Μπαρίνας είπε ότι: «Όλοι δουλεύουμε μαζί, σαν ένας άνθρωπος. Τα επαναστατικά συμβούλια. οι κυβερνήτες, η Κεντρική κυβέρνηση και οι υπουργοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...