20/2/13

ΑΠΕΡΓΙΑ

Η απεργία είναι το μοναδικό όπλο της ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Αν η εργασία δεν επέμβει στην ύλη (ΓΗ) για παραγωγή αγαθών, τότε δεν παράγεται πλούτος, και ας υπάρχουν τόνοι χρυσού. Ο χρυσός είναι εμπόρευμα τίποτα άλλο.
Τον νομισματικό χρυσό τον επικαλούνται οι αισχροί απατεώνες τραπεζίτες, όταν λέγουν ότι το νόμισμα έχει αντίκρισμα εις χρυσόν, ή εκείνο το περίφημο το γραμμένο , παλαιά , επί των χαρτονομισμάτων "πληρωτέαι επί τη εμφανίσει".

Το μόνο πραγματικό αντίκρισμα είναι η εθνική εργασία στο σύνολό της.
Η απεργία όμως των εργαζομένων, όλων των συντελεστών της παραγωγής, για να είναι αποτελεσματική, υπό τις σημερινές πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, πρέπει να είναι διαρκείας.
Βέβαια για τον εργαζόμενο έχει μεγάλο κόστος (κόβονται τα μεροκάματα), αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Η απεργία πρέπει να τους πονέσει και να τους πονέσει πολύ, να τους συγκλονίσει. Και αν κάνουν επιστράτευση, για να δούμε θα φυλακίσουν εκατομμύρια εργαζομένου Λαού ;

Δυστυχώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες είναι συνδεδεμένες με τα κόμματα και τα αποκόμματα, για αυτό οι απεργίες γίνονται για τα «μάτια»ενώ θα έπρεπε να είναι δυναμικές. Για αυτό κύριοι μεγαλοσυνδικαλιστάδες ο εργαζόμενος κόσμος δεν σας έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη. Τις «καρέκλες» κοιτάτε, περιμένετε πότε θα σας κάνουν τα κόμματα υπουργούς και μάλιστα μερικούς της εργασίας, για να στραφείτε μετά κατά του μόχθου της εργασίας, πού πλανημένο σας εξέλεξε και να προβάλετε μετά φληναφήματα ( μωρολογίες ) για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Ντροπή σας. Μακάρι η απεργία να πετύχει.
Ότι όμως δεν μπορείτε να κάμετε εσείς, θα το κάμει η επερχόμενη πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Πρώην Συνδικαλιστής-Ναυτιλιακού τομέα
Christathan.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η νετ ( απο σημερα pet {shop}) σας αποχαυνωνει:

οσοι εχασαν την 666η επαναληψι της αφιξεως του πουρκουα χλιμιτζουρα (που ηρθε να παρει τα κοκκαλακια που αφησε η μερκελλο η λιονταρου)

και της υδαρους ομπρελλας του αγ αντωνιου,

να προσελθουν στην τοπικη δου να πληρωσουν τελος αλληλεγγυης στους αυτιστικους τηλεθεατες .

το υλικον με τις 32 ωρες το 24ωρον ,επαναληψεως του πλανου με το αεροσκαφος του πουρκουαδι και την ομπρελλα του αγιου θα διανεμηθει σε ολες τις φυλακες και τα ανακριτικα γραφεια της χωρας σαν βοηθητικο μεσο,ενω θα καμει και εξαγωγες στο γκουανταναμο για τις εκει ανακρισεις υποπτων...

υγ. μπονους η ολγα μας να υπογραφει μια πιττα με γυρο και γαλλικη σαμπανια με τους πουρκουαδες...


Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...