9/6/13

Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

10-06-2013

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας κοινοποιώ την απόφαση του υφυπουργού παρά το πρωθυπουργό κ. Σίμου Κεδίκογλου με την οποία με παρέπεμψε στο «Πειθαρχικό», για μια σειρά από ανύπαρκτα πειθαρχικά παραπτώματα που σκηνοθέτησε εναντίον μου η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου το 2011, και την διαπιστωτική πράξη Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Κατσανιώτης που με έθεσε σε «αυτοδίκαιη αργία» αποστερώντας με από τον μισθό μου.

Θεωρώ ότι η δίωξη από την τρικομματική κυβέρνηση σε βάρος μου είναι καθαρά πολιτική, και λογοκριτική και όχι «πειθαρχική». Μπορεί οι κυβερνητικοί εταίροι να διαφωνούν σε άλλα, συμφώνησαν όμως να εξοντώσουν τον δημοσιογράφο Σπύρο Χατζάρα και με έθεσαν σε «υποχρεωτική αργία» στην εργασία μου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωση και Επικοινωνίας και μου έκοψαν έτσι τον μοναδικό πόρο ζωής που έχω, για να με τιμωρήσουν για την πολιτική μου δραστηριότητα που εκφράζεται σε άλλα μμε και στο διαδίκτυο.

Οι κυβερνητικοί εταίροι είναι ενοχλημένοι από την πολιτική μου δραστηριότητα και την κριτική που ασκώ στον «Συνταγματολόγο», τον «Κυρ Φώτη Κουρέλη» και στον «Αντωνάκη Μπίλντερμπεργκ», μέσα από την πολιτική αρθρογραφία μου, στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΛΦΑΕΝΑ , στον μηνιαίο «Ελεύθερο Κόσμο», στην εβδομαδιαία εκπομπή μου «Ου μην αλλά» στο Κανάλι ΑΡΤ, στην δισεβδομαδιαία εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο axisradio.gr και από το μπλόγκ μου www.deltio11.blogdpot.com  , και ξεθάψανε τη σκηνοθετημένη πειθαρχική δίωξη του 2011, διότι μπροστά σε αυτά που έρχονται, η απόλυτη λογοκρισία είναι υποχρεωτική για την εγχώρια Ψωροελίτ και τα έξωθεν αφεντικά της.

Η σκηνοθετημένη πειθαρχική δίωξη εναντίον μου που εξετάσθηκε και αναπέμφθηκε το 2012 από το υπηρεσιακό συμβούλιο αφορά συνοπτικά τα εξής: 1) «την μη προσέλευση στην εργασία μου». Αυτό όμως αποτελεί ψευδή ισχυρισμό του κ. Αγγουρίδη ο οποίος μου περιέκοψε 15 ημερομίσθια τον Φεβρουάριο του 2011, και για τον λόγο αυτό του έχω υποβάλλει μήνυση στην τακτική δικαιοσύνη. 2) κατηγορούμαι για αναξιοπρεπή συμπεριφορά με βάση ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες του πράσινου δίδυμου «Γαργαλάκος-Αγγουρίδης» 3) κατηγορούμαι για «φθορά πράγματος που ανήκει στην υπηρεσία» το οποίο ήταν ένα χαρτί που όμως δεν έφερε τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και στο οποίο ο κ. Αγουρίδης ιδιοχείρως έγραφε ως επισκοπούμενη χώρα στο «βαλκανικό δελτίο» την Γιουγκοσλαβία που είχε διαλυθεί από το 1992. 4) Κατηγορούμαι και για μια σειρά πειθαρχικά παραπτώματα με βάση την επιστολή παραίτησης του συναδέλφου Σπύρου Μεταξά επειδή με μνημονεύει σε αυτή, και την οποία ψευδώς αναφέρουν ότι συνυπογράφω.

Σπύρος Αλεξάνδρου Χατζάρας

Μέλος ΕΣΗΕΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως μπορουμε να βοηθησωμε;

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ !!!



ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ