11/2/13

Οι πράκτορες έβγαλαν τη μάσκα

Φίλος του Ισραήλ ο αρχιρουφιάνος των μισθοφόρων στη Συρία

Ο Ρουφιάνος, που οι αμερικανοί τοποθέτησαν ως επικεφαλής των «αντικαθεστωτικών» του επιδοτούμενου «Συριακού Εθνικού Συνασπισμού», Αχμέτ Μοάζ αλ-Χατίμπ, σε συνέντευξη του στην ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth, παραδέχθηκε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Γερμανίας, του δίνουν πληροφορίες για τις θέσεις, τις βάσεις και τις κινήσεις του συριακού στρατού, και τόνισε ότι συνεργάζεται και «με άλλες χώρες» για να αποτρέψει να περάσουν στα χέρια της Χεζμπολάχ, χημικά όπλα από το οπλοστάσιο του συριακού στρατού.

Ο Χατίμπ δήλωσε εξ άλλου ότι το Ισραήλ «δεν θα πρέπει να ανησυχεί εάν αναλάβει την διακυβέρνηση της Συρίας ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός.

Ο Ρουφιάνος των αμερικανών, από το Κάιρο ζήτησε να συναντηθεί με απεσταλμένους του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ στο «βόρειο τμήμα» της Συρίας, που υποτίθεται ότι το ελέγχει, για «να βρεθεί ένας τρόπος που θα επιτρέπει στον πρόεδρο Άσαντ να εγκαταλείψει την εξουσία με την ελάχιστη αιματοχυσία και καταστροφή».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρουφιάνος των αμερικανών από το Κάιρο. Άρα;;; Άρα μια από τις νέες γιάφκες βρίσκεται στο Κάιρο. Στο Κάιρο του ψυχασθενή Μόρσι.
Όλα αυτά τα άτομα είναι μαριονέτες των εβραίων. Τα παιδιά του Αντίοχου ( Ελλάδα-Συρία) είναι το πρόβλημα για τους εβραίους μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο στην λεκάνη της Μεσογείου.

Στην Ουγγαρία του ΔΝΤ οι Γερμανοί αγοράζουν με τσαμπουκά σε εξευτελιστικές τιμές πλούσιες πεδιάδες και φτιάχνουν Νοσοκομεία-Γηροκομεία ειδικά για Γερμανούς. Ποιος είναι από πίσω; Μα φυσικά ο George Soros, που δήθεν αντιτίθεται στην ύφεση της Μέρκελ. Ο Soros, που προωθεί τον Αλέξη...μαζί με ολόκληρο το παγκόσμιο εβραικό κατεστημένο. Το σχέδιό τους προχωρά....

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάπας Βενέδικτος o Γερμανός ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ θα παραιτηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Βατικανό!

Κάτι συμβαίνει στην ΙΤΑΛΙΑ...Οι Ιταλοί άρχισαν να ξυπνάνε;;;; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://ixnos1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9.html

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP (or mind the GAP )
"Ο Χατίμπ δήλωσε εξ άλλου ότι το Ισραήλ «δεν θα πρέπει να ανησυχεί εάν αναλάβει την διακυβέρνηση της Συρίας ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός."

Καλά τώρα .... ΧΑ, ΧΑ. ΧΑ ... μάλλον ο τύπος θα νόμισε ότι οι Ισραηλινοί χάφτουν μύγες και θα πάρουν τοις μετρητοίς τις διαβεβαιώσεις του κυρίου Χατίμπ …. ότι … χα, χα, χα …. θα μεριμνήσει για τα χημικά όπλα !

(Τα χημικά πρώην όπλα του Ιράκ και όσων άλλων χημικών που βρίσκονται τώρα «ασφαλή» στα χέρια του Ασαντ )

Όσο ο Μπασάρ αλ Άσαντ βρίσκεται στην εξουσία, για τους Εβραίους …. δεν θα γεννάτε ουδέν πρόβλημα χημικών
« Αυτό το τελευταίο δίχως να υπονοώ κάτι το μεμπτό για τον Μπασάρ αλ Άσαντ (Bashar al-Assad,

( διαβάστε τα πέντε-έξι άρθρα μου :
« Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει πια ένα κακόγουστο αστείο ! (ΜΕΡΟΣ …. ) »

Εάν πέσει το καθεστώς Ασαντ είναι παραπάνω από σίγουρο ότι οι Ισραηλινοί θα μπουν στην Συρία για να κατάσχουν τα όποια χημικά όπλα υπάρχουν ….
Πολύ παραπάνω και από σίγουρο !!!!!
HEIL GAP (or mind the GAP )