3/2/13

Αυτό θα πει ρουφανορεπορτάζ!

Η Ελλάδα του Μόχθου, απέναντι στην Ελλάδα του Τόκου, και η Ελλάδα της Τιμής κόντρα στην Ελλάδα της Κλοπής

 Ο ρουφιάνος του Αλαφούζου πέρασε νωρίς από τη συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για την επέτειο των Ιμίων και μέτρησε περίπου 1.000 άτομα.
 Ο ρουφιανάκος του Μπόμπολα πέρασε λίγο αργότερα και μέτρησε ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 10.000.
Αυτό θα πει ρουφανορεπορτάζ!

Αν μετρούσαν ανά τετραγωνικό μέτρο την πορεία και την συγκέντρωση, όπως κάναμε παλιά στις μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις, με μια μέση πυκνότητα 3 ανά τετραγωνικό, οι εθνικιστές διαδηλωτές ήσαν από 24-28.000. Εγώ θα διαλέξω το λιγότερο.24.000.

Φυσικά και τρόμαξαν τα λαμόγια του "συνταγματικού τόξου" γιατί το ποτάμι φουσκώνει. Με τέως ΠΑΣΟκους και τέως Νεοδημοκράτες, που πήγαν στην κηδεία του στρατηγού Ντερτιλή, και που ενώνονται στο μέτωπο κατά της ΜΑΥΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και της ΜΑΥΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Το Εθνικό γίνεται ξανά μαζικό.Αυθόρμητα. Τώρα χρειάζεται και ξεκάθαρη ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, πέραν του ακτιβισμού, για να πετάξουμε στην Θάλασσα τους Τοκογλύφους και τους Προδότες.

Για να νικήσουν, η Ελλάδα του Μόχθου, την Ελλάδα του Τόκου, και η Ελλάδα της Τιμής, την Ελλάδα της Κλοπής!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο τέως πασόκους καί τέως νεοδημοκράτες, αλλά καί τέως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, τέως ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, τέως ΡΗΓΑΔΕΣ καί προπάντων τέως ΠΡΟΒΑΤΑ πού είμασταν καί τούς πιστέψαμε όλους αυτούς τούς ξιπασμένους.

Ανώνυμος είπε...

εχει πλακα ο εισαγγελατος οπως κ ο χατζινικος, αραγε να παιζουν τεννις μεταξυ τους; πραγματι πολυ κοσμος εχθες κ η πορεια αψογη απο ολες τις αποψεις κ χωρις παρατραγουδα. να πω επισης για το κοσμο που χειροκροτουσε απο τα μπαλκονια , ηταν περισσοτεροι απο αυτους που μας εβρζαν. χαχα
Νικος

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Φουσκώνει, φουσκώνει το ΓΝΗΣΙΟ πατριωτικό εθνικιστικο ποτάμι,αλλά δυστηχώς έχει απέναντι του το συνεχιζόμενο ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥ ~60% των ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΩΝ" ΠΡΟΒΑΤΩΝ του "συνταγματικού τόξου"!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ!