6/2/13

Τα βιβλία του Σπύρου Χατζάρα

Οι ΑΘΕΑΤΟΙ ...και οι αχυράνθρωποι τους.
Οι ΑΘΕΑΤΟΙ , μετά τη δημιουργία της υπέρ-τράπεζας FED, κατέλαβαν τον ρωσικό πλούτο με το πραξικόπημα των Τρότσκι-Λέννιν, αλλά τους προέκυψε το Κραχ της Νέας Υόρκης. Και τότε χρειάστηκαν έναν πόλεμο.
Η «Κόκκινη Συμφωνία», για να γίνει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, κλείστηκε στις αρχές του 1938, στην Μόσχα, ανάμεσα στην Ολιγαρχική Χρηματοπιστωτική Διεθνή της Νέας Υόρκης και τον Στάλιν, και προέβλεπε έναν νέο κόσμο, που θα αναδυόταν από τα εκατομμύρια των νεκρών.
Εξηντατρια χρονια, μετά την πρώτη έκδοση στα Ισπανικά, με τον τίτλο «Sinfonia en Rojo Mayor», του εκρηκτικότερου ίσως πολιτικού κειμένου στη σύγχρονη ιστορία, το ντοκουμέντο αυτό, βρίσκεται επιτέλους, στη διάθεση κάθε Έλληνα.
Η συγκλονιστική πενηντακοντασέλιδη συνομιλία του μελλοθάνατου Κριστιάν Ρακόφσκι, με τον πράκτορα της Νι-Κα-Βε-Ντε, «Γκαμπριέλ» Ντυβάλ (Κουζμίν), που ολοκληρώθηκε και υπογράφηκε στις 26 Ιανουαρίου 1938, μας δίνει τα κλειδιά για να κατανοήσουμε αυτά που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας, και αποκαλύπτει την αθέατη παγκόσμια διακυβέρνηση μιας συμπαγούς ιουδαϊκής ελίτ παρασίτων, που μέσω της «χρηματοπιστωτικής Διεθνούς» της, επιδιώκει την επιβολή μιας παγκόσμιας απόλυτης δικτατορίας, της δικής της αυτο-αναπαραγόμενης κάστας.
Το βιβλίο αυτό, δεν αφορά στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον

 Για όσους αναζητούν τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ που εξαντλήθηκαν, ανατύπωσα μικρό αριθμό αντίτυπων της πρώτης Έκδοσης των ΑΘΕΑΤΩΝ. Η τιμή είναι 20 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Παραγγελίες στο... deltio11@gmail.com  με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής.
Σπύρου Χατζάρα. «Έτος 21 o των Φιλικών. Η επανάσταση των Φιλογενών». Σελίδες: 650 . Τιμή 25 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. (Στην Ελλάδα).
Η ιστορία για την επανάσταση του 1821 έχει οικοδομηθεί πάνω σε «ψέματα» τα οποία κάλυψαν τις πράξεις και τις ευθύνες των «πρακτόρων» οι οποίοι μετά την Τουρκοκρατία μας επέβαλλαν το καθεστώς της Αγγλοκρατίας. Το δίτομο έργο του Σπύρου Χατζάρα «21ο Έτος των Φιλικών- Η επανάσταση των Φιλογενών», επιτέλους βάζει τέλος στα ψέματα και τους μύθους, και ξεφτιλίζει τους «Βερέμηδες» τους «Λιάκους» και τους «Τατσόπουλους».
 Ο Σπύρος Χατζάρας εμβαθύνει στα γεγονότα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, στο διάστημα 1785-1834, εξετάζει και συνδέει τα πρόσωπα και τα γεγονότα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους και στην πραγματοποίηση της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Επιτέλους τέρμα στα ψέματα για το πως οργανώθηκε η Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821, που κυριαρχούν ακόμα. Ουδέποτε υπήρξε «Φιλική Εταιρεία».
Η προετοιμασία της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 ξεκίνησε το 1800 από την Κέρκυρα. Πολιτικός της φορέας της ήταν η «Φιλογένεια».Αρχηγοί ήσαν ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Κωνσταντίνος Υψηλαντης και ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, ο Φιραρής.

Ποιος ήταν ο υπονομευτικός ρόλος στην ελληνική Υπόθεση, των «αυτοχθόνων» Ιουδαίων, της Εταιρίας της Ανατολής, των δανείων της Αγγλίας και των Ρότσιλντ.
Η νόθα «Ιστορία», κατασκευάστηκε για να σκεπαστούν τα ίχνη της προδοσίας, για να συγκαλυφθούν οι πράξεις και οι ευθύνες των «πρακτόρων» και των «ιδιοτελών», για το καθεστώς της εξάρτησης που επεβλήθη στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
...«Ο ελληνικός πολιτικός φορέας, από τα «Κέντρα» του στη Ρωσία, την Κωνσταντινούπολη και τα Επτάνησα, εκμεταλλεύτηκε προς όφελος του, την αυτοκατάργηση της «Γαληνοτάτης» , τη νέα πολιτική του Τσάρου Παύλου, για προσέγγιση με την Τουρκία, και την εκστρατεία του Ναπολέοντα στην Αίγυπτο, (Αύγουστος 1799), και την αγγλική πολιτική για μια συμμαχία κατά της Γαλλίας, κινητοποιήθηκε και πέτυχε, με την συνθήκη της 9/2Ιης Μαρτίου 1800 μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, τη δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, της Επτανήσου Πολιτείας ή, όπως επίσημα ονομάσθηκε, της Πολιτείας των Ηνωμένων Επτά Νήσων. Το πρώτο μεγάλο βήμα για την πολιτική αποκατάσταση του Ελληνικού Έθνους είχε γίνει. Το πολιτικό Κέντρο, του ελληνικού πολιτικού φορέα, εγκαταστάθηκε στην Ελεύθερη Ελλάδα. Στα Επτάνησα. Τότε ,το 1800, οι εθνικιστές της «αυστηρής Συμμόρφωσης» που λειτουργούσαν μέσα από τη Στοά «Φιλογένεια», αναπτύσσοντας τη Μεγάλη Ιδέα, της λύτρωσης του έθνους με τις δικές του δυνάμεις , ενώθηκαν με την Ιακωβίνικη «Εταιρία των Φίλων»,για να οργανώσουν την απελευθέρωση ολόκληρου του Έθνους. Το επαναστατικό μανιφέστο με το πολιτικό πρόγραμμα της οργάνωσης ,εκδόθηκε το 1806 με τον τίτλο «Ελληνική Νομαρχία». Το κείμενο ήταν κολεκτιβίστικο για αυτό αποδόθηκε στον ανώνυμο Έλληνα. Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν μέλος αυτής της Εταιρίας και έχει πάρει μέρος στην επεξεργασία του προγράμματος της». Παραγγελίες στο... deltio11@gmail.com  με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυο φιλοι στον μωλο του πιασαν χωρις φοβια τον... βολο

η απορριψη της πουστιας μετατιθεται ψυχοπροπαγανδιστικα απο τους πουστηδες ως φοβος απεναντι τους .

το ιδιο και με τους μωχαμετηδες.

ειναι και αυτος ενας ψυχοθεραπευτικος τροπος να πειθεις το εγω σου οτι δεν αρμενιζεις στραβα αλλα ειναι ο γυαλος στραβωμενος και να τον μαστιγωνεις ...

και υστερα να κλαιγεσαι που πνιγεσαι στο γυαλο...


Ανώνυμος είπε...

ρουφατε τωρα μνημονια απο αξελ τσιπραχ και μοκο ελληνακια.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....