9/2/13

Ο Ελληνικός Εθνικισμός αύριο

Εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου την Κυριακή, στον Πειραιά

Η οργάνωση Πειραιώς στα πλαίσια της προσπάθειας για την συγκρότηση ενός ενιαίου Εθνικού Μετώπου, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Πατρίδα-Πολιτισμός-Ο Ελληνικός Εθνικισμός του αύριο", την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:30.
Θα μιλήσουν οι συναγωνιστές Νεκτάριος Ντούγζουλης, φιλόλογος, Γεώργιος Κατσουράκης, ιατρός και Μάνος Πολλάτος, ελεύθερος επαγγελματίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της οργάνωσης Πειραιώς, επί της οδού Καραΐσκου 111, στον 4ο όροφο, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ Ε;

Ανώνυμος είπε...

http://zouzouniblog.blogspot.com/2012/09/blog-post_6724.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimes.gr/2013/02/karatzaferis-avramopoulos-nea-dimokratia/

Ανώνυμος είπε...

θα τους την πει η χρυση αυγη που χρησιμοποιουν το ιδιο συμβολο του μαιανδρου. παντως ειναι θετικο το νεο και ελπιδοφορο. εγω ειμαι μαζι τους. θα τους στηριξω. ελειπε η πολιτισμενη ακροδεξια. δεν μπορω τους μπαμπουινους της χρυσης αυγης.

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Φεβ 09, 11:16:00 μ.μ.


Αει σιχτηρ "πολιτισμενε" ρουφιανε


Πατρικιος

www.eviashop.gr είπε...

Την καλημέρα μας αδέλφια

Ανώνυμος είπε...

κ αυτοι το μαιανδρο εβαλαν σαν συμβολο τους; μοιαζει λιγο. το συμπερασμα ειναι οτι ο καθενας θελει να ειναι προεδρος κ αρχηγος, ποσα δεξια κομματα πρεπει να ιδρυθουν; ετσι δε γινεται τιποτα κ μια ζωη θα τρωμε στη μαπα τα ψευτοπροοδευτικα απλυτα. οσο για το φουφουτο που ανακαλυψε τη παραμορφωμενη σβαστικα τι να πεις; ανοησιες.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον και εσυ "πολιτισμενε ακροδεξιε"χωρις να το καταλαβεις εχεις πεσει θυμα της Πολιτικης Ορθοτητας που φυσικα πρεσβευει η Χαζοχαρουμενη δεξια και Εθνοπροδοτικη Αναρχοαριστερα.
Μητρα φυσικα και των δυο οι Αθεατοι ρουφιανοι που προπαγανδιζουν το μυαλο σου απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Με το συμπαθειο λοιπον σπασε τις αλυσιδες φραγμου της σκεψης σου διαβασε και κανενα βιβλιο και ασε τους καλους μπαμπουινους
ελευθερους στην φυση....

Θυσευς

Ανώνυμος είπε...

ουπς σορυ. ειναι αρχαιοελληνικη σπειρα και οχι μαιανδρος σαν της χρυσης αυγης.