20/7/15

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

«Οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες αυτή τη στιγμή και δεν είναι και στις προθέσεις της κυβέρνησης» τονίζει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος και υφυπουργός Τύπου Όλγα Γεροβασίλη, και πρόσθεσε, «ωστόσο ξέρετε είναι δυναμική η κατάσταση, ρευστή και νομίζω ότι κάθε μέρα στο πολιτικό σκηνικό θα αποτυπώνονται και οι συσχετισμοί. Αλλά σίγουρα οι εκλογές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα».

Ορθόν. Οι εκλογές όντως δεν χρησιμεύουν σε τίποτα ούτε και το δημοψήφισμα, διότι του λαού δεν του πέφτει λόγος, αφού δεν είναι εκείνος Κυρίαρχος αλλά οι …Αλλλοι, και ότι γράφει δεν …ξεγράφει.
Αλλά αυτό το, «αυτή τη στιγμή» με μπέρδεψε. Την επόμενη στιγμή δηλαδή;
Και φυσικά δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να παραιτηθεί, αλλά ο alexis θα παραμείνει ως «Παντός καιρού»;

4 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .....ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ....ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ......ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!

.Έλα μωρέ, ένα λάθος έγινε !!!

Ένα λαθάκι και μια μικρή αβλεψία ανάγκασαν την αριστερή μας κυβέρνηση να καταργήσει τελικά την άμεση είσπραξη του Ειδικού Φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Αυτός ο ειδικός φόρος για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις έχει αναβληθεί εφτά φορές από το 2010.

Και εντελώς συμπτωματικά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε λάθος στη μετάφραση της συμφωνίας με τους δανειστές στο συγκεκριμένο σημείο.

Οπότε, ενημερώθηκε ο κ. Σαγιάς -το γραφείο του οποίο επιμελήθηκε το νομοσχέδιο- και ο νόμος ψηφίστηκε χωρίς καμία αναφορά στον Ειδικό Φόρο.

Εντάξει, όποιος δεν είναι εντελώς άσχετος είχε μάθει για τις συμφωνίες της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους ολιγάρχες πριν από τις εκλογές.

Αλλά τέτοια ξεδιαντροπιά δεν την περίμενα.

Η απάτη βγάζει μάτι.

Να φέρνεις τρίτο Μνημόνιο -ενώ ούρλιαζες για χρόνια πως θα το καταργήσεις και μετά από δημοψήφισμα που επικράτησε το ΟΧΙ-, και εντελώς συμπτωματικά να έχει γίνει λάθος στη μετάφραση μόνο στο σημείο που αφορά τον Ειδικό Φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Θέλω να παρακαλέσω την κυβέρνηση να μην χτυπάει άλλο τους ολιγάρχες.

Και οι ολιγάρχες μην χτυπάτε άλλο την κυβέρνηση.

Ματώνει η ψυχή μου να βλέπω τόσους τίμιους ανθρώπους να σκοτώνονται μεταξύ τους.

http://pitsirikos.net/2015/07/%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pitsirikos%2FuPfN+%28%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%29

Κυρά Τασία είπε...

«Ο τουρίστας γνωρίζει πού έρχεται. Εξάλλου οι τουρίστες πάνε όπου υπάρχουν παραξενιές. Πάνε στην Ινδία όπου πεθαίνουν τα παιδιά στον δρόμο, δεν έχω δει να έχει ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα.

Πάνε στην Αίγυπτο όπου κοιμούνται οι άνθρωποι στα νεκροταφεία. Γιατί δηλαδή, τι θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που πάει για μπάνιο;».




Κυρά Τασία

Ανώνυμος είπε...

Aφού ο Eλληνικος Στρατός μπορεί να σιτίζει λαθρομετανάστες


γιατί δεν σιτίζει τους απόρους και φτωχούς Συμπατριώτες μας ;

Ανώνυμος είπε...

ο στρατος για να ταπεινωθει και εξευτελιστει απο το πολιτικο συστημα

διατασσεται να ταιζει εισβολεις εποικιστες !


προκειται για πραξη ατιμωτικη για το στρατο



πραξη που τον υποβιβαζει σε τροχονομο και σιτιστη του εισβολεα !
απο δυναμη ισχυος σε φιλανθρωπικο καρπαζοεισπρακτορα αυριανων μειονοτητων που κατασκευαζει αργα αλλα στεθρα το ξενοκινητο ελλαδικο πολιτικο συστημα



που τον ξεφτιλιζει απο δυναμη αποτροπης του ξενου εχθρου σε υπηρετη του εισβολεα και της δημιουργιας μειονοτητων διχως πολεμο

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...