13/7/15

Alexis : ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ

Είπε στο περίπου…

Δώσαμε μάχη και παλέψαμε μέχρι τέλους προκειμένου να διεκδικήσουμε μία συμφωνία που θα κρατήσει τη χώρα στα πόδια της. Η απόφαση κρατάει την Ελλάδα σε συνθήκες χρηματοδοτικής ευστάθειας. Το Grexit αποτελεί παρελθόν .Τα βάρη θα κατανεμηθούν με κοινωνική δικαιοσύνη στους μόνο Έλληνες.  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!  Venceremos!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τις πετρες θα τις τρωνε τα κοροιδα φυσικα, όχι οι ιδιοι.
το γνωστο σύνθημα, ευρω παση θυσια

ikonsgr είπε...

Mόνο που τα'χει μπερδέψει λίγο...
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΔΕΝ είναι τα φαντάσματα του παρελθόντος με τις "τρομακτικές" ταμπέλες (ναζί, φασισμός, "ρατσισμός"), ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΓΟΡΩΝ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ!

Taleban είπε...

an den itan kleftes kai aytoi tha pigenan stin draxmoula mas.alla distixos mprosta sto fagopoti ksexasan kai ta aristera toys synthimata.trabesti aristeroi einai.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...