19/6/13

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ΝΩΕ ΤΣΟΜΣΚΙ ΣΤΗ ΒΟΝΝΗ

«Οι εκλογές στην Ευρώπη δεν παίζουν κανένα ρόλο ακριβώς όπως και στις χώρες του Τρίτου Κόσμου που διοικούνται από διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα»», είπε ο Νώε στο Global Media Forum της Deutsche Welle, επειδή «μετατοπίζεται το Κέντρο Βάρους από την πολιτική στην οικονομία».

«Η αντιπροσώπευση εξαντλείται στην εκπροσώπηση οικονομικών συμφερόντων. Αυτό γίνεται προσφάτως στην Ευρώπη ενώ στις ΗΠΑ ήταν έτσι σχεδόν εξ υπαρχής . Μόλις του 1/10 του 1%, στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας, καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Αυτό σημαίνει πως ΕΚΕΙΝΟΙ καθορίζουν την πολιτική. Έτσι η δημοκρατία μετατρέπεται σε πλουτοκρατία», είπε ο σοφός Εβραίος.

Εντάξει δηλαδή, ΟΚ. Εκλογές ΚΑΠΟΥΤ! Ευχαριστώ! Αλλά τώρα το κατάλαβε ο «σοφός» Νώε, ή τώρα του έδωσαν τη γραμμή για να το "αποκαλύψει";.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο: Διάλεξη Νίκου Αργυρόπουλου στο ανοικτό πανεπιστήμιο Δήμου Ασπροπύργου

http://www.rafailhellas.com/2013/06/blog-post_3810.html

Πολυπολιτισμικές Κοινωνίες


http://www.youtube.com/watch?v=JMZkkIw8z0M

http://www.youtube.com/watch?v=Ga6iu9jv3_I

Ανώνυμος είπε...

Τελικα, παντα ενας Εβραιος βρισκεται ετσι ή αλλιως να πει αυτο που πρεπει.....Βλεπετε σε καθε θεμα εχοπυν τοποθετηθει ενθεν κακειθεν και οδηγουν τα πραγματα εκει που θελουν...

Ανώνυμος είπε...

Αυτς και μια αλλη οβρια ονοματι Amy Goodman (Εϊμυ Γκουντμαν)ειναι απ τους βαθεις σαγιανιμ της διεθνους εβραϊλας



Πατρικιος

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...