28/2/13

Το βασίλειο των Ραβίνων και ο περιούσιος λαός

Ο απόλυτος «φασιτοναζισμός» είναι η θεωρία των εκλεκτών του «θεού». Του περιούσιου λαού και των Ραβίνων κυβερντων!

 ΥΓ.Ευχαριστούμε τούς «knossopolis» !

YΓ2.Οι Χασίδ, ειναι εβραίοι της Θεσσαλονίκης.Ενας από αυτούς ήταν δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλυτεροι φασιστες κ ρατσιστες κ δολοφονοι δε εχει ξαναγνωρισει η ανθρωποτητα, το κακο με μας ειναι οτι τους τρωμε στη μαπα 3 αιωνες τωρα κ δυστυχως ανναριχιθηκαν στην εξουσια σαν ερπετα κ τρωνε τις σαρκες μας. κυκλοφορουσαν αναμεσα μας με ψευτικα ονοματα κ λαδωναν οποιο εβρισκαν μπροστα τους. γιατι τους αφησαν κ αποκτησαν τετοια εξουσια; ποιος θα τους σταματησει τωρα; ειναι τοσο αρρωστοι που θα καψουν τον πλανητη για να πετυχουν το σκοπο τους. ο θεος να βαλει το χερι του
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Φοβερός ο χαχαμίκος με το παυτό στο κεφάλι.
Οι Εβραίοι δεν είναι ανώτεροι, αλλά είναι οι καταλληλότεροι να οδηγήσουν ον κόσμο, όπως οι διακεκριμένοι στρατιώτες μέσα στην πλέμπα.
Δεν είναι ξεχωριστοί, αλλά είναι ταυτόχρονα. Τέτοιες εξωφρενικές βλακείες, που προσπαθεί κανείς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, μόνο ηλίθιοι μπορούν να θεωρήσουν λογικές. Και πώς να μη θαυμάσει κανείς το απύθμενο θράσος, μια χούφτας Εβραίων, να θεωρούν εαυτούς οδηγούς δισεκατομμυρίων χριστιανών και των πιστών των άλλων διομολογήσεων.
Ζούμε όμως στην εποχή που πρέπει να τρώμε τη βλακεία αμάσητη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λένε και ποιός είναι ο Κύριος, του οποίου τον σωστό δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε?
Φαντασττείτε ότι και η γλώσσα τους έιναι τόσο στο περίπου, δηλαδή, μία λέξη μπορείς να την διαβάσεις με 10 εκδοχές, το οποίο δείχνει και την κουλτούρα τους... "μονά-ζυγά δικά μας, φλου, όπου φυσάει ο άνεμος... κλπ". Βλέποντας το video, νόμιζα ότι μιλάει ο Μπάμπης ο Φλου (με όλη την εκτίμηση για τον Μπάμπη).

Λευτέρης Τ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ολοι εσεις οι ανωτερω (και οι τρεις δηλαδης) ετοιμαστε τα μπογαλακια σας, περιφεριακο γυαλια Ηλιου και πεδιλα του σκι και βουρ για κατηχηση στο Αουζβιτς.
Να γραψετε 6000000 φορες "δεν ξαναειρωνευομαι τους ολοκαυτωμενους- Ημαρτον Παναγια μου Ημαρτον" και την Δευτερα με τον κηδεμονα σας.

Αμαν πια. Αντισιμητες και ομοφοβικοι.


Πατρικιος

Βαγλιαννατος Αντρεας

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....